Haber Detayı
03 Aralık 2022 - Cumartesi 00:21
 
3'lü Virüs Oyunu Başladı
17 Kasım 2022 tarihli 5gvirusnews Haber Merkezi'nin haberini sizinle paylaşmıştık. 5gvirusnews Haberde; "3’lü virüs sahtekarlığının kapıda olduğunu, “Küreselciler kölelerinin yeniden maske takmasını istiyor” demişti. Paylaştığımız bu haberin üzerinden çok değil 13 gün sonra tüm dünya basını hep bir ağızdan 3'lü virüsü kamuoyuna duyurmaya ve yine felaket tellallığını dillendirmeye 1 Aralık 2022 itibari ile başladı. İşte ayrıntılar!...
SAĞLIK Haberi
3'lü Virüs Oyunu Başladı

"17 Kasım 2022 tarihli 5gvirusnews Haber Merkezi'nin haberini sizinle paylaşmış ve 3’lü virüs sahtekarlığının kapıda olduğunu, “Küreselciler kölelerinin yeniden maske takmasını istiyor” demiştik. Haberin üzerinden çok değil 13 gün sonra tüm dünya basını hep bir ağızdan 3'lü virüsü kamuoyuna duyurmaya ve yine felaket tellallığını dillendirmeye 1 Aralık 2022 itibari ile başladı.
 

Haberi DSÖ’nün davet ettiği,  sanal basın toplantısından 5gvirusnews almıştı. Toplantıda, Pan Amerikan Sağlık Örgütü-PAHO direktörü Dr. Carissa F. Etienne yaptığı açıklamada, “Bölgede son bir hafta içinde COVID-19 vakaları 17 artarken, Güney Amerika ve Orta Amerika'da ölümlerin arttığı. Testlerdeki azalma gerçek enfeksiyon sayısını ise gizlediği” belirtmişti.


Üçlü virüsü,


1-COVID-19

2-Grip (influenza)

3-Respiratuvar Sinsityal Virüsü (RSV)(*)”

olarak sıralamışlardı.


Haberin sonunda, “İnsanı robota dönüştürecek süreçle ilgili kapımız çalıyor. Yine duymazdan, görmezden gelirsek evimize girecekler ve teslim alacaklar.
 

Sonuç, elveda insan!

İnsanın olmadığı yerde yaşam da olmayacağı için, ülke için bir güvenlik sorunudur.” (bkz)

Tarihler 1 Aralık 2022
 

Türkiye’deki bütün TV kanallarında ve haber sitelerinde, “Üçlü tehlike Covid-19, RSV ve influenza ile hastaneye başvuru sayıları 3-4 kat arttı.” haberi vardı!


"SINIFLARDA MASKE TAKILMALI, HAVALANDIRMA KRİTİK”

 

3’lü virüs hakkında açıklama yapan, Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, özellikle sınıflar, toplu taşıma ve kalabalık yerlerde maske kullanımına dönülmesi gerektiğini kaydetti."

 

Kaynak : 5gvirusnews Haber Merkezi İstanbul / 1 Aralık 2022

Kaynak: Editör:
Etiketler: 3'lü, Virüs, Oyunu, Başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı