Haber Detayı
14 Mart 2022 - Pazartesi 03:25
 
Bu Kirli Savaşın Arkasında Kimler Var?
Gazeteci, Yazar Suat Gün, köşe yazısında kirli oyunu deşifre ediyor. İşte GÜN'ün çok konuşulacak çok okunacak "Bu Kirli Savaşın Arkasında Kimler Var?" başlıklı o yazısı!..
DÜNYA Haberi
Bu Kirli Savaşın Arkasında Kimler Var?

BU KİRLİ SAVAŞIN ARKASINDA KİMLER VAR

 

Bu yazımızdan sonra yayınlayacağımız makalelerde hadiselerin gelişimini anlattığımızda Rusya-Ukrayna savaşının nasıl tezgahlandığını görecek ve aşağıda anlattığım hususların hakikatini siz de kabul edeceksiniz.

 

Napolyon Savaşları’ndan beri küresel sermayeyi elinde tutan paranın Firavunları Yahudi lobisi şunu öğrenmiştir. Savaşlar, harbeden milletlerin ihtiyaçlarını acilen karşılamayı mecbur kılar. Böyle durumlarda en yüksek faizle para vermek çok kolaydır. Savaşan milletlerin pazarlık gücü yoktur. Kanını sonuna kadar emebilirsiniz. Osmanlı’nın Rothschield’lere borçlanması “Kırım Savaşı” ile olmuştur. Rothschield’lerin 5 merkezde bulunan bankaları[1] 18-19. asır boyunca savaşan bütün taraflara borç vermiş, tarafları birbiriyle savaştırmıştır. Bunu İran-Irak Savaşı’nda da gördük. Bunlar silah satışı için özellikle ABD’de devasa silah fabrikaları kurmuş, ihtiyaç anında değerinin 100 katı hatta 1000 katı fiyatlarla satmıştır.

 

Rothschield’lerin ABD yönetimine ve batılı kurumlara kabul ettirdikleri diğer bir kurum ise; demokrasi ihracı ve iktidara getirilecek parti ve liderlerin fonlanması projesidir. Bu proje günümüzde SOROS Vakıfları üzerinden yönetilmektedir. Buna demokrasi ihracı adı verilmektedir. Bu yolla iktidara getirdikleri yöneticileri hizmetkâr gibi kullanmakta, yönettikleri halkların sömürülmesi, borca boğulması için her şeyi yapmaktadırlar. İşte bu meyanda Ukrayna’da Zelinsky, Rusya’da Putin Yahudi sermayedarların proje adamlarıdır.

 

Putin’i finanse eden, oligarklar Mikhail Fridman ve Oleg Deripaska adlı iki Yahudi’dir.


Öte yanda Zelenskiy’i finanse eden, Yahudi oligarklar Ihor Kolomoyskyi ve Victor Pinchuk’tur.


Ihor Kolomoyskyi (d.1963) SSCB'de madencilik eğitimi aldı. 2015'de Dnipropetrovsk Valisi oldu. Yolsuzlukları üzerine istifa etti. Ailesiyle birlikte ülkeden kaçtı İsviçre ve ABD’de yaşamaya başladı. Tabi ki hırsız ve yolsuz olarak adlandırılmadı, Privat Bank/Group ve Avrupa Yahudi Parlamentosu kurucusu oldu. İsrail, Ukrayna, Kıbrıs vatandaşlıkları var[2].


Putin’in destekçileri Mikhail Fridman ve Oleg Deripaska adlı oligarkların hangi filmleri çevirdikleri araştırılmalıdır.


Zelinsky’i iktidara getiren Ihor Kolomoyskyi aynen şöyle söylüyor: “Kendime dünyanın geri kalanı gibi bakarsam, kendimi bir canavar, bir kukla ustası, Zelensky'nin ustası, kıyamet planları yapan biri olarak görüyorum. Artık bunu gerçeğe dönüştürmeye başlayabilirim”. Putin’in suç azmettiricileri bundan farklı mı? Tabii ki değil!


Geçenlerde bir arkadaş şöyle yazmıştı: "Bir komedyen olan Zelenskiy 45 milyonluk Ukrayna'da yaşayan 200 bin Yahudi'den biri. Önce devlet televizyonunda oynatılan dizide cumhurbaşkanı rolü veriliyor. Oluşturulan bu algıdan sonra aday yapılıyor ve genç yaşta 70 oy alarak cumhurbaşkanı seçiliyor. Şimdi de bir komedyenden milli kahraman çıkartılıyor. Bu örnekte görülüyor ki iki ayaklı sürüler dört ayaklı sürülerden daha kolay yönetiliyor."


Putin Rus mu? Tabi ki değil, AB Parlamentosu Başkanı Josep Borrell kim? Onu da siz söyleyin. ABD Dışişleri Bakanı Antony John Blinken Yahudi… Bütün bunlar neyi gösteriyor? Oynanacak büyük maçın aktörleri, oyun kurucuları belli, bunlar kim?


ABD’yi Yahudi sermayedarlar kurmuştur, halen yönetim onların elindedir. ABD, bir milli devlet olsa; 50 milyon insan bu zenginliğin içinde aç ve fakir olur mu, sokaklarda yatar mı?


ABD’yi kuran Yahudiler; her dediklerini yaptırmak için Abraham Lincon’u başkan yaptılar. ABD iç savaşında Abraham Lincoln 36 faizle Rothschield’lerden borç almayı ret edip para bastığı için öldürüldü. Aynı şey aynı nedenle John Fitzgerald Kennedy’in başına da geldi. Koskoca ABD başkanını vuranı bile bulamadılar. Çünkü devlet ve kurumları Yahudilerin kontrolü altında.


Dün gazetelerde okudum. Ruslar Kiev’i alırsa sürgünde bir hükümet kurulacak, Zelinsky nasıl kaçacak, bu planlanıyor? ABD Dış İşleri Bakanı John Blinken’in bütün derdi bu…


Halkın ölmesinin hiçbir önemi yoktur. . İnsanların bombardımanlarda paramparça olması teferruattır. Neticede Irkçı Siyonistlerin düzenlediği savaşın sonunda, masumlar ölecek ve her iki tarafın “oligarkları” ve küresel Yahudi sermayesi her iki tarafı fonlayarak, silah satarak, ambargoları gizlice delerek, alarak, çalarak, kazanacaktır. Denklem böyle kurulmuştur.


Rahmetli Kadir Mısıroğlu Ağabeyimizin önemli bir sözü var: Yemen’de bir savaş mı var, Somali açıklarını korsanlar mı talan etti, İŞİD’mi çıktı. BOKO HARAM mı var, mutlaka Yahudi’nin parmağı var. Yahudi’nin menfaatine olmayan bir şey olmaz. Olamaz.


Sonuç: Bu savaş kirli savaştır. Biz Rus milletinin de, Ukrayna milletinin de telef olmasını istemeyiz. Müslümanlar, özellikle Rusya Müslümanları bu savaşın tarafı değildir. Bu savaş Yahudilerin menfaat uğruna çıkarttığı bir cinayettir. Biz savaşa karşıyız, haksız toprak ilhakını ret ediyoruz ve biz barıştan yanayız.

 

[1] Amschel Mayer Rothschild (1773-1855): Frankfurt, Salomon Mayer Rothschild (1774-1855): Viyana, Nathan Mayer Rothschild (1777-1836): Londra, Calmann Mayer Rothschild (1788-1855): Napoli, Jakob Mayer Rothschild (1792-1868): Paris

Kaynak: Editör:
Etiketler: Bu, Kirli, Savaşın, Arkasında, Kimler, Var?,
Yorumlar
Haber Yazılımı