Haber Detayı
03 Eylül 2022 - Cumartesi 16:06
 
Üretimden Sofralara Süt Üretimi ve Hayvan Takip Sistemleri - UBS Hayvancılık - Teknovia 93. Bölüm
Uzun bir aradan sonra Teknovia yeni bölümü ile sevenleriyle buluşuyor. Dünyada ki ve Türkiye'de ki en son teknolojik gelişmeleri ekranlara taşıyan Teknovia'nın bu program konusu Sütün oluşumu, üretimden sofralara sütün geliş hikayesi ve Hayvan Takip Sistemlerinin toknolojide geldiği son nokta masaya yatırılıyor.
PROGRAM Haberi
Üretimden Sofralara Süt Üretimi ve Hayvan Takip Sistemleri - UBS Hayvancılık - Teknovia 93. Bölüm

Uzun bir aradan sonra Teknovia yeni bölümü ile sevenleriyle buluşuyor. Dünyada ki ve Türkiye'de ki en son teknolojik gelişmeleri ekranlara taşıyan Teknovia'nın bu program konusu Sütün oluşumu, üretimden sofralara sütün geliş hikayesi ve Hayvan Takip Sistemlerinin toknolojide geldiği son nokta masaya yatırılıyor. Ayrıca Türkiye'nin önde gelen hayvancılık ve tarım firmalarından UBS Hayvancılık ve Tarım sektördeki üstün başarısı ile bu alanda tüm dünyada göz dolduruyor.

 

Hepsi ve Daha Fazlası

Bu gün Saat 18:00'den itibaren www.youtube.com/teknoviatv Youtube kanalından ve bu linkten TEKNOVIA ile birlikte eş zamanlı izleyebilirsiniz!..

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Üretimden, Sofralara, Süt, Üretimi, ve, Hayvan, Takip, Sistemleri, -, UBS, Hayvancılık, -, Teknovia, 93., Bölüm,
Yorumlar
Haber Yazılımı