Yazı Detayı
06 Eylül 2020 - Pazar 10:45
 
Aile Yıkıldı Hepiniz Suçlusunuz!..
İlhan ERGİNCAN
 
 

Aile Yıkıldı Hepiniz Suçlusunuz!..

Suçlusunuz!

Evladı daha rahat şartlarda büyüsün diye elini işe sürdürmeden büyüten, oğlunu kız evladından üstün tutan, erkek ne yaparsa yapsın "elinin kiridir, erkektir." zihniyetinde gören anne ve babalar.

Suçlusunuz!

Evlilik zamanında söz, nişan, kına, gelinlik adı altında bir kez yaşayacak aldatmacası ve en lüksü alacağız dayatması ile erkek tarafını borca sokan aileler.

Suçlusunuz!

Kız tarafının maddi dayatmasına, "Aman oğlum evlensin de mutlu olsun." diye sesini çıkarmayan, maddi borcun altında ezilmesini izleyen aile büyükleri.

Suçlusunuz!

Oğluna veya kızına Allah’ın emirlerini, rızkı verenin Allah olduğunu, kadının kocasına, kocanın kadına sorumluluklarını, kadının eşine hizmet etmesinin sadaka olduğunu, kadının Allah’ın emaneti olduğunu, Kuran'ı Kerim'e, sünnete sıkı sıkı bağlı olmaları gerektiğini öğretmeyen anne babalar.

Suçlusunuz!

Aile yıkan yasaları getirenler, "Düzelteceğiz." diye bekletenler, kandıranlar, siyasette çözüm üretmeyen genel başkanlar, yasanın düzeltilmesine engel olan bakanlar, vekiller, kadem, sözde kadın dernekleri, feministler ve kalemini satan yazarlar.

Suçlusunuz!

"Ömür boyu nafaka haramdır. Çocuk haczi, insanlığın ayıbıdır. 6284 kadının sözlü beyanı ve İstanbul sözleşmesi Allah'ın ayetlerine karşı çıkarılan yasadır." diyemeyen, hükümetten korkarak doğruları yüzlerine vuramayan diyanet işleri, bulundukları mahallede aile yasalarındaki yanlışları dile getiremeyen imamlar.

Suçlusunuz!

Kadına şiddet haberlerini gözlerin önüne seren, erkek ve çocuğa işlenen şiddette reyting sağlamaz diye sus pus olan, "İnsana şiddet suçtur." diyemeyen, sadece kadına şiddet varmış gibi gösteren bazı sözde basın organları.

Suçlusunuz ve Sevinin!!!

Hem suçlusunuz hem güçlüsünüz!

Sevinin!

El birliği ile aileyi öldürdünüz. Eşcinsel ilişkileri normalleştirdiniz. İftirayla 3 milyon erkeği evden uzaklaştırdınız. Kadın-erkek birbirinin emaneti ve tamamlayıcısı iken düşman ettiniz. Babası belli olmayan çocukların çoğalmasını sağladınız. Boşanmalarda ömür boyu nafaka, tazminat ve altınlarla elde edilen tek taraflı adaletsizlik sistemine göz yumdunuz. Çocukları mal olarak görüp icra ile gösterdiniz. Eşine tecavüz diye kocaları hapse atmanın önünü açtınız. İşsiz, parası olmayan boşanmış babaların hapse atılmasına göz yumup velayet sorununu çözmediniz. Size inananları oyaladınız ve kandırdınız.

Size inananları oyaladınız ve kandırdınız!.

Hz. Ömer adaleti arıyor bu ümmet. Kadın hakları diye erkeği itibarsızlaştıran kanunlarınıza, feminist zihniyetli sisteminize ve bunlara alet olanlara lanet olsun. 
Aile zulmü devam ediyor ve hükümet sessizce izliyor "Yazıklar olsun!.." diyecek takatimiz dahi kalmadı "siz de sevinin".

 
Etiketler: Aile, Yıkıldı, Hepiniz, Suçlusunuz!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı