Haber Detayı
29 Kasım 2022 - Salı 18:06
 
Maganda şiddeti! Bu kez doktor Elif Dağıstan Erginʹi hedef aldı!..
Maganda zorbalığı bu kez Tokat Erbaa Devlet Hastanesiʹnde meydana geldi. Dehşet veren olayda, Celal Y., dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Erginʹin odasının kapısını çalarak annesi Yüksel Y.ʹyi muayene ettirmek istediğini söyledi. Dr. Ergin de öğle arasında olduklarını ve randevu alması gerektiğini belirtti. Buna sinirlenen Celal Y., odaya girip, zorla dışarı çıkardığı doktora yumruk attı.
ASAYİŞ Haberi
Maganda şiddeti!  Bu kez doktor Elif Dağıstan Erginʹi hedef aldı!..

Dehşet veren olay, Tokat Erbaa Devlet Hastanesiʹnde meydana geldi. Celal Y., dahiliye uzmanı Dr. Elif Dağıstan Erginʹin odasının kapısını çalarak annesi Yüksel Y.ʹyi muayene ettirmek istediğini söyledi. Dr. Ergin de öğle arasında olduklarını ve randevu alması gerektiğini belirtti. Buna sinirlenen Celal Y., odaya girip, zorla dışarı çıkardığı doktora yumruk attı.

 

GÖZALTINA ALINDI

 

Celal Y., çevredekilerin müdahalesiyle durdurulurken, bu anlar ise güvenlik kamerasınca anbean kaydedildi. Celal Y., polis ekiplerince gözaltına alındı.Dr. Elif Dağıstan Erginʹin ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

ˮSERBEST BIRAKILMASIN, CEZASINI ÇEKSİN İSTİYORUMˮ

Şiddete uğrayan doktor yaşadığı korku dolu anları gözü yaşlı olarak anlattı. Uzm. Dr. Elif Dağıstan Ergin, randevusuz hasta bakamayacağını, yoğun olduğunu söylemesi üzerine hasta yakını tarafından darp edildiğini belirterek, ˮÖğle arasında tekrar geldiler. Bakamayacağımı söyledim. Yüzüme vurdu, boğazımı sıkmaya başladı. Sonra beni poliklinikten dışarı attı, yere düştük. Boğazımı sıkmaya devam ediyordu. O anda sekreterler yardım etmese daha kötü durumlar olabilirdi. Bu tür olaylar sık yaşanıyor. Suçlular serbest bırakılıyor. Serbest bırakılmasın cezasını alsın istiyorumˮ dedi.

 

TUTUKLANDI

 

Polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıs tutuklandı. Polis ekipleri tarafından adliyeden cezaevine götürülen Yılmaz, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

Kaynak: (Haber7) - Haber7 Editör:
Etiketler: Maganda, şiddeti!, , Bu, kez, doktor, Elif, Dağıstan, Erginʹi, hedef, aldı!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı