Yazı Detayı
22 Mart 2022 - Salı 18:14
 
Madenlerimiz Yeni Teknolojilerin Hammaddesi & Bizi Bekleyen Tehlikeler
Muhammet BİNİCİ
info@muhammetbinici.com
 
 

MADENLERİMİZ YENİ TEKNOLOJİLERİN HAMMADDESİ & BİZİ BEKLEYEN TEHLİKELER

 

ELE AVUCA SIĞMAYAN “FÜZYON” TEKNOLOJİSİ


Dünyadaki Yüzde 70 Bor, Yüzde 30 Toryum ve yine Dünya’nın en büyük Radyum ve Uranyum rezervleri Türkiye’nin elinde. Yani Yüce Allah bu cennet vatanımızı yer altı ve yer üstü zenginlikleriyle Türkiye Müslümanlarına emanet etmiş.


Geçtiğimiz senelerde Bor’u Çin’e gönderdik. Güneşten daha yoğun ve sıcak bir enerji üretmeyi başardılar. Bu enerjiye “FÜZYON” enerjisi deniyor.


Bor’u “HİDROJEN” ile birleştirirseniz ortaya radyasyonsuz bir enerji olan FÜZYON enerjisini üretirsiniz.


Bu çalışmalara 1960-1970 yılları arasında başlanmıştı. O yıllarda güçlü lazer ve plazma teknolojisi olmadığı için Bor ve Hidrojen birleştirilemiyordu. Şimdiki teknoloji ile Hidrojen ve Bor uyarılarak reaksiyona sokuluyor BOR 11 iken BOR 12 oluyor. Bu da ortaya 3 tane zararsız Helyum Gazı ortaya çıkarıyor bu esnada Güneşten daha sıcak ve yoğun bir enerji de açığa çıkıyor.


Gelinen son teknoloji ile ele avuca sığmayan bu enerji yüzünden yer altı kaynakları zengin olan ülkeler hedefte. Kendini küresel elit olarak tanımlayan tek dişi kalmış canavarlar, yeraltı madenleri zengin olan bu ülkeleri ele geçirmek için ağızlarının salyaları akıyor.
 

Ukrayna ve Rusya neden savaştırılıyor? Hiç düşündünüz mü?
 

“Ukrayna; Avrupa’nın 1. büyük Uranyum yatağı; Avrupa’nın 2. dünyanın 10.Ttitanyum yatağı; dünyanın 2.Manganez yatağı (2,3 milyar ton, dünyanın Yüzde 12’si); dünyanın 2. büyük Demir yatağı (30 milyar ton); Avrupa’nın 2.büyük Merkür yatağı; dünyanın 13.büyük kaya gazı, 22 milyar metreküp.


Ukrayna; doğal kaynakların toplam değeriyle dünya çapında 4. sırada.


Dünyanın 7. büyük kömür yatağı (33,9 milyar ton).


Ukrayna bir tarım ülkesidir, 600 milyon kişiyi besleyebilir.


Avrupa’nın en büyük ekilebilir alanı; dünyanın 3. büyük kara toprak alanı (çornozem) (Dünya’nın Yüzde 25’i)


Ukrayna: Ayçiçeği ile ayçiçek yağında dünyanın 1. büyük dış satıcısı; dünyanın 2. büyük arpa üreticisi, dünyanın 4. büyük dış satıcısı; dünyanın 3. büyük mısır üreticisi, 4. dış satıcısı; dünyanın 4. büyük patates üreticisi; dünyanın 5. büyük çavdar üreticisi.


Ukrayna: arıcılıkta dünyada 5. sırada; bal, balmumu, kraliyet jölesi, polen, propolis, arı zehri (75 bin ton); dünyanın 8. buğday dış satıcısı; dünyanın 9. büyük tavuk yumurtası üreticisi; dünyanın 16. büyük peynir dış satıcısı.


Ukrayna sanayileşmiş bir ülkedir: Avrupa’nın 1. büyük amonyak üreticisi; Avrupa’nın 2. ayrıca dünyanın 4. büyük boru ağı (AB’de 142,5 milyar m3 doğalgaz akışı); Avrupa’nın 3. dünyanın 8. büyük nükleer gücü;


Ukrayna: Avrupa’nın 3. dünyanın 11. en uzun demiryolu ağı (21700 km); dünya çapında 3. yer bulucu, izleme aygıtları üreticisi (ABD, Fransa’dan sonra)


Dünyanın 3. büyük demir satıcısı; dünyanın 4. büyük nükleer santral türbin satıcısı; dünyanın 4. büyük roketatar üreticisi; Ukrayna: dünyanın 4. büyük kil satıcısı; dünyanın 4. büyük Titanyum satıcısı; dünyanın 8. büyük mineral ile yoğunlaştırılmış metal satıcısı; Savut (Silah) sanayinde dünyanın, 9. büyük satıcısı; dünyanın 9. büyük çelik üreticisi (32,4 milyon ton).”


Bu saydıklarım sizce de Ukrayna üzerine oyun kurulması için yeterli sebepler öyle değil mi?


Ama durun daha bitmedi. Şimdi asıl meseleye gelelim!..


Kuzeyimizde Ukrayna Avrupa’nın Kudüs’ü oldu…


Ukrayna, Doğu Avrupa’da Yahudi nüfusun en yoğun olduğu ülkelerden biri.
Ülkenin iş dünyasında etkili olan ve hatırı sayılır pek çok Yahudi kökenli vatandaşın yanısıra, bir de, aylık 150 dolarlık emekli maaşıyla ve hayır kuruluşlarından yapılan yardımlarla geçinmeye çalışan Yahudiler var. Başkent Kiev’e üç saat mesafedeki Yahudi kenti Berdiçev, bu ikinci gruba giren Yahudilerin şehri. Algı böyle bir şey hem güçlüler hem zayıf. Merhametiniz ile esir alınmak istenildiğinizde bu zayıf tarafı kullanıyorlar. Para ile satın alınacak iseniz makam ve şöhrete düşkünseniz iş dünyasında etkili hatırı sayılır taraflarını kullanıyorlar.


Güneyimizdeki Kudüs’ün başına geleni zaten hepimiz biliyoruz dünya Müslümanlarının pısırıklığı yüzünden hali ortada.


Ukrayna ve İsrail arasında yeraltı zenginlikleri bakımından hangi ülke var. Tabi ki Türkiye.  Hedef 2023’tü. 2023’te yer altı kaynaklarımızı çıkarmaya işlemeye ve kullanmaya başlayacağız. Aaa birde baktık bizden sonra yeraltı zenginlikleri ile ünlü komşumuz Ukrayna ile Rusya arasında savaş başlamış ve bu iki komşu ülkenin liderleri de Yahudi ikisi de Slav olan Rus halklarını birbiri ile savaştırıyor bu ne büyük tesadüf!


Müslüman kardeşim; işte hedef, Ukrayna’dan sonra yer altı zenginlikleri bakımından Türkiye.
Öyle lafı fazla uzatmayacağım. “Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az”. Türkiyeli Müslüman kardeşim çoktan etrafımız çevrildi de haberin yok.


Çoktan yine Yahudi eli ile büyümesine izin verilen Komünist Çin yer altı kaynaklarını tahlil etti ve madenlerin işe yaradığını çok kaliteli olduğunun raporunu yazdı da haberin yok. En başından hedef senin itikadın, inanışın, doğruluğun, yer altı yer üstü zenginliklerin de haberin yok.


Gelelim Ukrayna ile Rusya’nın ikisi de Slav olan halkların birbiri ile nasıl savaştırıldığına!..


Şimdi bu yazdıklarımıza söylediklerimize de komplo teorisi diyecekler. Biyolojik savaş geliyor dediğimizde o zaman yaptıklarının aynısını yapacaklar. Bizim yazdığımız gerçekler yalan, onların söyledikleri yalanlar doğru olacak komplo teorisi diyerek yine tarihin en büyük komplo teorisinin altına imza atacaklar. Siz de bize değil onlara inanacaksınız. Biz söyleyelim saffımızı belirleyelim de siz artık ne karar verirseniz verin.
 

Aşılar ve Kullanılan ilaçların Riskleri
 

Hani o ellerimizle dağıttığımız teknolojik sıvalar(aşılar) var ya onlar saldırının esir almanın ta kendisi idi. Bedenimizi genetik yapımızı bundan sonraki doğacak soyumuzu sopumuzu işte o aşılar ile ele geçirdiler. Hala da devam ediyorlar.


Son kullandırılan Molnupiraviri adlı ilacı, Prof. Dr. Abdullah Çoban’a sordum. Hocam dedim; daha önce salgın sürecinde hiç yanılmadınız. Söyledikleriniz ise bir bir çıktı. Sizi dinlemeyenler de ardı ardına yaptıkları yanlıştan dönerek geri adım attı. Şimdi kullandırılan “Molnupiravir” nasıl bir ilaçtır diye sordum.


Cevabını merak ettiniz öyle değil mi aynen aktarıyorum.


Prof. Dr. Abdullah Çoban: “Molnupiravir, kendisi çok hızlı mutasyona uğrayan bir kimyasal maddedir. Temas ettiği her şeyi de hızlı bir şekilde mutasyona uğratıyor. DNA, sperm ve yumurtalıkları mutasyona uğratıyor. DNA mutasyona uğradığı zaman o kişi artık o kişi değil ve artık o erkek ve kadından dünyaya gelecek çocuklarda onların genetik yapısına ait çocuklar değil. Bu ilaç genetik döngünün de sonunu getiriyor. Başka bir ırk başka bir millet oluyorsunuz.”


Şimdi anladınız mı oyunu?


Binlerce yıllık genetik kodlarımızla nasıl oynadıklarını!..


Bu Molnupiravir nezdinde bir problem!.. Ya o teknolojik sıvılarla genetik yapımızın 4. kapısından nasıl içeri girdiklerini, elektromanyetik sinyaller ile nasıl yönetilir hale geldiğimizi biliyor musunuz?
Biliyor muyuz?


O zaman şöyle yönümüzü kuzeye çevirip Ukrayna ve Rusya savaşında iki Slav halkın birbiri ile nasıl savaştırıldığına bakabilirsiniz. İnşallah ibret alanlardan ve tehlikeyi anlayanlardan bunlardan önlem alanlardan oluruz.

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
https://www.bncmedyahaber.com/yazar-dilipak-mahkemedeki-savunmasInda-aslInda-savundugum-kisiler-tarafIndan-suclandIm-779.html

 
Etiketler: Madenlerimiz, Yeni, Teknolojilerin, Hammaddesi, &, Bizi, Bekleyen, Tehlikeler,
Yorumlar
Yazarın Diğer Yazıları
11 Nisan 2024
Dönüşüm rüzgarı: Bir halkın direnişi ve gelecek arayışı
05 Nisan 2024
Siyasi Liderlerin Eğitim ve Nitelik Seviyesinin Toplum Yönetimindeki Önemi
25 Mart 2024
Moskova'daki Terör Saldırısı ve Biyolojik Savaşın Gölgesinde Dünya: 4. Dünya Savaşı'nın Ayak İzleri
23 Mart 2024
Geleceğimizin Kıyameti “Asbest,” Sıfır Atık ve Kentsel Dönüşümün Karanlık Yüzü
15 Mart 2024
Gökdelenlerin Gölgesindeki İroni: Depremler, Sıfır Atık ve Kentsel Dönüşüm
03 Mart 2024
Zihinsel esaret: Afyonların ardındaki gerçek tehlike ve islami değerlere sadık kalma çağrısı
21 Şubat 2024
Görünmeyen Düşman: Kutuplaştırma ve İdeolojik Savaş
15 Şubat 2024
Dikey Yapılaşma ve Mahalle Kültürünün Erozyonu: Bir Hikâyenin Ardında Saklı Öğütler ve Tehlikeler
11 Şubat 2024
Alın Size Mektup!.. Alın Size Belge!.. İşte Danya’nın Mektubu Filistin’in ve Danya’nın Sessiz Çığlığı!..
21 Ocak 2024
TFF’nin Sponsorluk Skandalı, Futbolda Çizgi Aşımı ve Toplumsal Bilinç Uyarısı!..
15 Ocak 2024
Çifte Standartlar ve Sessiz Çığlık - Epstein Davası Üzerinden İslam Dünyasına Sesleniş
01 Ocak 2024
Süper Kupa Olayları ve Ardındaki Sorular - Türkiye Futbol Federasyonu, Protokol Detayları ve Toplumsal Dinamikler
31 Aralık 2023
Yılbaşı Kutlamalarının Dini Perspektiflere Göre Derinlemesine Analizi
24 Aralık 2023
Teğmen Krizi ve Askerlik Anlayışı: Geçmişten Günümüze Derin Bir Bakış
09 Aralık 2023
Balfour Deklarasyonu ile Başlayan Filistin'in Kırık Hikâyesi
07 Aralık 2023
Abdülhamit ve Herzl Penceresinden Yahudilerin Filistin Toprakları Üzerine Kirli Planı
19 Kasım 2023
II. Haçlı Seferi, Anadolu Selçuklu Direnci, Haşhaşilerin Kiralık Savaşı, Papa'nın Kaygıları ve Nûreddin Mahmud Zengî'nin Zaferi
01 Mart 2023
SOSYAL MEDYA PLATFORMLARINDA DOLAŞAN DEPREM YALANLARI
18 Şubat 2023
Yaşarken Enkaz Haline Gelenleri Kim Kurtaracak?
02 Ekim 2022
Oysa ülkeyi yönetenlerin Hz. Ömer olması gerekmiyor muydu?
10 Haziran 2022
BATI ile yatıp, BATIL ile kalkmak: KURAN-I KERİM’E TEKME ATMAK!..
02 Mayıs 2022
Ramazan Ayında Şehvetin Azması (!)
30 Nisan 2022
GELENEKSEL TABİR İLE “İB..LİK” VE FUHŞİYAT NASIL MEŞRULAŞTIRILIR?
22 Nisan 2022
Metropolden Köye, Köyden Mezraya
20 Nisan 2022
MİLLİ SİNEMA ve ADANIŞ KUTSAL KAVGA
10 Mart 2022
DİLİPAK, MAHKEMEDEKİ SAVUNMASINDA “ASLINDA SAVUNDUĞUM KİŞİLER TARAFINDAN SUÇLANDIM.”
04 Şubat 2022
METAVERSE (SANAL GERÇEKLİK)
30 Ocak 2022
KÜRESEL SALGIN İNSANLIĞI ÇARESİZLİĞE SÜRÜKLÜYOR!..
23 Ocak 2022
YAHUDİLİĞİN VE SABATEİZMİN TÜRKİYE’DEKİ YANSIMALARI
16 Ocak 2022
Eşcinseller Neden 20 Yıl Daha Az Yaşıyor!..
05 Ocak 2022
9 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ'NDE İSLAMİ EĞİTİM
29 Ağustos 2021
Göç ve Göçmen Meselesi
20 Ağustos 2021
1 Teklifim Var!.. Hem 500 Kat Fazla Verim Elde Edelim! Hem de Ormanlarımız Geri Gelsin!
14 Temmuz 2021
Bilişim Suçları ve Banka Kartları Dolandırıcılığı -2-
13 Temmuz 2021
Bilişim Suçları ve Banka Kartları Dolandırıcılığı -1-
01 Temmuz 2021
Kanal İstanbul Projesi ve Türk Boğazlarına Hakimiyet Meselesi -IV-
27 Haziran 2021
Kanal İstanbul Projesi ve Türk Boğazlarına Hakimiyet Meselesi -III-
26 Haziran 2021
Kanal İstanbul Projesi ve Türk Boğazlarına Hakimiyet Meselesi -II-
21 Haziran 2021
Kanal İstanbul Projesi ve Türk Boğazlarına Hakimiyet Meselesi -I-
28 Mayıs 2021
Filistin Meselesi ve Tarihten Günümüze Yahudiler!.
26 Mart 2021
Tek Kuşak Tek Yol Projesi ve Çin Hegemonyası
14 Mart 2021
Hayvanlar Alemine Dönüş
11 Şubat 2021
Tehlike'nin Farkında mısınız? Dünyada - Türkiye'de ETCEP Uygulaması ve Topluma Yansıması
21 Ocak 2021
Şimdi Dünyayı Ne Bekliyor?
15 Ocak 2021
Kurtuluşa Giden Yolculuk BENİM AİLEM -1-
19 Aralık 2020
Benim Ailem
16 Aralık 2020
Küresel Soykırım
10 Ekim 2020
Dil (Ses) Eğitimi
12 Temmuz 2020
Tarihsel ve Stratejik Anlamda İstanbul’un Girit ve Diğer Depremlerle Bağlantısı - Büyük İstanbul Depremi
09 Temmuz 2020
Dikkat!.. Yeni Tehlikenin Adı Mavi Bebek (Blue Baby)
08 Temmuz 2020
bncmedyahaber.com Yazarı Muhammet Binici Kimdir?
Haber Yazılımı