Haber Detayı
14 Temmuz 2020 - Salı 10:07
 
İstanbul Sözleşmesi İptal Edildiğinde Fetih Anlam Kazanacak!...
bncmedyahaber.com yazarlarımızdan İlhan Ergincan "İstanbul Sözleşmesi İptal Edildiğinde Fetih Anlam Kazanacak!... başlıklı yazıyı köşesine taşıdı..İlhan Ergincan; Ayasofya'nın açılmasıyla heyecanlandığımız, sevindiğimiz, duygu dolu anlar yaşadığımız bu günlerde, aile müessesesini ifsad edip yok etme aşamasına getiren sözleşmelere atıfta bulunarak " Ayasofya'nın yüzü İstanbul Sözleşmesi İptal edildiğinde; CEDAW, 6284 gibi yasalar ıslah edilip milli ve yerli bir nizam geldiğinde gülecek ve fetih işte o zaman anlam kazanacak!.." şeklinde yazısını bitirdi İşte İlhan Ergincan'ın o makalesi;
- Haberi
İstanbul Sözleşmesi İptal Edildiğinde Fetih Anlam Kazanacak!...

İstanbul Sözleşmesi İptal Edildiğinde Fetih Anlam Kazanacak! ve Ayasofya'nın Yüzü Gülecek!

Şükürler olsun Ayasofya Cami oldu. 
Sıra Süresiz Nafaka, Çocuk haczi, Nafaka Hapsi, İstanbul sözleşmesi ve sözde kadın şiddetini önlediği söylenen 6284 kadın beyanının sonlandırılmasında.
Verilen sözler tutulmayı bekliyor.
Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 100 günlük süreçte ve Ak Parti Kızılcahamam kampında süresiz nafakanın ve çocuk haczinin adil olmadığını dile getirmiş ve derhal düzenlemenin yapılması talimatını vermişti.
Sonra Ak parti içinde ki yeşil feministler, Feminist dernekler ve mor çatı birlik olup bu süreci geciktirmek için ellerinden geleni yaptılar. Sanmasınlar ki mağdurlar verilen sözleri unuttu ve susuyor. Mevzu Türkiye'nin geleceği ve toplumun mihenk taşı, temeli aile olunca kimseden korkmaz, susmayız ve geri adım da atmayız. Her türlü ahlaksızlığa sesini çıkaramayan Ak parti içindeki yeşil feministlerin ve sözde kadın derneklerinin Avrupa’ya hizmetleri devam etmekte. Her yıl yüklü miktarda Aileyi yıkma karşısında aldıkları fonlarla, aile değerlerimizi yıkmaya çalışanların karşısında dimdik durmaktayız. Aynı dirayeti hükümetimizden de beklemekteyiz.
Gizli eller kim?
3 beş çapulcunun 8 Mart kadınlar gününde iğrenç sesleri ile nara atmaları, eşcinselliği, lezbiyenliği ve erkeksiz yaşamı kendilerine özgürlük görmeleri ve bu uğurda her türlü ahlaksızlığı yapmaktan kaçınmamaları karşısında sus pus olan yeşil feministler son günlerde İstanbul sözleşmesine dokunursanız kadına şiddet artar algıları yapmaktadırlar. 
Gizli bir el Cumhurbaşkanımızın sözleri yerine gelmesin, Aile itibarsızlaşsın, evlilik kurumu zarar görsün, kadın erkek daima çatışma içinde olsun diye uğraşmakta. Bunu bazen sapkınlıkla, bazen sözde kadın şiddetlerini kurgulayarak, bazen erkeğe atılan iğrenç iftiralarla gerçekleştirmeye başladılar. Onların bir planı var Aileyi yıkmak, ülkemizi zayıflatmak. Bu oyunu kurgulayan ve uygulayan gizli eller, Ak Parti içindeki yeşil feministleri yanlarına yoldaş ettiler.
Amacınıza ulaşmanıza izin vermeyeceğiz.

Yazının Devamı İçin Lütfen Linki Tıklayınız!..

http://www.bncmedyahaber.com/yazar-istanbul-sozlesmesi-iptal-edildiginde-fetih-anlam-kazanacak-76.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul, Sözleşmesi, İptal, Edildiğinde, Fetih, Anlam, Kazanacak!...,
Yorumlar
Haber Yazılımı