Haber Detayı
14 Temmuz 2020 - Salı 21:05
 
Kudurdular!.. LGBTİ Sapkın Örgütünden İslamiyete ve Peygamberimize Hakaret!...
LGBTİ Birliği adlı örgüt, İslam Dinine ve Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v)'e hakaret içerikli karikatür yayınladı. Örgüte sosyal medyada tepki yapıyor. Vatandaşlar yaptıkları yorumlarda yetkililerden kınama değil yaptırım ve icraat bekliyor.
- Haberi
Kudurdular!.. LGBTİ Sapkın Örgütünden İslamiyete ve Peygamberimize Hakaret!...

Türkiye sınırları içerisinde 'eşcinsellerin haklarının kazanılması' ve 'eşcinsel görünürlüğüne katkı sağlanması' amacıyla faaliyet gösterdiğini öne süren sapkın yapı "Türkiye LGBTİ Birliği" sosyal medya hesabında İslam dinine ve Hz. Muhammed'e hakaret etti.

Peygamberimiz ile İslam'a iftira ve hakaretler

Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda ismi geçen yapı, İslam dininin pedofiliyi savunduğunu iftirasını atarak, İslam peygamberi Hz. Muhammed'i (SAV) de bu iftirayla suçlayarak hakaretlerde bulundu.

Sürekli olarak paylaşımda bulunan sapkın oluşum, Peygamberimiz Hz. Muhammed'e yönelik hakaret içerikli bir karikatürü de sosyal medya üzerinden paylaştı.

İslam önlerindeki en büyük engel

İslam dininin pedofiliyi ve eşcinselliği yasakladığı, her iki uygulamaya karşı da İslam'ın hükümlerinde çok ağır cezaların bulunmasına rağmen Hz Peygambere ve İslam'a çirkince saldırdılar. 

 

 

Türkiye LGBTİ Birliği, nasıl bir yapı?

Türkiye LGBTİ Birliği tüzel kişiliğe sahip bir kurum veya dernek değil. Ancak oluşum, 2012 yılından bu güne ILGA Uluslararası LGBTİ Federasyonu’na ve 2015’ten bu yana Denge ve Denetleme Ağı’na üye.

Türkiye LGBTİ Birliği'nin, Türkiye'de eşcinsel haklarını savunduğu iddiasıyla faaliyet gösteren, sosyal medyada etkin bir yapılanma olduğu biliniyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kudurdular!.., LGBTİ, Sapkın, Örgütünden, İslamiyete, ve, Peygamberimize, Hakaret!...,
Yorumlar
Haber Yazılımı