Haber Detayı
18 Nisan 2024 - Perşembe 11:17
 
Gazateci Yazar Suat Gün Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi Takdim ve Tebrik Yazısı
BENİM AİLEM Haberi
Gazateci Yazar Suat Gün Ben Kimim? Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi Takdim ve Tebrik Yazısı

SOSYAL MEDYA DEVRİMİ Mİ, YALANIN DEVİNİMİ Mİ, İLMİN ÇÜRÜTÜLMESİ Mİ?

TAKDİM VE TEBRİK

 

 

Sosyal medya şirketleri; belli yazılımlarla istenilen paylaşımların yayılmasını sağlayan istenmeyen yazılımların paylaşımlarını engelleyen bir sistem üzerine kurulmuştur. Bu sistem haber yayılımında baraj sağlamaktadır. Sosyal medya içerik üreticilerinin özgür olduğu diledikleri gibi yayın yaptıkları görüşü doğru değildir. Sosyal medya kurumları istedikleri içeriklerin görünürlüğünü ve yayılmasını temin ederken istemediklerinin de engellenmesini sağlamaktadır. Özellikle ahlaki konularda toplumları çürütecek içeriklerin hiçbir sınırlamaya tabi olmadan yayınlanması, sözde özgür içerik üreticilerinin internet medyasının veya dijital medyanın her şeyi açıklığıyla izah edilemez. Yapay zeka takipli internet medyası, çizgi film, film endüstrisi mesaj ve sbliminal mesaj yolu ile insanlığı hak ve hakikat düşmanlığı yolunda yönlendirmekte bilgi gerçekliğini tersyüz etmektedir. Özellikle dünya nüfusunun 500 milyona indirilmesi projesi ile açıkça insanlık düşmanlığı yapılmaktadır. Bu sosyal medya şirketleri tek merkezden tek doğru ekseninden hareket ederek kadim ahlakın çökertilmesi, aile düzeninin bozulması, ilmin çürütülmesi noktasındaki gizli gündemle çalışmaktadır. Sosyal medyayı oluşturan şirketlerin ideolojik bakış açısı tamamen şeytani ve bütün ahlaki değerleri yok sayar tarzdadır. Dolayısıyla dijital medyanın demokratikleşmeye katkı sağladığı insanlığın iyiye ve güzele doğru ilerlemesine aracı olduğunu iddia etmek son derece tutarsızdır. Dijital medya yalanı önemli bir silah olarak kullanmaktadır. Alman Propaganda Bakanı Joseph Goebbels’den beri yalan ne kadar çok tekrar edilirse kabul nispeti artar, bir şeyin yalan olması değil kabul edilir olması önemlidir. Toplum bir fikri ve görüşü kabul ederse bu yalan teyit edilmiş bir gerçeklik haline dönüşür, sözü gerçeklik haline gelmiştir. Bu gün gelinen noktada sosyal medya şirketleri bütün insanlığı ellerinde hamur gibi işlemekte, biçimden biçime dönüştürmektedir. Bir milletin geleceğini kaybetmemesi, bekasını garanti altına alması için Dezenformasyonla Mücadele Yasası acilen çıkartılmalı, kontrol altına alınmalı, yerli ve milli sosyal medya merkezleri kurulmalı, var olanlar desteklenmelidir.

 

            Muhammet Binici Bey’in kaleme aldığı bu kitap sosyal medya üzerinden LGBT, eşcinsellik gibi alanlarda milletimizin nasıl aldatıldığını gençlerimizin tuzağa çekildiğini göstermekte, bunun toplumda nasıl bir bunalıma sebep olduğunu anlatmaktadır. Sahasında ilk olması, bizzat bu tuzağa düşmüş kurban haline gelmiş insanlarla birebir görüşülerek yazılan bu kitap milletimizin gözünü açacak mahiyettedir. Umarız yetkililer ve devletimiz meseleye el atar dijital medyanın hasar açmasının önüne geçmek için tedbir almasına vesile olur.


Suat GÜN
Gazeteci, Yazar 

18 Nisan 2024

Kaynak: Editör:
Etiketler: Gazateci, Yazar, Suat, Gün, Ben, Kimim?, Silik, Yüzlerin, ve, Kanadı, Kırık, Kuşların, Hikâyesi, Takdim, ve, Tebrik, Yazısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı