Haber Detayı
16 Şubat 2022 - Çarşamba 12:06
 
'Kendimi zor frenliyorum' dedi.. İSYAN ETTİ!..
28 Şubat sürecinde, Nuray Canan Songür'ü sınava almayan, polis çağırarak sınıftan attıran, hakaret eden ve onlarca öğrencinin hayatını karartan Öğretim üyesinin hala görevde olması Muharrem Coşkun'un sert tepkisine yol açtı. Coşkun, "28 şubat zalimlerini kim neden koruyor?" diyerek adeta isyan etti..
GÜNDEM Haberi
'Kendimi zor frenliyorum' dedi.. İSYAN ETTİ!..

28 Şubat sürecinde, Nuray Canan Songür'ü sınava almayan, polis çağırarak sınıftan attıran, hakaret eden ve onlarca öğrencinin hayatını karartan Öğretim üyesinin hala görevde olması Muharrem Coşkun'un sert tepkisine yol açtı. Coşkun, "28 şubat zalimlerini kim neden koruyor?" diyerek adeta isyan etti..

 

HABERİN VİDEOSU

 

 

 


Sevgili İnsanlar bazen hakikaten bazı şeyleri anlatmakta güçlük çekiyorum Yani kendimi zor tutuyorum. Türkiye'de yaşıyoruz 25 yıldır 28 Şubat mağdurları sözüm ona Türkiye'yi yönetiyor. Şimdi bakın sevgili izleyenler!.. Bu olay ya!.. Nuray Canan'ın başına gelenler sembol. Yani 25 yıldır Türkiye'nin hafızasına kazılmış görüntüler. Bir üniversitede başörtülü diye üniversite talebesi sınıftan sürüklenerek çıkarılıyor!..

Aşağılanıyor adam gibi giyin de gelin deniyor. Bunu yapanın kimliği belli ve O'nun iftirası sonucu 1 öğrenci 6 ay hapse mahkum ediliyor.

Hayatı kararıyor, okul hayatı bitiyor, yurtdışında mülteci olarak yaşıyor 7 yıl düşünebiliyor musunuz?

Bütün hayatı kararmış hayalleri suya düşmüş bunları hiç kimse geri getirebilir mi? Getiremez ama iftira atan onu sınıftan sürüklettirerek arttıran

ve hakaret eden aşağılayan Isimler hala bizim vergimiz ile maaş almaya devam ediyor ve çeyrek asırdır devam ediyor.

Iktidarda da CHP yok!..

"Zillet" dedikleri ittifak yok!..

28 Şubat mağdurları var olduğunu biliyoruz!..

Ve bu ilk de değil.Bir kaç ay önce yine biliyorsunuz Sivas o sembol kızları dışarı attıran aşağılayan adam da görevdeydi

Ne buluyoruz bunlarda? Kim koruyor?

Hayır vazgeçilmezlikleri ne onu anlamıyorum ben!..

Yani zaten anlaşılan hesap sormayacağız öyle öyle anlaşılıyor Yani darbecilerle bir hesaplaşma

Derdinde değiller anladığım o!..

Ya bari bizim paramızı vermeyin.

Ya HELAL OLMASIN!..

Verene de, verdirene de, sebep olana da benim HAKKIM HELAL OLMASIN!..

Tek kuruşum HELAL OLMASIN!..

Alana da, vermesine sebep olana da, hala görevde tutana da HAKKIM HELAL OLMASIN!..

Bu kadar rencide olmadım ben!.. 28 Şubat'ta sahada joplandım ifadeye çağrılan bir gazeteciydim ama şu haberleri verirken Bu hikayeleri dinlerken duyduğum utanç kadar utanmıştım.

Daha neler duyacağız bilmiyorum. Yani üniversitenin Rektörü Kemal Alemdaroğlu'na bir şey yapılamadı..

Nur Serter milletvekili yapıldı. Hala ahkam kesiyor elini kolunu sallayarak yazıyor ve onları geçtim bizzat maşa olarak kullanılanlar bu öğretim üyeleri bile hala bizim vergimiz ile maaş alıyorlar.

Makamlarını koruyorlar ama hayatları karartılan binlerce öğrenci var.

Dağıttıkları yuvalar var.

Mahvettikleri aileler var.

O yıllar nasıl geri gelecek o hayaller nasıl telafi edilecek.

Bu nasıl bir şuğursuzluktur?

O nasıl bir vurdumduymazlıktır?

Ne yapılması gerekiyor?

Bu millet daha ne yapması gerekiyor? 28 Şubatçılar, bu zalimlerden hesap sorulması için Millet 28 Şubat mağdurlarına oy verdi. Kahir ekseriyetle!.. 20 yıldır da iktidarda tutuyor ama siz zalimlerin zulmünü engellemez iseniz ve onlar da hala paye vermeye devam ederseniz

Ne diyelim?

Hakikaten yani kendimi de frenlemeye çalışıyorum. O kadar, O kadar, o kadar saçma, tajik, akıl dışı bir olayla karşı karşıyayız ki şu anda.

Yani bir konuk alıyorsunuz. Bir soruyorsunuz bir skandal patlak veriyor.. Buzdağına tostluyorsunuz!..

Bir çürük ipliğe hülya dizmişiz diyorsunuz ya hakketen öyle oluyor.Tuttuğunuz elinizde kalıyor. Ya çürümüş her taraf. Kim yönetiyor bu ülkeyi anlamıyorum. Kim bunları dokunulmaz kılıyor!.

Öbür taraftan bir söz söyleyen tweet atan işinden olabiliyor. Bu kadar zalimleşen bu ülkede ben merak ediyorum.

Bir öğrencinin.. bir değil aslında Nuray Canan sadece görüntüsü olduğu için bir tane sembol.. Onun gibi binlerce var. Bu öğrencilerin Hayatını karartan iftira atan hapse mahkum ettiren okul hayatını bitiren insanlar bedel ödemeyecek de bırakın bedel ödemesini hala ödül gibi makamlarını koruyup terfi alacak da başka ne olacak peki!.. Hesap nasıl sorulacak Bu ülke yani eşkıyalıkların haksızlıkların zalimlikleri yanına kar kaldığı bir ülke mi?

Böyle bir ülke mi?

Öyle mi olmalı?

Biz öyle öyle bir ülke diyorduk. Eski Türkiye!.. Şikayet ediyorduk zaten. O Türkiye geride kaldı zannediyoruz zalimlerin defteri dürülüyor zannediyoruz!..

Ama hala o zalimler korunuyor bizim maaşımızı o zalimleri birileri veriyor verdirtiyor!..

O hanımefendi tatilini yapıyor benim vergimle maaşını müziği musikisini söylüyor türküsünü şarkısını Heea! Üniversitede hem de bu insanların tepeden bakmaya devam ediyor

Bugünkü Türkiye'de oluyor bu pes doğrusu!..

Daha fazla konuşmayayım gerisini de sevgili izleyenler size bırakıyorum ama bu meselenin peşini bırakmayacağız bu tarz hikayeleri bulmaya çalışacağız. Buradan çağrı da yapıyorum aziz izleyicilerimize hangi ilde hangi kurumda 28 Şubat zalimleri hala görevde ise lütfen bize bildirin.

Lütfen bize bildirin en azından deşifre edelim hani diyor ya Peygamberimiz; "Kötülük gördüğünde elinizle düzeltin, elinizle düzeltemiyorsanız dilinizle düzeltin, onu da beceremiyorsanız kalbiniz ile buğz edin

En azından dilimizle bir şeyler söylemeye çalışalım

Tepkimizi dile getirelim. Anlaşılan hesap falan filan da yok 28 Şubat'ta hesaplaşma değil bir dert yok. Herkes makam mevki ve iktidar derdinde!.. Elde edince de bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın kafası devam ediyor.

Ben öyle yorumlamaya başladım çünkü öyle bir derdimiz davamızın olmadığını görmeye başladım ve bu gerçekten

Kahredici bir durum!.. KAHREDİCİ BİR DURUM!.."

Kaynak: Editör:
Etiketler: 'Kendimi, zor, frenliyorum', dedi.., İSYAN, ETTİ!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı