Haber Detayı
17 Kasım 2022 - Perşembe 19:39
 
Dünyayı Yeniden Maskelemeyi Planlıyorlar!
Dünyayı Yeniden Maskelemeyi Planlıyorlar! ÖZGÜRLÜK İÇİN AĞLAYIN!
DÜNYA Haberi
Dünyayı Yeniden Maskelemeyi Planlıyorlar!

"ABD Arizona Eyalet seçimlerinde sonra “hileli oylarla” seçilen vali sonrası,  “dünyaya acil çağrı” var demiştik,(bkz) 24 saat geçti neredeyse bütün yüzünü fazlası ile gösterdi!

Dün (16 Kasım 2022) DSÖ'nün Amerika Bölge Ofisi olarak hizmet veren dünyanın en eski uluslararası sağlık kuruluşu Pan Amerikan Sağlık Örgütü (PAHO(bkz) 5gvirusnews’in de davet edildiği sanal basın toplantısı düzenledi. PAHO direktörü Dr. Carissa F. Etienne’nin de başkanlığında yapılan basın toplantısı ve yapılan açıklmanın nedeni, “COVID-19 enfeksiyonlarındaki artış, grip ve  Respiratuvar Sinsityal Virüsü (RSV)(*) olarak duyuruldu.

Bahanesi mevsimsel gribin yükselişi olarak gösterildi, Solunum Respiratuvar Sinsityal Virüsü (RSV) vakalarındaki ani artışla birlikte, Dr. Carissa F. Etienne’nin özellikle belirttiği, “Bayram-Noel Tatili öncesi dönemde aşılar, gözetim, maske takma ve sosyal mesafe dahil olmak üzere toplulukları güvende tuttuğu kanıtlanmış araçları uygulamaya” yeniden dönülmesi oldu.

 

Etienne, "Tek bir solunum yolu enfeksiyonunun yükselişi endişe kaynağı. İki veya üç kişi aynı anda bir nüfusu etkilemeye başladığında, bu hepimizi alarma geçirmelidir" dedi.

Yapılan açıklamada, Bölgede son bir hafta içinde COVID-19 vakaları 17 artarken, Güney Amerika ve Orta Amerika'da ölümlerin arttığı. Testlerdeki azalma gerçek enfeksiyon sayısını ise gizlediği belirtildi.

Gelecek olan tehlike için geçmişte olduğu gibi, "Durum hızla değişebilir," diyen Etienne, “Bu virüse her kayıtsız kaldığımızda, yeniden dirilme riskiyle karşı karşıyayız. Gardımızı indiremeyiz.” uyarısında bulundu.

Bu arada, Kuzey Amerika'da grip vakaları artıyor ve özellikle Arjantin ve Uruguay'da sağlık sistemleri üzerinde beklenmedik bir baskı oluşturduğunu ve Güney Koni'de mevsim dışı vakalarda artış görüldüğü de söylendi.

Kanada, Meksika, Brezilya, Uruguay ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sağlık sistemlerini zorlayan ve özellikle bir yaşın altındaki çocuklar ve bebekler üzerinde etkisi olan RSV enfeksiyonları da önemli ölçüde arttığı bildirildi.

Etienne, maske takma ve sosyal mesafe dahil olmak üzere COVID-19'un yayılmasını sınırlamak için kullanılan stratejilerin, şu anda aşısı olmayan RSV dahil diğer solunum yolu hastalıkları için de geçerli olduğunun altını çizdi.

Ülkeler ayrıca hastalıkların genomik sürveyansını güçlendirmeli ve COVID-19 ve gribe karşı aşılamayı teşvik etmeye devam etmesi söylendi.

Bu yıl (2022) PAHO Döner Sermayesi, Üye Devletlere COVID-19'a karşı 39,5 milyon aşı dozu ve 31 milyon grip aşısı tedarik ettiğini açıklayan Etienne, “Hepimizi güvende tutacak kadar aşımız var. Onları kullanalım,” diye ısrar etti

Dr. Etienne, tatil sezonuna girip aile ve arkadaşları ziyaret etmek için seyahat ederken, insanların tüm bu sağlık tehditlerine karşı uyanık kalmaları ve COVID-19 derslerinden ders almaları gerektiğini söyledi: "Şiddetli solunum yolu hastalıklarının etkisini sınırlamak için elimizde araçlar var ve bölge olarak bu krizlere yanıt vermeye devam etmeliyiz.

Etienne’nin “Bu dersleri hafife almayalım.” açıklamaları(bkz) PLANLI SALGIN için, Trump’u yerine geçen Biden yönetimi ile Wuhan yerine yalanın merkezi ABD olacağı şimdiden resmi olarak bildirilmiş oldu.

ÖZGÜRLÜK İÇİN AĞLAYIN

Gelişmeleri ABD penceresinden dünyayı görenler de “Çağımızda insanlık için en önemli mesaj” (bkz) başlığı ile “Dünya Ekonomik Forumu ve Birleşmiş Milletler gibi dünyanın en güçlü kuruluşlarının resmi gündemi, insanlığın geri kalanına hükmedecek yeni bir yapay "insansı" veya "siborg" türü yaratmaktır. Yani insanları şempanzelere dönüştürüp tepeden bakmak.

Henüz ilan ettiği planlı salgını sonlandırmayan Dünya Sağlık Örgütü'nün 2020'den 2030'a kadar devam eden on yıllık, “pandemi” için resmi bir gündemi var. İstedikleri zaman “pandemi”  ilan edebiliyorlar. Salgınlar sırasında DSÖ, dünyadaki tüm ulusların anayasalarını ve yasalarını geçersiz kılarak etkili bir tek dünya hükümeti haline geleceğinin yolu açık bulunmaktadır. (bkz)

Pan Amerikan Sağlık Örgütü (PAHO) ile DSÖ’nün açıklamasından önce, “Biden ve Demokratlar, başka bir çalıntı seçimin ardından daha fazla maske zorunluluğu getirmek için mi hazırlanıyor?” sorusu soruldu!!

 

  • Demokratların bir başka tartışmalı seçim zaferi ile güçlenen Biden rejimi ülke çapında denilse de dünyada yeniden maskelemeyi planlıyor!

ABD Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezleri (CDC), New York'un en az beş ilçesinde bir kez daha insanların binaların içindeyken ağız ve burun peçesi takmalarını önermeye de başladı: CDC, New Yorklulara, "Kamu içinde ve toplu taşıma araçlarında maske takın" tavsiyesinde bulunuyor. “COVID-19 aşıları ile güncel kalın. Semptomlarınız varsa test yaptırın. Şiddetli hastalık için yüksek risk altındaysanız, ek önlemler almayı düşünün." diyor! (bkz)

Fascism News’den Ethan Huff’ın ABD dışında belgelendirdiği ilgili yazısı (bkz) bir gün sonra PAHO tarafından teyit edilmesi de ayrı bir önem taşıdı.

Huff’nun araştırma yazısında, Los Angeles'ta ülkenin dört bir yanında, Biden rejiminin maske takıntısıyla aynı çizgide olan yetkililer, Fauci Gribinin iki yeni varyantının veya alt varyantının (veya başka bir şeyin) yayıldığı söylenirken, aynı şekilde bölge sakinlerine kapalı alanlarda maske takmalarını söylüyor.

“Birçoğu bu suşları tahmin ediyor, Angelenos'u tamamen yeni, "iki değerlikli" güçlendirici “aşı”-mRNA için kolları sıvamaya çağıran Los Angeles İlçesi sağlık yetkilisi Barbara Ferrar, "yüksek oranda bulaşıcı olan, bu sonbahar ve kış aylarında vakalarda artışa yol açması muhtemeldir" dedi.

Kanada'nın kuzeyinde, Ontario Okul Güvenliği gibi tıbbi faşizm grupları, okuldaki çocuklar için maske zorunluluğunun yeniden dayatılmasını istiyor. Amaçları, Çin Mikroplarının yayılmasını engellemek için okul günü boyunca çocukların nefes alma yollarını mümkün olduğu kadar uzun süre bloke etmektir.

O grubun bir üyesi, "neden maskelemeyi bıraktığınızı ve normal dediğimiz şeye geri dönme baskısını anlıyoruz" dedi. "Ontario'nun iş dünyasına, öğrenmeye açık olmasını istiyoruz."

Çocuklar maske takar ve ellerini yıkarsa ve okullar binaları daha iyi havalandırırsa, o zaman her şeyi açık tutabiliriz, faaliyetlerimize devam edebilir ve çocuklarımızı spor ve kulüpleri ve olmaları gereken yerde okulda kalmalarını sağlar. Herkes okulda en iyisinin çocuklar olduğu konusunda hemfikir.”

Küreselciler gerçekten kölelerinin yeniden maske takmasını istiyor

Avustralya'da Down Under, Queensland Başbakanı Annastacia Palaszczuk, Fauci Gribinin "dördüncü dalgası" hakkında korku yayıyor ve o da yerel halkı bu yüz maskelerini takmaya ve en son takviye enjeksiyonları için sıraya girmeye çağırıyor.

Palaszczuk parlamentoya yaptığı açıklamada, "Beklediğimiz dördüncü dalganın geldiğine inanıyoruz, ancak kimse paniğe kapılmasın" dedi. "Uzun süredir bu virüsle yaşıyoruz ve Queenslandlılar ne yapacaklarını biliyorlar."

Güney Avustralya Üniversitesi'nde biyoistatistik ve epidemiyoloji başkanı Adrian Esterman adlı yerel bir profesör de aynı fikirde. Diğer eyalet ve bölgelerin de tekrar maske takması gerektiğini söylüyor.”

"Elbette, toplu taşıma araçlarında yüz maskelerini zorunlu kılmak o kadar da zor değil" diye ısrar ediyor.

Almanya, İspanya ve Birleşik Krallık'tan da benzer gevezelikler geliyor; tıpkı ABD, Avustralya ve Kanada gibi küreselciler tarafından kontrol edilen tüm ülkelerden geldiği gibi..

Küreselcilerin maske fetişiyle ilgili bir haber üzerine bir yorumcu, "Maskeler hastalığa neden olur." Bir başkası, "Bu olursa, kaç kişinin gerçekten buna kanacak kadar aptal olduğunu göreceğiz" diye yazdı. "İnternette bulunan tüm gerçeklere rağmen ne yazık ki birçok düşük IQ'lu insan var."

"İtaat etmeyi bırak," diye vurguladı bir başkası, tüm bunlara bir son vermenin ne kadar kolay olduğunu belirtti.

İnsanı robota dönüştürecek süreçle ilgili kapımız çalıyor. Yine duymazdan, görmezden  gelirsek evimize girecekler ve teslim alacaklar.

Sonuç, elveda insan!

Ve elveda Türkiye Cumhuriyet Devleti de olacağı için, güvenlik sorunudur.

 

(*)Çocuklarda Respiratuvar Sinsityal Virüs (RSV) Enfeksiyonu

Çocukların neredeyse hepsi 2 yaşından önce en az bir kez RSV geçirir. Sağlığı yerinde olan çocukların çoğu için RSV soğuk algınlığı gibidir. Ancak bazı çocuklar RSV’yi oldukça kötü geçirebilir.

 

 

RSV Nedir?

RSV (Respiratuar Sinsityal Virüs) solunum yolu enfeksiyonuna –burun, boğaz ve akciğerlerin hastalığı – neden olan virüslerden biridir. RSV virüsü, parainfluenza virüs ailesine(**) mensup olan ve solunum yollarını hedef alan bir RNA virüsüdür.

Bu virüs güz aylarının sonlarından ilkbahar başlarına kadar görülmektedir. Tipik olarak RSV soğuk algınlığına yol açar, sonrasında bronşiolit ya da pnömoni soğuk algınlığı tablosuna eklenebilir. Semptomlar genellikle 5-7 gün sürer.(bkz) Yine 2016 yılında yayınlanan bir makalede “farmakolojik ajanların akut bronfliolitin doğal seyrini değiştirmediği ve özellikle gereksiz antibiyotik kullanılmaması vurgulanmıştır.”(bkz)

(**) Parainfluenza virüsü; Köpek parainfluenzası solunum ile ilgili bir virüstür ve köpeklerde barınak hastalığına neden olabilecek birçok virüsten biridir. Son derece bulaşıcıdır ve genellikle çok sayıda köpeğin birbirine yakın olduğu durumlarda gelişir.

Farklı HPIV Türleri

  • HPIV-1 ve HPIV-2'nin her ikisi de krupa neden olur ve HPIV-1 çoğunlukla çocuklarda neden olarak tanımlanır. Her ikisi de üst ve alt solunum yolu hastalığına ve soğuk algınlığı benzeri semptomlara neden olabilir.

  • HPIV-3 daha çok bronşiyolit, bronşit ve pnömoni ile ilişkilidir.

  • HPIV-4 daha az sıklıkla tanınır, ancak hafif ila şiddetli solunum yolu hastalıklarına neden olabilir.(bkz)

HPIV-3 ise sığırlarda gözüküyor! Makroskobik(***) olarak incelenen 600 sığır akciğerinin 75’inde (12.5) değişik tipte pnömoni-zatüre bulgusuna rastlandı.  (bkz)

(***)Makroskobik ölçüm cisimlerin ve işlemlerin gözlemlenebilir ve ölçülebilir olmasını sağlayan uzunluk ölçümüdür.

Yeteri kadar mRNA sıvısı yapamadıkları çocukları (bkz) hedef almakla birlikte hayvanları toplu telef etmenin bir yolu da olabilir!

İlgili virüsün kaynağı, konakçısı ile ilgili bir çalışma bulmadım. Bulunan SARS-Cov-2 de olduğu gibi, bulaşan kişilerde genel solunum yolu enfeksiyonlarındaki genel klinik gözlemleri ve bir de kan örneği var."

 

Kaynak: 5gvirusnews Haber Merkezi  Washington / 17 Kasım 2022

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dünyayı, Yeniden, Maskelemeyi, Planlıyorlar!,
Yorumlar
Haber Yazılımı