Haber Detayı
15 Şubat 2022 - Salı 11:43
 
Ukrayna Bir "B" Planı mı?
Ukrayna ve Rusya arasındaki savaşı kim körüklüyor? Perdenin arkasında kim ya da kimler var? Hepsi ve daha fazlası Nureddin Ceylan'ın "Ukrayna Bir "B" Planı mı?" başlıklı yazısında
GÜNDEM Haberi
Ukrayna Bir

Ukrayna Bir "B" Planı mı? 

 

On adım ileriyi planlamanın komik yanı, 1 ve 9. adımlar arasına bir şeyler ters giderse 10 numaralı adıma geçmenin imkansız olacağı ve hiçbir yere gitmeyen ayrıntılı bir plan için çok fazla enerji harcamış olmanızdır.
 
Küreselciler etraftaki en zeki insanlar DEĞİLDİR. Planları gerçekten işlediğinde ve hiçbir sürpriz olmadığında o kadar da etkili değiller. Çünkü temelde yatan fikirleri sürekli başarısız olur.
 
Ne zaman bir hükümet sarsıntısı, isyan ya da değişim için kitle hareketi olsa insanlar “sistemi” hedef alırlar. Bütün sorunlarımız için sistemi ya da politikacılar suçlanır ve yeni bir kat boya eklemeye ya da bazı temel işlevlerini değiştirmeye çalışıyorlar, ancak perdenin arkasındaki adamlar her zaman perdenin arkasına geçiyor.


Sorun asla “sistem” değildir, gölgelerin rahatlığını yaşarken sistemi yöneten ve etkileyen insanlardır.
 
İşte küreselcilerin nasıl hareket ettiklerine bir örnek; Bir tahtaya bir yumruk dolusu nişan alıyorlar ve ellerinden geldiğince sert fırlatıyorlar ve sopa ne olursa olsun sadece bir sopa. 
Bir plan tuttuğunda, küreselciler parlak görünüyor, değil mi Ama bir diğer planları tutmayınca her zaman sopa başarısız olur.
 


Pandeminin başlangıcında küreselcilerin sergilediği saf heyecan ve adrenalin elle tutulur cinstendi. Sokaklarda adeta dans ediyorlardı. Kaç tane bireysel özgürlüğü silmek üzere olduklarını bir yana, dünya çapında kaç tane sosyalist programı rayına oturtacakları hakkında gevezelik ediyorlardı.
 

 
Bununla birlikte, bir plan istedikleri gibi gitmediğinde, bazen onu zorla çalıştırmaya çalışırlar ve bu onlar için asla iyi olmaz. 

Tıpkı pandemi planlarının, insanlıktan aldığı sert yanıtına karşı zorla ayakta tutmaya çalışıldığı gibi.

Covid salgını ile ilgili tüm planlar iyi gidiyordu.

Tek bir sorun vardı: Virüs umdukları kadar ölümcül değildi. 
 
Küreselciler ve medya son birkaç yıldır, halkı Covid'in ölüm oranının olduğundan çok daha yüksek olduğuna ikna etmek için uğraşıyorlar. Ancak gerçek şu ki, düzinelerce araştırma, Covid’in ortalama ölümcüllüğünü 0’27 olduğunu gösteriyor.
 

Sebep ne olursa olsun, küreselciler Covid virüsüne yoğun miktarda enerji yatırdılar ve bu onları hayal kırıklığına uğrattı.

İvmeyi yeniden yönlendirmek için bir oyalamaya ihtiyaç duyacaklarından küreselciler her zaman yaptıkları şeyi yine yaptılar.

Yani savaş gerilimlerini masaya sürdüler.

Ukrayna ve Rusya arasındaki gerilim, küreselcilerin tamda ihtiyacı olan bir anda meydana geldi.

ABD bölgede sürekli finansman ve silahlandırma peşinde koşarken, sanırım Rusları işgal etmek o kadar da zor olmayacaktı. Bu seferki zarları okumaya çalışmakla pek ilgilenmiyorum. Ukrayna'daki tek ilgim, bunun genel küresel gündeme nasıl fayda sağlayabileceğidir.
 

Birincisi, son birkaç yılda katlanarak büyüyen ekonomik istikrarsızlık şimdi aşırı hızlanacak.
Enflasyon, gaz fiyatları, tedarik zinciri, şimdiden üzerimize çöken tüm tehditler, iki nükleer gücün karşı karşıya gelmesiyle on kat büyüyecek.

Ukrayna'nın kılıç sallaması hiçbir şeye dönüşmeyecek olsa bile, tehlikenin varlığı yaygın ekonomik korkuya ilham vermek için yeterlidir.
 

İkinci olarak, pandemi sorunu küçük bir tantana ile bir kenara atılabilir. Küreselciler bunun kendileri için hiçbir yere gitmeyeceğini biliyorlar, ancak son iki yılda pazarladıkları sayısız yalanı açıklamadan çıkmanın bir yoluna ihtiyaçları var. Savaş, haber döngüsündeki safsataları temizlemenin bir yoludur.
 

Üçüncü olarak ise, böyle bir gerilimle bölge ülkelerdeki refah seviyesini düşürüp, yeni bir iç isyanlar çıkarmak olabilir. Buna da dikkat edilmesi çok önemli. Ne olursa olsun istenilen planlara karşı sabırlı ve Devletimizin arkasında olmanın gerektiğini düşünüyorum.
Olası bir savaş Türkiye’yi de fazlasıyla etkileyecektir. Ama görünen o ki en büyük etki ekonomik ve yaşamsal refah açısından olacaktır.
Burada hedefin o ülke bu ülke olması değil, İnsanoğlunun olduğunu görmek en önemli bakış açısıdır.

Sonuçta bu iş küreselci şeytanların elinden çıkıyor.


Dördüncü olarak, böylesi bir savaş dedikodusunun küreselciler adına en büyük kazanımı, Covid planının derinden daha iyi bir şekilde yani ölümcül olabilecek şekilde tasarlanıp piyasaya sürülmesi olacaktır. Odak noktasını bir yere çekmek, arkadan iş çevirmenin püf noktasıdır.
 

Bu savaş bir B planı olabilir. Bu planın başarılı olup olmadığı tamamen başka bir konu.
Daha önce de belirttiğim gibi, bu insanlar düzenli olarak başarısız olurlar…
 

Selametle..

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
https://www.bncmedyahaber.com/yazar-5-soruda-afganistan-meselesi-ve-kuresel-bolgesel-aktorler-654.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ukrayna, Bir, "B", Planı, mı?, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı