Haber Detayı
05 Kasım 2023 - Pazar 17:43
 
Türk-Yahudi İş Adamı Suikast Tehdidiyle Karşı Karşıya! Suç Duyurusu Yapıldı
Türk İş Adamı Suikast Tehdidiyle Karşı Karşıya! Suç Duyurusu Yapıldı İstanbul, 04 Kasım 2023 - Türk iş adamı Doğan Kasadolu, Harbiye Polis Merkezi'ne giderek şok edici bir suç duyurusunda bulundu. Kasadolu, kendisine yönelik bir suikast girişimi hakkında bilgi verirken, suçluların bulunmasını talep etti.
ASAYİŞ Haberi
Türk-Yahudi İş Adamı Suikast Tehdidiyle Karşı Karşıya! Suç Duyurusu Yapıldı

BNC MEDYA HABER /İSTANBUL

Türk İş Adamı Suikast Tehdidiyle Karşı Karşıya! Suç Duyurusu Yapıldı
 

İstanbul, 04 Kasım 2023 - Türk iş adamı Doğan Kasadolu, Harbiye Polis Merkezi'ne giderek şok edici bir suç duyurusunda bulundu. Kasadolu, kendisine yönelik bir suikast girişimi hakkında bilgi verirken, suçluların bulunmasını talep etti.
 

Doğan Kasadolu, avukatı Nalan Tugral'ın da hazır bulunmasını isteyerek, 04 Kasım 2023 tarihinde saat 16:54 sularında yaşadığı olayı anlattı. Kasadolu, ikamet ettiği adreste olay sırasında evde olmadığını belirtti.
 

Kasadolu'nun ifadesine göre, meçhul bir erkek şahıs, yan binanın çatısından onun balkonuna atlamış. Bu durumu komşusu İsmail Cumhur ve Onur Duman, Doğan Kasadolu'yu telefonla arayarak haber vermişler. Yan binada bulunan Figen Akin ve Aslı Dahî adlı bayanlar da şüpheliyi uzaktan gözlemleyerek bu tuhaf durumu kaydetmişler.
 

Kasadolu, şüphelinin lacivert elbiseli, atletik bir vücut yapısına sahip olduğunu ve iki bayan tarafından fark edildiğini ifade etti. Bu şüpheli, önce bayanlara el ve kol hareketleri yaparak tehdit etmiş, ardından hızlıca yan binanın çatısına geçerek binanın ana kapısından dışarı kaçmış.

Doğan Kasadolu'nun ifadesine göre, kendisi daha önce de tehditlere maruz kalmış ve suikast girişimine uğramış. Bu nedenle hala çağrılı koruma sistemine bağlı. Kasadolu, televizyonlarda ve yazılı basında son dönemdeki Filistin'e yönelik destek söylemleri ve açıklamaları nedeniyle pek çok tehdit aldığını dile getirdi. Olayın, kendisini hedef alan bir saldırı girişimi olabileceğini düşünüyor.
 

Suç duyurusunun ardından, Doğan Kasadolu, failin ve onu yönlendiren şahısların tespit edilmesi için polis tarafından soruşturma başlatılmasını talep etti.
 

Olayın ardından, yetkililer, suçun aydınlatılması ve toplumun güvende olması için gerekli işlemleri başlattı. Özellikle suçun ciddiyeti ve tehditin devam ediyor olması, bu soruşturmanın öncelikli kovuşturmalar arasında olduğunu gözler önüne seriyor.
 

Ayrıca, Türk - Yahudi İşadamı Doğan Kasadolu Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunmuş olduğu Akit TV'de yayınlanan "Söz Meydanı" Programına katılmış Üzeyir Garih cinayeti ve İsrail'in 7 Ekim çatışmaların da ki tavrı ile ilgili açıklamaları bomba etkisi oluşturmuştu.

 

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Türk-Yahudi, İş, Adamı, Suikast, Tehdidiyle, Karşı, Karşıya!, Suç, Duyurusu, Yapıldı,
Yorumlar
Haber Yazılımı