Yazı Detayı
04 Ağustos 2021 - Çarşamba 01:25
 
Orman Yangını Çıkarabilen Lazer Kimin?
Muammer KARABULUT / Araştırmacı - Yazar
 
 
 
 
 

300 yıl aşkındır dünyanın diğer bir ifade ile yerin hakim olan Rothschildler göğün de(uzayında) tek hakimi oldu!..

Bill Gates 2020 yılında yerde DSÖ’ye pandemi ilan ettirirken, 2021 yılına küresel ısınmayı da ekledi. Elon Musk’da uzay çalışmalarında Mars’ta şehir kurmayı planlarken, Starlink projesi kapsamında  70 bin uyduyu devreye soktu. Diğer mevcut oyuncuları ve planları buradan takip edebilirsiniz.  

Rothschildlerin,  Bill Gates’in yerde, Elon Musk’ın gökte aynı zaman aralığında başlattıkları bu projelerinden haberinin olmama olasılığı var mı?

Dünya düzenini biraz bilen birisi buna 100 -hayır derdi.

Dünya düzeninde değişiklik yapma projesini biz değil, küresel güçler konuşuyor ve tartışıyordu. Değişimin anahtarı, “büyük kaos” çıkartmaktı. Biranda orman yangınları da aynen COVİD-19  gibi viral durumu geldi. Pandemi ilan eden DSÖ henüz virüsü kimin çıkarttığını bulamazken, bu seferde yangını kim çıkartıyor sorusuna yanıt aranmaya başlandı. İşte bu sorular biranda, Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi Parti Temsilciler Meclisi Üyesi Marjorie Taylor Greene’nin 17 Kasım 2018 tarihinde facebook hesabında paylaştığı kuşkulara götürdü.

Greene, 2018 yılında 70’den fazla ölü ve 1.000’den fazla kaybın olduğu, Kalifornia'daki tarihin en büyük ölümcül yangının sorumlusu olarak PG&E - Pasifik Gaz ve Elektrik Şirketi'nin gösteriyordu. Ve bu orman yangınında PG&E, uzaydan gelen lazer ışınlarını kullanmış olabilir mi, sorusuna yanıt arıyordu. Yani bugün bizim aradığımız yanıt, 2018 yılında Amerikalı meclisi üyesi tarafından da aranıyordu. 

Marjorie Taylor Greene facebook paylaşımında; PG&E'nin yönetim kurulundaki Roger Kimmel'in aynı zamanda uluslararası yatırım bankacılığı şirketi Rothschild Inc'in Başkan Yardımcısı olmasını ve PG&E hisselerine olan merakından dolayı yaptığı araştırma sonucu bazı bilgilere ulaştığını açıkça yazarak, bir nevi ihbarda bulunuyordu.

İlginç bulduğu diğer bir hadise ise PG&E'nin yıllar boyunca Kaliforniya Valisi Jerry Brown'a yaptığı finansal katkıların ve lobicilik için harcanan milyonlarca doların uzun geçmişi idi. Greene suyun akışını kontrol eden vali de kontrollerinde demek istiyordu.

Şimdi Vali Brown'ın, Eylül 2018'de PG&E'yi koruyan ve PG&E'nin yangın maliyeti sorumluluğunu faiz artırımları ve tahviller aracılığıyla müşterilerine devretmesine izin veren bir yasa tasarısını imzalaması ne kadar tesadüf olabilirdi?

Meclis üyesi Greene, Vali Brown'ın 77 milyar dolarlık Yüksek Hızlı Tren Projesi'nin inşa edileceği öngörülen alanlarda yangın çıkmasını da tesadüf zincirine ekledi. Sanki Kaliforniya orman yangınında tesadüfler bir araya geliyor ve garip bir şekilde, yangınlara neden olan lazerler veya mavi ışık huzmeleri gibi görünen şeyler, resimler ve videolar da ortalıkta dolaşıyordu. Ve tüm bunları,  gördüklerini söyleyen insanlar da vardı. Her zaman olduğu gibi, devreye hemen teyitçiler giriyor, haber ve görüntüleri hızlıca yalanlıyorlardı.

İşte burada Marjorie Taylor Greene paylaştığı mesajında bilinçli olarak hiçbir şey bilmediğini söyleyerek devam eden kuşkularını da şöyle sıralıyordu, PG&E'nin Güneş Enerjisi ile 2009'da başlayan uzay güneş jeneratörleri konusundaki ortaklığını gerçekten merak ediyorum. Mart 2018'de uzaya(*) fırlatılacağını duyurdular,  hatta belki daha önce de fırlatılmış olduğunu da belirtti.

Greene  PG&E’nin uzay yatırımı ile de Uzay güneş jeneratörleri güneş enerjisini toplar ve sonra elektriğe dönüştürmek için Dünya'ya bir vericiye geri ışınlar. Düşünce, kömür ve petrolün yerini alacak temiz enerjidir. Güneş enerjisini Dünya'ya geri ışınlıyorlarsa, eminim bir verici alıcı istasyonunu asla kaçırmazlar değil mi??!! Demek istediğim, yeni bir şey icat edildiğinde asla hata yapılmaz. Bu nasıl görünecekti ki? Sanırım Dünya'ya inen bir lazer ışını veya ışık ışını bu yangına neden olabilir mi?

-Hımmm, bilmiyorum.

Umarım değildir! Bu, PG&E, Rothschild Inc için pek iyi görünmezdi.(…) Ve bu uzay güneş jeneratörleri ile, umarım güneş enerjisini dünya'ya ışınlamak için çok iyi bir amaçları vardır… Temennisi ile biten Marjorie Taylor Greene  paylaşımında, “Yahudi” kelimesi geçmese de konu bir anda “Yahudi Uzay Lazeri” ile servis edildi.  Çünkü Greene açıklamasında, PG&E'nin yönetim kurulu üyesi olan Roger H. Kimmel’in Rothschild Inc. Uluslararası Yatırım Bankacığında başkan yardımcısı olarak  adını geçirmesi yetmişti. Sihirli kelimelerden olan Antisemitizm hemen hortlayacak, Rothschild adı temiz çıkartılacak ve konu komplo teorisi kapsamına alınarak kapatılacaktı!..

Burada belirtmeliyim ki Rothschild Inc’in Başkan yardımcısı olan Roger H. Kimmel’in PG&E’e bağlı kuruluşlarda başkanlık ve  yönetim kurulunda görev almasının tek nedeni olabilirdi. O da PG&E’nin sahibi Rothschild. Inc’den başkası olmazdı. Zaten bunu gerçeği de Rothschildleri biraz tanıyan bilirdi.

Reuters haber ajansı Roger H. Kimmel’nin kuşkularının tam unutulduğu bir zaman olan 15 Ocak 2019 tarihinde, “Rothschild başkan yardımcısı PG&E yönetim kurulundan” istifasını duyurdu. Haberde, “Kalifornia enerji şirketi PG&E Corp Salı günü yaptığı açıklamada, yatırım bankacılığı firması Rothschild Inc'in başkan yardımcısı Roger H. Kimmel'in şirketin yönetim kurulundan istifa ettiği” yazılıydı.

Rothschild Inc’deki başkan yardımcılığı görevine 2001 yılında başlayan Roger H. Kimmel, Ocak 2009'dan itibarende PG&E Corporation Finans Komitesi ve PG&E Corporation Kamu Politikası Komitesi üyesi, PG&E Corporation ve Utility'nin direktörlüğünü yaptı.

PG&E Pazartesi günü yaptığı açıklamada ise Kaliforniya'da  2017 ve 2018'deki feci orman yangınlarıyla bağlantılısı ve baskı nedeniyle, California Ormancılık ve Yangından Korunma Departmanı (CalFire) tarafından açılan iflas davasına hazırlandığını söyledi.

ABD’de küresel güçlere karşı Beyaz Saray’a yakın kaynaklardan gelen ilk kıvılcım olan 2018 yılı Kaliforniya orman yangını kapatılmadı. 30 Ocak 2021 tarihinde  Amerikan iş dünyasının dergisi olarak bilinen FORBES’de  Marjorie Taylor Greene’nin iddiaları tekrar gündeme getirildi. Sanki haber, Rothschild’e kadar uzanan lazer ile orman yangın çıkarma olasılığı 2021 yılında tekrar hatırlanırsa  kapatılmak için yapılmıştı.

Ne demişler, ateş olmayan yerden duman çıkmazmış.

Mümkün olduğu kadar, 2018 yılında Kaliforniya’da yaşanan orman yangınlarında  ilk kez Greene’nin gündeme getirdiği kuşkuları özetlemeye çalıştım. Yaptığım araştırmada Greene’nin,  “Yahudi Uzay Lazeri” veya başka bir demografik terim birlikte kullanıldığını görmedim. Fakat Greene’nin çok fazla ayrıntıya girmeden uzayı işaret etmesi bile yetmişti. FORBES’in  2021 yılındaki haber ise özellikle 2018 yılındaki bu kuşkuları kapatmaya yönelik olduğu için, yine Hollywood filmlerinde olduğu gibi, “Kara uzay gemisi, bir Latin ışın kılıcı veya bir Çin virüsü gibi şeyleri ne sıklıkla duyuyorsunuz?” benzetilmesi yaparak, "Yahudi Uzay Lazeri"ne gönderme yapılıyordu.

Anlaşılan uzaydan yangın çıkartma teknolojisi hiç kuşkusuz yeryüzünde henüz tam teslim alınmayan hükümetler ve halklar için daha bir çok alanda soru işareti yaratacaktı. Ulusal güvenliğin yeryüzünden biranda göğe yükseldiği görünecekti. Her zaman olduğu gibi, son dönemlerin moda terim trend olacak cümleler devreye girecek ve konunun üzerine etnik, dinsel terimler kullanarak hedef başka yöne sevk edilecekti. Nitekim burada da, Yahudi karşıtlığı devreye girdi. O zaman bu kuşkunun yerle bir edilmesi gerekecekti. O da 2018’deki facebook mesajını, “bir klozetin su yüzeyinde yüzen bir şey gibi.” göstermek olacaktı.

FORBES dergisinde bu mesajın nasıl aşağıladığını bütün ayrıntısı ile okuyabilirsiniz. Yine FORBES’deki haberde özellikle vurgu yapılan bir hadise var, “iklim değişikliği.” Bunu da artık Bill Gates’in 2021 yılını iklim değişikliği yılı olacak öngörüsü ve yazdığı kitaptan dolayı biliyoruz.

FORBES’de diğer dikkate çeken bir hususta, Rothschild ailesinden herhangi bir açıklama yapmadığı halde, her yıl yayınladığı zenginler listesinde yer almadığı gibi adının Kaliforniya yangınında geçmesinden dolayı duyulan büyük rahatsızlıktı.

Onun için Marjorie Taylor Greene’in, "uzay lazeri" teoriye dönüştürüldü, ardından da, "ilgili uzun bir komplo dizisi ve bu komploların her zaman kökünde Yahudi karşıtı olduğunu” belirtildi. 19. yüzyıldan itibaren insanların bu teoriyi kullanıyordu. Özellikle zengin bir aile(muhtemelen Hristiyan), genel olarak Yahudilere iftira atıyordu. Onlar göre, dünyayı kontrol etmek isteyenler Yahudilerdi. Günümüzde yaşadığımız halk sağlığı krizini çıkartanlar da Yahudilerdi. Sanki Rothschild ailesi = yeryüzünde yaşayan tüm Yahudiler olarak tescillenmişti. Rothschildler bir laf söylemek   Yahudilere hakaret sayılıyordu.

FORBES’in bu sayısında,  her türlü propaganda aracını elinde tutanların, sızıntılara karşı tahammülü olmadığını yine Rothschildleri korumak isterken açığa çıktığını  gördük. Konu uzay lazeriydi ama eski ABD Başkanı Donald Trump'ın kampanya konuşmasında Covid-19 koronavirüsünden bahsederken, “kung-grip virüsünden” bahsettiği hatırlatıldı. Aşağılamak için de, “dövüş sanatları yapabilen bir virüs mü, uzay lazeri mi?” sorusu soruldu. 

Israrla Taylor Greene’nin orman yangınlarına neden olan bir uzay lazerine dair gerçek bir kanıt olmadığını vurguladıktan sonra, Rothschild ailesinin veya başka birinin böyle bir lazer yaptığına dair gerçek bir kanıt” sunmadığını 2021 yılında yazıyordu.

 

Burası çok ilginç, FORBES yazarı, “bu komplo teorilerinin arkasında, dev bir oyuncak ayının gökyüzünde yüzdüğü ve sosisli sandviçler attığına dair kanıt olduğu kadar çok kanıt”  olduğuna ilişkin de bir benzetme yaptı. Haber gücü ile itibarı yüksek olan yaygın basın, akıl karıştırma ve propaganda eylemini bu türden yöntemlerle yapıyordu.

FORBES yazarı Bruce Y. Lee yazısının sonunda, Taylor Greene’nin arkasındaki Trump’ı da eleştirerek,  Covid-19 koronavirüsünü, Çin virüsü veya Kung Fu adını değiştirerek  “kung gribi" olarak adlandırmaya devam etmesinden sonra olanlara dikkat çekmek istiyordu. Trump için, -bu virüsü durdurdu mu? Bunun yerine virüsün yayılmasını kontrol etmeye odaklansaydı kaç hayat kurtarılabilirdi? Sorusu ile de boşuna uğraşmayın, orman yangınlarının arkasında da, "Yahudi uzay lazeri" aramayın diyordu.

Profesyonel örtücü olduğu anlaşılan FORBES yazarı Bruce Y. Lee, virüsteki felaketi gösterdikten sonra, kirlilik ve iklim durumu daha da vahim olmaya devam ettiğine vurgu yaparak, “Her yıl daha fazla orman yangını çıkıyor gibi görünüyor.” Yangının nedenini iklim değişikliği sorunu olarak görmeliyiz. Ama bu sorunu çözmek yerine,  “lazer odaklı” düşünmenin bir faydası olmayacağını söyleyerek, aslında tehdit ediyordu!..  

Bu tür kapatmaların, yazılı ve görsel basının asıl görevi olduğunu bildiğimiz için, Bruce Y. Lee’nin çabalarını çok iyi anlıyoruz ve takdir ediyoruz. Görevini yapıyor.

O zaman,  Marjorie Taylor Greene kuşkusunda haklı mı? PG&E'nin yönetim kurulundaki Roger Kimmel ile Rothschild’e uzanan ve orman yangınlarını göstererek oradan uzaya çıkan bağlantı tesadüf olabilir mi?

O zaman Marjorie Taylor Greene’nin,  PG&E'nin Güneş Enerjisi ile 2009'da Mojave Çölü’nde uzay güneş jeneratörleri ile başlayan ve “Mart 2018'de uzaya fırlatılacağını” duyurduğu uydular nerede? Bunların uzayda ne iş yaptığını bilen ve denetleyen uluslararası bir kurul var mı?

 

Artan enerji maliyetlerini düşürmek için, Mojave Çölün’de “10 km çapında bir güneş tarlası kurmak yerine yalnızca 2 metre çapında bir teleskop aynası" kullanmayı yeterli görerek, PG&E’yi iflastan mı kurtarılacaktı?  Ama artık lazer ışınını ateşli silaha dönüştürmek veya konumuz olan orman yangını çıkartmak çok kolay, belki uzaya çıkmaya bile gerek yok. O lazerler Alibaba’da bile satılıyor.

Günümüzde, “uydulara monte edilmiş lazerleri Dünya’ya doğru ateşleyerek, yüzey yüksekliğindeki en küçük değişiklikleri, örneğin kutuplardaki eriyen buzları takip” ediliyor. Isıtma için kullanılabiliyor. Bu alanda bilgisine güvendiğim Tuncay Uludağ’da twitter hesabından, Dünya etrafında termal kameralar ile donatılmış yüzlerce uydu mevcut, görevleri yangınları büyümeden başlama anında yakalamak. Yanan mangalı bile anında gören bu uydular mevcut iken, ABD orman yangınlarının bile çok geç fark edilmesi gerçekten çok tuhaf. Büyük oyunlar dönüyor. mesajını paylaştı.

Çıkan yangınların nasıl çıktığı veya çıkartıldığı görülmüyor mu? Diğer bir ifade ile göstermiyorlardı…

Rothschildleri aklayan Bruce Y. Lee’nin orman yangınlarında uzayı boş verin, iklim değişikliğine önlem alın mesajına mı odaklanalım? İklim değişikliği ile biranda hayatımıza sokulan ve Lee’nin söylediği gibi  artan orman yangınlarına karşı, yangın tüpü ile çalı çırpı ile yangın söndüren insan manzaralarını yaşamaya devam mı edelim? Olmamamsı gereken yangın yerinde bütün gücü ile açıklama yapan, samimiyetini bildiğim Dışişleri Bakanını mı dinleyelim? Bu hikaye zaten pandemi ilanı ile günlük hayatımıza giren maske, mesafe  ve  yalnızca aşı olmamızı istenerek anlatılmıyor mu?

Hayır çok geç kaldınız. Söylediklerinizin hepsini çok iyi anlıyoruz, daha fazla örnek vermeye, işin içine Yahudi seti çekmenize gerek yok.

FORBES yazarının haberi yok ama Rothschildlerin fonladığı PG&E gibi az bilinen, RAND Corporation, Space Weapons Earth Wars/ Uzay Silahları Dünya Savaşları  isimli kitabı 2002 yılında yayınladı. Kitapta başlıklardan da anlaşılacağı üzere, bırakın yangın çıkartmayı dünyadaki bütün canlıları çok kısa sürede nasıl kömüre çevireceklerini ayrıntıları ile yazdılar.

Ayrıca Ateş, ışık ve ısı veren kimyasal oksidasyon sürecinin, Plazma ise atomik iyonlaşma sürecinin sonucudur. Plazma, gaz haldeki maddelerin manyetik kutuplaştırmaya bağlı doğrusal noktalarda oluşan fiziksel ve kimyasal tepkimenin kontrollü etkileşim sürecine verilen genel adıdır. Plazma, kimya ve fizikte iyonlaşmış gaz anlamına gelmektedir. Basitçe söylemek gerekirse, ateş kimyasal bir reaksiyondur ve plazma atomik bir reaksiyondur. Kalifornia'daki yangınlar yangın değil, plazma belirtileri olduğu söyleniyor. Çok sıcak yanıyorlar ve nesneler bir atomik reaksiyonda içeriden "yanıyor". Ultra hızlı lazer-plazma ile istediğini yeri vurabilir veya kontrolü yangın çıkartabilirsiniz. Orman yangını çıkan yerlerde özellikle ısıya, sürekli değişen rüzgar yönüne ve eriyen metal parçalarına özellikle dikkat etmek gerekiyor.  

Teknolojide bu güce erişildiği bazı hükümetler tarafında tabii ki fazlası ile biliniyor.  Yeryüzünde virüs yalanları ile vücudumuzu, kitaptaki, “Uzay tabanlı(LAZER) yönlendirilmiş enerji silahları” ile de dünyamız, KORKU vererek kontrol edilmek isteniyor.

Köle olduğumuz için, maske ile dolaşacağız. Çalı çırpı ile ormanda yangın söndüren kadınımızı, haber ajansınız (AP) ile dünyaya yayacaksınız. Yaptığınız işleri biz sorguladığımızda veya anlattığımızda komplo teorisi yapmış olacağız. Antisemitizm ile suçlayacaksınız, bilim karşıtı diyeceksiniz…Yeryüzünde yaşayan insan yalnızca sizin seçtiğiniz insanlar olacak, öyle mi?

Amerika Birleşik Devletleri Cumhuriyetçi Parti Temsilciler Meclisi Üyesi Marjorie Taylor Greene kuşkuları ile bugün daha iyi anlıyoruz ki, orman yangınlarını sizden başka kimse çıkartamaz! Ormanları böylesine yakmayı aklının ucundan dahi geçirmez. O sapıklık sizin DNA’larınızda var.  

Göğün sahibi de Rothschildler mi oldu?

Son olarak; Eğer bu dünyada insanca yaşamak, ülke olarak varlığımızı korumak istiyorsak, milli okçu Mete Gazoz’un , 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda şampiyon olurken izlediği yolu takip etmek yeterlidir.

 

(*) ABD 29 Mart 2018'de Federal İletişim Komisyonu, Spac eX’in benzeri görülmemiş 4.425 uyduyu Dünya çevresinde alçak yörüngeye fırlatma planına onay verdi.

 

Kaynak

https://www.FORBES.com/sites/brucelee/2021/01/30/did-rep-marjorie-taylor-greene-blame-a-space-laser-for-wildfires-heres-the-response/?sh=71648a1e44a4

https://www.reuters.com/article/us-pg-e-director-idUSKCN1P919X

https://www.jstor.org/stable/10.7249/mr1209af.16?seq=1#metadata_info_tab_contents

https://khosann.com/lazer-isinli-gunes-enerjisi-uydusu-geliyor/

https://www.bilimseldunya.com/uzaydaki-lazerler/

 
Etiketler: Orman, Yangını, Çıkarabilen, Lazer, Kimin?,
Yorumlar
Haber Yazılımı