Yazı Detayı
26 Temmuz 2020 - Pazar 00:31
 
Şimdilerde Yusuf'ların Gömleği Nereden? Önden mi? Arkadan mı? Yırtık!..
İlhan ERGİNCAN
 
 

Şimdilerde Yusuf'ların Gömleği Nereden? Önden mi? Arkadan mı? Yırtık!..

 

Hz. Yusuf, isteğini yerine getirmeyince haya perdesini arkadan yırtan kadın, şimdi 6284 sözlü beyanı kalkanı ile utanmadan tüm haya perdelerini önden yırtmakta. "Kadın yalan söylemez." diyerek 6284 kadının sözlü beyanı çıkarılarak Rabbimize, Kur'ana, ayetlere karşı gelinmektedir.

İstanbul sözleşmesini, 6284 kadının sözlü beyanını savunan kesimin: "Ama biz şeriat ile yönetilmiyoruz." diyerek kanunları normalleştirme çalışmalarını dehşetle izlemekteyiz.
Kadını korumayan, erkeğin şerefini ayaklar altına seren, lanetlenmiş lgbt azgınlığına özgürlükler altında izin veren İstanbul sözleşmesi ve 6284 kadının sözlü beyanı Aile yıkma yasalarıdır.

20 yıldır şerefi ile vatana hizmet etmiş, her türlü alçak, hain tuzaklardan, kendisini ve silah arkadaşlarını, vatanını korumuş, felçli kardeşinin eli, ayağı olmuş, ona bakmış. Hayata yenilmemiş, vatan ve aile sevgisi ile dimdik ayakta durmuş polis camiasının şerefli evladı, eski eşinin haya, edep, ar perdesini yıkan beyanı ile açığa alınmış.
6284 kadının sözlü beyanı; "Yuva yıkar. Alçakça iftiralar ile evden uzaklaştırır. Taciz iftirası ile yargılatır. 'Tecavüz etti.' yalanı ile hapse attırır. Kadını şiddetten korumaz. Aksine kötü niyetli kadınların silahı olur." dedik. Uyardık ama dikkate alınmadı.
Emniyet amiri kardeşimizin evladı üzerinden iftira atan zavallı kadının beyanı ile açığa alınması, silahına el konulması alçak iftiralar atan kadına ödül, felçli kardeşine ise vurulmuş bir darbedir.
Vicdanları yaralayan, kadının sözlü beyanı ile kişiyi açığa aldırabilen adaletsiz düzeni kabul etmek mümkün değildir.
Polislerimizin, askerlerimizin onurunu zayıflatmaya, silahlarına el koymaya, ispatlanmamış alçakça iftiralar ile görevden uzaklaştırmaya izin verilmemelidir. 
Polisimiz ve Askerimiz Vatanımızın onuru, şerefi ve övünç kaynaklarıdır. Onlar vatanı korurken, adice kumpaslarla onları görevden açığa almak arkalarında durmamaktır. 
Ömür boyu süresiz nafaka adaletsizliği, Çocuk haczi, İstanbul sözleşmesi ve 6284 kadının sözlü beyanı yuvaların dağılmaması, geleceğimizin avuçlarımızın arasından kaymaması teminat altına alınabilmesi için derhal kaldırılması gerekmektedir.
Erkeklerin onuru, kanunları art niyetle kalkan olarak kullanan kadınların ayakları altında olmamalıdır.

 
Etiketler: Şimdilerde, Yusuf'ların, Gömleği, Nereden?, Önden, mi?, Arkadan, mı?, Yırtık!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı