Haber Detayı
07 Şubat 2021 - Pazar 00:09
 
Beklenen İstanbul Sözleşmesi ve EŞCİNSEL (LGBT) Açıklaması Mahir Ünal'dan Geldi!..
3 Milyondan fazla evi tarumar eden; çocukların, gençlerin, toplumun yurt dışından fonlanan LGBT (EŞCİNSEL) derneklerle cinsiyetsizleştirmenin önünü açan, bir aile ifsat projesi olan "İSTANBUL SÖZLEŞMESİ" ile ilgili itiraf AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/ Tanıtım ve Medya Başkanı/ Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal'dan geldi. işte detaylar.
GÜNDEM Haberi
Beklenen İstanbul Sözleşmesi ve EŞCİNSEL (LGBT) Açıklaması Mahir Ünal'dan Geldi!..

TV5'te yayınlanan Mustafa Deniz ve Hasan Basri Akdemir'in hazırlayıp sunduğu 4.Güç Programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı/ Tanıtım ve Medya Başkanı/ Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal konuk oldu. Tüm sorulara açık, samimi ve net cevaplar veren Ünal, "İstanbul Sözleşmesi" ile ilgili tüm Türkiye'yi yakından ilgilendirecek önemli açıklamalarda bulundu.

 

 

"İSTANBUL SÖZLEŞMESİ’NİN ZAMAN İÇERİSİNDE İÇERİK VE ALGILANMA BİÇİMİNDE DEĞİŞİM ORTAYA ÇIKTI!.."

 

İstanbul Sözleşmesi 2012 yılında imzalanmış. "İstanbul Sözleşmesi’ne  ilk baktığınız anda şu yönüyle size geliyor.
“Şiddet”, “aile içi şiddet” ve “kadına şiddet” konusunda.. Uluslararası bir sözleşme niteliğinde sizin önünüze çıkıyor.

Fakat, İstanbul Sözleşmesi’nin zaman içerisinde içerik olarak da
yani içeriğinin algılanma biçiminde de bir değişme orta çıktı. Aslında iki yerde geçen iki ayrı ifade farklı kapılar açmaya başladı. Farklı kapılardan neyi kastediyorum.

MAHİR ÜNAL: "LGBT (EŞCİNSELLER) TÜM DÜNYADA LOBİ FALİYETİ YÜRÜTÜYOR!.."

 

Bugün bütün dünyada çok güçlü bir lobi faaliyeti yürüten LGBT (EŞCİNSEL) aktivizminin.. işte bu konuda ABD başkan sözcüsü bu açıklama yaptı ve bu konuda bir hassasiyet ortaya koydu. Şimdi bir toplumu ele aldığımızda kaçınılmaz olarak toplumu inançları ve değerleri ile ele alıyoruz. Biz Türkiye olarak “İstanbul Sözleşmesi”ni Kadına şiddet, Aile içi şiddet ve bunların önlenmesi anlamında kavrarken bir de baktık ki İstanbul sözleşmesi başka bir anlama da gelmeye başladı.

 

MAHİR ÜNAL: "İSTANBUL SÖZLEŞMESİ ASLINDA BİR PAKET!.."

 

İstanbul sözleşmesi aslında bir paket. Bu paketin içerisinde; ruh olarak, bu paketin içerisinde anlam olarak, bu paketin içerisinde başka kapıları açan başka anahtarların olduğunu da zaman içerisinde görmeye başladık Ama şunun da altını çizmek gerekir. Bir toplumun ahlakını iyileştiren ya da bozan
şey bir sözleşme olamaz.

 

"CUMHURBAŞKANIMIZIN TAVRI NET SÖZLEŞMENİN KABULU BU HALİ İLE MÜMKÜN DEĞİL!.."


Şimdi İstanbul sözleşmesi ile ilgili Cumhurbaşkanımızın tavrı son derece açık ve net. Kendisi bu konuda bu sözleşmenin değerlendirilmesini ve bu sözleşmenin bu haliyle kabulünün mümkün olmadığını ve bundan vazgeçmememiz diye bir şeyinde söz konusu olmayacağını ifade etti zaten.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beklenen, İstanbul, Sözleşmesi, ve, EŞCİNSEL, (LGBT), Açıklaması, Mahir, Ünal'dan, Geldi!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı