Haber Detayı
19 Ocak 2021 - Salı 22:52
 
Söz Meydanı Programına Bu Hafta Sema Maraşlı Konuk Oldu. İşte Ezber Bozan Programın Detayları!..
Her Pazartesi TV5 ekranlarında saat 22'de yayınlanan Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programınına bu hafta Sema Maraşlı konuk oldu. Program daha ilk dakikasından gündem oluşturdu. Oluşturduğu gündemi konuşturdu. İşte detaylar!..
PROGRAM Haberi
Söz Meydanı Programına Bu Hafta Sema Maraşlı Konuk Oldu. İşte Ezber Bozan Programın Detayları!..

Salgın İle İmtihanımız

 

Aşı ve tedavi konusunu herkes yazdı, çizdi, birşeyler söyledi. Haliyle vatandaşın kafası bu konuda karışık. Programda Eğitimci Yazar Sema Maraşlı Öyle bir şey söylediki;
"Virüsü Yapan ve yayan ÇİN!.. Aşıyı yapanda ÇİN!.. Peki Dünyanın başına bu kadar bela açan bir ülkenin aşısı alınır mı?"

HABERİN AYRINTILI VİDEOSU  

 

 

Türkiyede Ne Değişti İşte Cevabı

 

Muhammet Binici programda, TRT'de yaptığı aile programları nedeniyle gizemli sunucu olarak adlandırılan Ertürk Yöndem'in yaklaşık 40 yıl önce yaptığı programlara ve Prof. Dr. Ayhan Songar gibi bilim adamlarının yaptığı açıklamalara dikkat çekti. Neden bu tarz programlar ve bilimsel açıklamalar yapılmadığını ve Türkiye'de neyin değiştiği sorusunu kamuoyu ile paylaştı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun  "ABD, Ankara'da LGBT derneğine 20 Milyon USD veriyor" açıklamaları ise Türkiye'de neyin değiştiği sorusuna son noktayı koydu. Sayın Soylu'nun bu açıklamaları LGBT derneklerinin aldıkları dudak uçuklatan bu yardımlar ile ipteki cambazı göstererek ahlaki değerleri nasıl yıpratarak yok ettiğinin de bir ispatı niteliğinde oldu. Terapi ve tedavi ile kurtuluş bahtiyarlığına eren eşcinsellerin anlatımları ise dokunulmaz alan ilan edilen rengarenk özgürlükler adı altında topluma pompalanan LGBT ismindeki ideolojik yapının gerçek yüzünü gözler önüne serdi. 

İşte Detaylar..

HABERİN AYRINTILI VİDEOSU  


 

İşte Rengarenk Gösterilen Dünyanın Perde Arkası 


HABERİN AYRINTILI VİDEOSU  

 

 

 

Tedavi ve Terapi İle Kurtulanların İfadesi ile Sözleşmeler ve Dernekler

 

HABERİN AYRINTILI VİDEOSU  




İslam ve Feminizm Örtüşüyormu

 

HABERİN AYRINTILI VİDEOSU  



 

 

Boşanmalar Neden Arttı?

 

HABERİN AYRINTILI VİDEOSU  



 

Hepsi ve Daha Fazlası İçin

 

PROGRAMIN TAMAMININ VİDEOSU  



Kaynak: Editör:
Etiketler: Söz, Meydanı, Programına, Bu, Hafta, Sema, Maraşlı, Konuk, Oldu., İşte, Ezber, Bozan, Programın, Detayları!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı