Haber Detayı
15 Temmuz 2022 - Cuma 03:19
 
Şehit Eşi: Biz Kafasından Vuruldu Sandık, G3 ile Vücudu Parçalanmış!..
15 Temmuz hain darbe girişimi sırasında şehit olan Akın Sertçelik'in eşinden ağlatan açıklama: "Biz kafasından vuruldu sandık, G3 ile vücudu parçalanmış" dedi.
- Haberi
Şehit Eşi: Biz Kafasından Vuruldu Sandık, G3 ile Vücudu Parçalanmış!..

15 Temmuz Hain Darbe girişimi sırasında şehit olan Akın Sertçelik'in eşi kocasının şehadete giderken neler yaşadığını anlattı. Sertçelik, "bayrağımızı astı yatak picamasıyla koştu. Bu Vatan için Cumhurbaşkanımızın emrinin üzerine, o emretmeden eve dönmem diye gitti" dedi.

Sertçelik'in açıklamlaları yürekleri dağladı. Vatan hainlerine bu ülkede yer olmadığını söyleyen şehit eşi, "Biz kafasından vuruldu sandık. G3 ile parçalamışlar vücudunu. Bir tek yüzüne bir şey olmamış yüzü secde ettiği için hiç bişey olmamışBu vatanın ekmeğini yiyipte bu vatana hainlik edenlere yer yok bu ülkede," dedi.

 

Namazını Kıldıktan Sonra Şehadet 

Akın Sertçelik, Şehadet şerbetini içmek için çıktığı yolda, alnı secdede vefat ettiğı için ailesinin yüreğine su serpilmiş. Sertçelik'in eşi kocasının namaz kıldıktan sonra vefat ettiği için yüreğimize su serpildi dedi. Açıklamlarının devamında şu ifadeleri kullandı: Sabah namazını kılmış ondan sonra yüzünün üstüne secde etmiş namaz kılar gibi, yüzü secde ettiği için hiç bişey olmamış.Yüzünün üstüne düşüpte secde eder gibi vefat ettiğini duyunca yüreğimize su serpildi. Onların zaten bir damla kanı olmadan Rabbim onları zaten şehitlik mertebesine aldı. Şehidin bir kanı akmadan derler.

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Şehit, Eşi:, Biz, Kafasından, Vuruldu, Sandık,, G3, ile, Vücudu, Parçalanmış!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı