Haber Detayı
23 Kasım 2020 - Pazartesi 14:11
 
Sude'nin Azmi ve Başarısı Rakip Tanımıyor!..
SPOR Haberi
Sude'nin Azmi ve Başarısı Rakip Tanımıyor!..

Hırvatistan’ın Başkenti Zagreb’de yapılan Avrupa Şampiyonasında Türk’ün gücünü  Sude Yaren birkez daha gösterdi.

 

8. Kulüpler Avrupa Taekwondo Şampiyonası 45 ülkeden 600 Sporcunun katılımı ile Hırvatistan'ın Başkenti Zagreb Şehrinde gerçekleştiriliyor.

Turnuvaya 2021 Yaz Olimpiyat Oyunlarına katılacak olan Sporcuların'da olması yarışmanın önemini artırıyor.

Genç Bayanlar +68 Kg'da Tatamiye çıkan daha önceden Avrupa Şampiyonu ve Dünya Başkanlık Kupası Şampiyonu Sude Yaren Uzunçavdar Kura'da Seri Başı Olarak  İlk Turda Bay Geçti.

2. Turda Uluslararası Arena'daki büyük başarılara imza atan Cezayir'li Milli Sporcu izabela Ranecka'yı 5-1 yenerek 3.'tur finale Yükseldi.

Final'de Kendinden yaş olarak büyük Ev sahibi Hırvatistan'lı Milli Sporcu 2019 Gençler 68 Kg Avrupa Şampiyonu ve yine 2019 Kg Ümitler Avrupa 3.'sü Çok Nika Patanjek'i 10-9 yenerek Altın Madalya'nın sahibi olan Sude Yaren Uzunçavdar yaptığı açıklama'da;

"Çok mutluyum. Elhamdulillah 2020 yılında Ülkemizde yapılan Uluslararası Turkish Open'da ve Hemen ardından İsveç'te Yapılan Dünya Başkanlık Kupasında ve 2020'nin Son Maçı olan 8. Kulüpler Avrupa Şampiyonasında 3'de 3 yaparak Altın Madalya almanın mutluluğunu ve Gururunu yaşıyorum. İnşallah 2021'de Hem Gençler Avrupa hemde Ümitler Avrupa Şampiyonalarında Ülkemize Altın Madalya getirmek için çalışmalarıma devam edeceğim dedi."


Sude Yaren bu Şampiyona ile birlikte Son 6 Uluslararası Turnuva'da Üst, Üste Şampiyon olarak, Şampiyonluğunu korudu.. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Sude'nin, Azmi, ve, Başarısı, Rakip, Tanımıyor!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı