Yazı Detayı
27 Nisan 2021 - Salı 00:47
 
Vakit Tarihi Misyonu Üstlenme ve Harekete Geçme Vaktidir!..
Mehmet YAMAN - E.Öğretmen - E.Hakim - E.Noter - Avukat
 
 

Vakit Tarihi Misyonu Üstlenme ve Harekete Geçme Vaktidir!..

 

Aziz ve Şerefli  Milletim! Çok ciddi projelerle ve büyük provakasyonlarla çepeçevre kuşatılmaya ramak kalmak üzereyiz!.. 
 

Daha önce de “Muharref Tevrat,Siyonizm ve Corona Üçgeni” başlıklı yazımızda arz etmiştik. 
 

Corona, Siyonist felsefenin emrindeki insanlık düşmanı kişi ve kuruluşların, “Dünya Krallığı” uğruna yaptıkları çalışmaların önemli bir stratejik dönemidir. 
 

Corona, çin pazarlarının virüsü değil, ABD laboratuarlarında üretilip çindeki siyonistlerce dünyaya yayılan ve İslam dünyasının da çok dersler çıkaracağı bir rahatsızlıktır.
 

Coronanın önemli bir unsuru da istihbarattır. 
 

Sıkça ismini duyduğumuz Rockefeller ve Rothschild  gibi ailelerle, Bill Gates, George Soros gibi şahıslar, sürekli siyonist projeler peşindeler. Amaç; dünya insanlarıyla, tabiatı yok etmek. Bu büyük planlarının bir kısmı zaman zaman medyaya da yansıyor.
 

“Siyonist Protokoller” safha safha uygulanıyor. 
 

İnsan, hayvan ve bitkiler dahil, tüm canlıların GDOları bozuluyor. Sağlıksız ve yıpranmış milletler oluşturuyorlar. Devlet yönetimlerine sahip olmayı üst düzeye çıkarıyor ve tüm devletleri kontrollerine almaya çalışıyorlar. 
 

Uzaya ve güçleri yeterse kainata sahip olmayı planlıyorlar.
 

Siyonizmin bu ihanetlerine karşı, tüm dünya milletleri ve özellikle müslümanlar, artık her türlü çalışmalarla harekete geçmeliler. 
 

Bilimde, ticarette, sanayiide yoğun projelerle, bu insanlık düşmanlarının önleri kesilmeli ve hatta elebaşıları maddi ve manevi olarak yok edilmeli ki, insanlık felaketlerden kurtulsun. 
 

Her türlü ölme, öldürme ve suikastlara rağmen yılmadan bu hain şebekeye karşı.. inançla, bilgiyle, akılla ve ihlasla, bu şer odakları yenilgiye uğratılana kadar, mücadele edilmelidir. 
 

Kendimiz inancımızı sadece Allah’ımıza has kılar, inancımızı ihlasla yaşar, particiliği ve çıkarcılığı bir kenara atarak, topyekun bir dayanışmayla,  milletimize rehberlik edecek kadroları yetiştirerek, stratejik safhalarla donatılmış bilinçli bir mücadeleye sevkedersek, bu hain proje kısa zamanda akamete uğrayacaktır, Rabbimizin de yardımıyla inşaAllah. 
 

Zira Rabbımız, imanını O’na has kılıp, bu temiz imanının gereğini bihakkın hayatıyla yaşayarak ortaya koyan gerçek müminlere, mutlaka yardım edecek ve beklemedikleri anda, başarı ellerine sunulacaktır.
 

Lütfen artık insani ve imani zaafları terkedip, kendimize gelelim ve tarihi misyonumuzu üstlenerek, bizi bekleyenlere layık hizmetlere koşalım.

 
Etiketler: Vakit, Tarihi, Misyonu, Üstlenme, ve, Harekete, Geçme, Vaktidir!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı