Yazı Detayı
17 Aralık 2020 - Perşembe 20:45
 
Bill ve DSÖ'nün Covid-19 Kurgusu Bitti
Muammer KARABULUT / Araştırmacı - Yazar
 
 

Yalanın üstüne doğru, diğer bir ifade ile bir yapının temelleri çürük ise çok katlı bir bina inşa edilemezmiş. DSÖ 12 Mart 2020 tarihinde pandemi ilan ettiği günden itibaren, Covid-19 yalanının üstüne 9 aydır, dünyadaki insanların zekası ile alay edercesine süreci büyük bir korku yayarak idare ve yalan inşa ediyor. Yaşadıklarımız ülkemizde de dolandırıcıların  iki bilim insanının yaşadığı korku ile bankadaki paralarına almalarına benziyor. Hatta aynısı.

Başından itibaren 5gvirus platformu olarak DSÖ’nün aldığı karar ve bu virüs hikayesinin küresel darbeye zemin hazırlamak ve 5G’nin üstünü örtmek olduğu iddiasından bulunduk. Yaklaşık 9 aydır da konuyla ilgili yüzlerce makale üzerinden araştırma yaptık. Doğru olan düşünceleri büyük bir titizlikle paylaştık. DSÖ ve ona bağlı olanlar sürecin başından itibaren onlarca hatalı ve birbiri ile çelişen açıklama yapmalarına rağmen, kendi her söylediğine karşı gelen insanları karalamaya ve komplo teorisyeni olmakla suçladılar. Kendi yaptıkları hataları ise hiç konu etmediler.

MİŞ, MİŞTE ve MİŞ

Bugün yanlış PCR test kitlerinden sonra, şimdi de “DSÖ’den  Çin'de koronanın kaynağını araştıracak.” haberi geldi.

Dün (16 Aralık 2020)  Dünya Sağlık Örgütü sözcüsü Hedinn Halldorsson  yaptığı açıklamada, uluslararası uzmanlardan oluşan 10 kişilik bir ekiple Çin’e gideceklerini açıkladı.

Fransız Haber Ajansı (AFP) geçtiği haberde, “uzman ekibin nihayet Çin’e gideceğini” açıklarken, Halldorsson yaptığı açıklamada, virüsün nereden geldiği ve insanlara ilk nasıl geçtiği sorusu hala bir muamma. Uzman bir ekibi Çin'e göndermek için aylardır çalışıyoruz,  bu çalışmalara BM sağlık kuruluşu, uluslararası soruşturmanın temelini oluşturmak için Temmuz ayında Pekin'e bir ileri ekip gönderildiğinden de bahsetti.

DSÖ sözcüsü Halldorsson’un, “daha büyük bilim adamları ekibinin ilk insan vakalarını ve enfeksiyon kaynaklarını belirlemeye çalışmak için epidemiyolojik araştırmalara başlamak için Çin'e ne zaman seyahat edebileceği şimdiye kadar belirsiz kaldı.” sözleri ise Pandemini nasıl ve hangi şartlarda ilan edildiğini de yeniden sorgulamaya yetti.

Açıklamada diğer bir çelişki de,  Bilim adamları başlangıçta öldürücü virüsün geçen yıl ilk kez tespit edildiği Wuhan kentinde egzotik hayvanlar satan bir pazarda hayvanlardan insanlara sıçradığına inanıyorlarmış ama şimdi uzmanlar artık bunun bir salgın kaynağı olmadığını ve çok daha büyük bir yer olabileceğini düşünüyormuş.

ARACI HAYVAN BELİRSİZ

DSÖ virüsün orijinal olarak yarasalardan geldiğini ise bilimsel bir ispatı yerine, yaygın bir şekilde varsayıldığını da itiraf etti. Böylelikle uzmanlar virüsün gerçek kaynağını da araştıracaklarmış. Yine yarasalar ve insanlar arasında bulaştıran ara hayvan konakçı da bilinmiyormuş. Onun için Çin’e gidecek uzman ekip,  Covid-19’un hangi hayvanda olduğunun belirlenmesi için de çalışma yapacakmış.

Aslında dün itibari ile hükümetler DSÖ’den yeni ortaya çıkan bu durum karşısında ilk önce bütün tedbirleri durdurma kararı alması gerekir.

Yapılan açıklamanın her yerinde ciddiyetsizlik var.

Sormak gerekiyor, -DSÖ hangi veriler ile pandemi ilan ettin?

Onu da ben söyleyeyim, Almanaya’da hakkında dava açılan profesörlüğü bile tartışmalı olan Christian DROSTEN’in   17 Ocak 2020 tarihinde DSÖ tarafından  kabul edilen protokolüdür.   

Başka da Bill Gates’in dışında bir şey yok!..

Gerisi maske, sosyal mesafe, hijyen ve AŞI’da aşı…

Bunların en kolay söyledikleri şey yalan, en büyük alışkanlıkları ise insanlara zülüm etmektir.

 
Etiketler: Bill, ve, DSÖ'nün, Covid-19, Kurgusu, Bitti,
Yorumlar
Haber Yazılımı