Haber Detayı
17 Şubat 2022 - Perşembe 02:54
 
Yaşamının baharında bir canımızı daha Sıla'yı cehalete kurban verdik!..
Sıla Şentürk, kilometrelerce uzakta, internetten tanıştığı hiç tanımadığı biriyle kısa zaman içinde nasıl nişanlanmaya karar verdi? Ailesi bu duruma neden engel olmadı? 16 yaşında hayatının baharında daha bir çocuk olan etrafına ışık saçan Sıla'yı ailesi mi nişanlanmaya zorladı? Çocuklarımız ellerindeki mobil telefonlarla tanıştığı kişilere ailelerinden neden daha çok güveniyorlar? Sıla Şentürk'ün katili Hüseyin Can Gökçek kimdir, nereli, kaç yaşında? Hüseyin Can Gökçek yakalandı mı, bulundu mu, neden yaptı? Sıla internette tanıştığı hiç tanımadığı biriyle kısa zaman içinde nasıl nişanlanmaya karar verdi?
GÜNDEM Haberi
Yaşamının baharında bir canımızı daha Sıla'yı cehalete kurban verdik!..

Sıla Şentürk, kilometrelerce uzakta, internetten tanıştığı hiç tanımadığı biriyle kısa zaman içinde nasıl nişanlanmaya karar verdi? Ailesi bu duruma neden engel olmadı? 16 yaşında hayatının baharında daha bir çocuk olan etrafına ışık saçan Sıla'yı ailesi mi nişanlanmaya zorladı? Çocuklarımız ellerindeki mobil telefonlarla tanıştığı kişilere ailelerinden neden daha çok güveniyorlar?

 

Sıla Şentürk'ün katili Hüseyin Can Gökçek kimdir, nereli, kaç yaşında? Hüseyin Can Gökçek yakalandı mı, bulundu mu, neden yaptı? Sıla internette tanıştığı hiç tanımadığı biriyle kısa zaman içinde nasıl nişanlanmaya karar verdi?

 

Giresun'da kan donduran cinayetin sır perdesi aralanıyor. Kan Donduran Cinayette Sıla Şentürk'ün Nişanlısı Hüseyin Can Gökçek'in kim olduğu merak edilmeye başlandı. Vatandaşlar tarafından Giresun'da yaşanan korkunç cinayetin faili Hüseyin Can Gökçek kimdir? Hüseyin Can Gökçek aslen nerelidir, kaç yaşında? Hüseyin Can Gökçek yakalandı mı, bulundu mu? Hüseyin Can Gökçek neden öldürdü? İşte Hüseyin Can Gökçek hakkında merak edilen detaylar...

 

 

Sıla Şentürk'ün cinayeti tüm ülke tarafından konuşuluyor. 16 yaşındaki Sıla Şentürk'ün cinayeti gündeme adeta bomba gibi düştü. Giresun'da yaşayan 16 yaşındaki Sıla Şentürk, cinayete kurban gitti. Şentürk'ü nişanlısı olarak bilinen Hüseyin Can Gökçek, öldürdü. Şimdi Tüm Türkiye Sıla Şentürk'ün katili Hüseyin Can Gökçek'in yakalanıp yakalanmadığını ve Hüseyin Can Gökçek'in kim olduğunu konuşuyor.

Giresun'da 16 yaşındaki Sıla Şentürk, nişanlısı Hüseyin Can Gökçek tarafından nedeni bilinmeyen tartışma yüzünden öldürüldü. Kanlar içinde kalan Sıla Şentürk, olay yerinde hayatını kaybetti. Hüseyin Can Gökçek, bu olay sonrası il dışına kaçmaya çalıştı. Bu vahim olay sonrası Sıla Şentürk'ün katili Hüseyin Can Gökçek hakkında araştırmalar hız kazandı. Hüseyin Can Gökçek'in kim olduğu ve Hüseyin Can Gökçek yakalanıp yakalanmadığı merak konusu oldu. İşte Hüseyin Can Gökçek'e dair detaylar!

 

Hüseyin Can Gökçek Kimdir?

Giresun’da ikamet eden ve ailesi tarafından zorla nişanlandırılan Sıla Şentürk’ün nişanlısıdır. 21 Yaşındaki Hüseyin Can Gökçek cinayetin ardından il dışına çıkmak isterken yakalandı.

 

AİLESİ NİŞANLANDIRDI İDDİASI

 

Ayrıca DHA'nın iddiasına göre genç kız, ailesinin isteği üzerine bir süre önce Hüseyin Can Gökçek ile nişanlandırıldı.

 

İNTERNETTE TANIŞTILAR

 

Sıla Şentürk'ün Ankara'da ikamet eden Hüseyin Can Gökçek ile internette tanıştıkları, dün Ankara'dan kente gelen Gökçek'in geceyi bir otelde geçirdiği belirlendi.

 

HÜSEYİN CAN GÖKÇEK BULUNDU MU?

 

Hüseyin Can Gökçek’in bıçakla boğazını keserek öldürdüğü Sıla Şentürk’ün, nişanın bozulması üzerine Gökçek’ten ölüm tehdidi aldığı iddia edildi. Bu olay sonrası bir süre devlet korumasına alınan Sıla Şentürk, yurda yerleştirildi. 2 hafta önce felç geçiren babaannesine refakat etmek için ailesinin isteği üzerine Şentürk'ün eve geri döndüğü ortaya çıktı.

 

Hüseyin Can Gökçek ve Sıla Şentürk'ün geçen yıl internet ortamında tanıştığı, aileler arasında yapılan nişanın 3 ay önce bozulması üzerine Hüseyin Can Gökçek’in barışmak için dün Ankara’dan Giresun’a geldiği öğrenildi. Kendisiyle barışmak istemeyen genç kıza son haftalarda ölüm tehditlerini savurduğu da öne sürüldü. Sıla Şentürk'ü öldürmekle suçlanan şüpheli Hüseyin Can Gökçek il dışına çıkmak için gittiği havalimanında yakalandı. Gökçek'in emniyetteki sorgusu devam ediyor.

 

EVDE TARTIŞMAYA BAŞLADILAR

 

16 yaşındaki Sıla Şentürk, Ankara'dan gelen erkek arkadaşı Hüseyin Can Gökçek (21) ile bilinmeyen bir nedenden dolayı tartıştı.

 

HAVALİMANINDA YAKALANDI

 

Hüseyin Can Gökçek ise il dışına çıkmak için gittiği Ordu-Giresun Havalimanı’nda polis ekiplerince yakalandı. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro ekiplerine teslim edilen Gökçek'in sorgusu sürüyor.

 

Editörün Notu: Bir canımızı bir evladımızı daha hayatının baharında kara toprağa göndermenin acısını ta yüreklerimizin derinliklerine iliklerimize kadar hissediyoruz.

Sılayı internette tanıştığı ve tanımadığı bir kişi ile nişanlanmaya iten sebep ne idi? Daha küçücük yaşta internet üzerinden tanıştığı bu kişi ile neden nişanlanma kararı aldı. Gerçekten Sıla'yı ailesi mi kilometrelerce ötedeki bir insanla konuş ve nişanlanmaya karar ver dedi ve buna zorladı. Bunlar elbet kolluk kuvvetlerimiz tarafından titizlikle araştırılacaktır. Hiç şüphemiz yok.

Peki bizler daha ufacık çocuklarımızın ellerine tutuşdurduğumuz telefonların, tabletlerin, bilgisayarların içinde onları nasıl bir dünya ile karşı karşıya bıraktığımızın farkında mıyız? İnternetin karanlık dünyasında onları bekleyen hangi kötülükler/tehlikeler var biliyor muyuz? Evlatlarımıza güvenli dijital dünya nasıl kullanır eğitimini veriyor muyuz? Ya da çocuklarımızdan önce bu eğitimi biz mi almalıyız? 

Çocuklarımız daha doğmadan! zihinlerine flörtü sokan kim ya da kimler? Daha küçücük o çocukları yetişkin bir kadın gibi giyinmeye, bebek/çocuk olmadan ergenliğe zorlayan firmalar, medya kurum ve kuruluşlar kimler? Oyuncaklarda, animasyonlarda, sosyal medya platformlarında (Tik Tok vb.) teşhirciliği ve cinselliği körpecik beyinlere yerleştirenler kimler? En önemlisi artık çocuklarımız, gençlerimiz neden ailelerini beğenmiyor dışlıyor da kilometrelerce ötedeki insanlar ile iletişim kurmaya çalışıp onları kucaklıyor? İşte kendi internetimizi, sosyal medya platformlarımızı, kendi "Metaverse"mizi oluşturduğumuzda ve sıraladığımız tehlikelerin farkına varıp anladığımız ve evlatlarımızı ona göre buna göre değil bize göre yetiştirebildiğimiz gün bu ülkede Sıla'lar toprak olmaz.  

 

 

Haber kısmi olarak 17.02.2022 tarihinde haber amaçlı
https://www.mardinlife.com/sila-senturkun-katili-huseyin-can-gokcek-kimdir-nereli-kac-yasinda-huseyin-can-gokcek-yakalandi-mi-bulundu-mu-neden-yapti.html
linkten alınmıştır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yaşamının, baharında, bir, canımızı, daha, Sıla'yı, cehalete, kurban, verdik!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı