Haber Detayı
21 Ekim 2020 - Çarşamba 14:36
 
İFTİRA ve Cinsel İstismar Konuları Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programında Masaya Yatırıldı!.. İşte Şok Olacağınız Detaylar!..
Eğitimden Aileye, Siyasetten Ekonomiye Toplumsal Meseleleri Gündem Yapan Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programının Bu Haftaki Konusu İstanbul Sözleşmesinden kaynaklı "İFTİRA" ve "CİNSEL İSTİSMAR"dı.. Program yayınlandığı andan itibaren duygusal anlar yaşandı. İftiraların sonuçlarıyla biten umutların söndürülen ocakların boyutları ise yürekleri dağladı. İşte Ayrıntılar;
PROGRAM Haberi
İFTİRA ve Cinsel İstismar Konuları Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programında Masaya Yatırıldı!.. İşte Şok Olacağınız Detaylar!..

Muhammet Binici'nin hazırlayıp sunduğu "Söz Meydanı" programı her Pazartesi saat 22'de izleyici ile buluşuyor. Tv5'te yayınlanmaya başladığı günden itibaren "Eğitim"den "Aile"ye, "Siyaset"ten "Ekonomi"ye toplumsal meseleleri gündem yapan Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programı gündemi oluşturup iyiden, güzelden ve doğrudan yana gündemi konuşturmaya devam ediyor.

Bu hafta Söz Meydanı Programında;

  • Cinsel istismar kanunları kötüye mi kullanılıyor?
  • Cinsel İstismar İftirası Dolandırıcıların Yeni Rant Kapısı mı Oldu?
  • Kadın Beyanı Esastır Deyip Erkekler Kurban mı Ediliyor?
  • İmamlara, Öğretmenlere, Din Adamlarına Kurulan Tuzaklar ve Uğradıkları İftiralar..
  • Boşanma Safhasında Atılan İftiralar..
  • İftiranın İslam’a Göre Hükmü..
  • Gerçek Suçlularla Masumları Ayırt Etmek İçin Neler Yapılmalı?

konuları tarafsız bir şekilde masaya yatırıldı.

Programa..

  • Eğitimci Yazar - Sema Maraşlı
  • Aileyi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı – Hatice Sunci

Konuk oldu.

 

Sema maraşlı ve Hatice Sunci'nin anlattıkları ise tehlikenin boyutunu birkez daha gözler önüne serdi.

"Zina da Zulüm de Zirve Yaptı!.."  Sema Maraşlı Grevio'nun Yürkiye'deki görevini ise şöyle anlattı:

HABERİN VİDEOSU

 

 

Aileyi Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Hatice Sunci' nin anlattıkları ise iftiraya uğrayıp ilerleyen yaşına rağmen mahpus edilen Hüseyin Üzmez'in hikayesini akıllara getirdi.

HABERİN VİDEOSU

 

 

İftira Mağduru Oğluyla ilgili Anne Arzu Kılıç'ın Anlattıkları izleyenlerı şok etti. 

İnternet üzerinden kendini teşhir eden kızın oğlunu nasıl tuzağa düşürdüğünü ve istedikleri fidye rakamını canlı yayında açıkladı. Tehlikenin boyutu ise kan dondurdu.

HABERİN VİDEOSU

 

 

Telefon ile canlı yayına  bağlanan İftira Mağdur Anesi Ayşe Yılmaz: "Kız Temiz Darp, Alı Koyma, Cebir Yok. Kız Bakire, Ama Suçsuz Oğluma 20 Yıl" veridi.

HABERİN VİDEOSU

 

 

Genç Yazardan Örnek Davranış 

HABERİN VİDEOSU

 

 

Genç Evlilik yaptığı için mağdur edilen oğlu ve ailesi için Muhammet Binici ile Söz Meydanı Programını arayan Fatma Baysan: "Taraflar Razı, Oğlum ve Gelinimde Kendi Rızası ile Evlendi Karşılığı 16 Yıl ile Hapiste Yatıyor" 

HABERİN VİDEOSU

 

 

Whatsup Hattına gelen bir mesajı ise: " Kendini Teşhir Eden ve Fidye İsteyenler Dışarıda Benim Oğlum Atılan İtira ile 24 Yıl içeride... 

HABERİN VİDEOSU

 

Kardeş Hasreti ile yanan Nalan Hanım ise; "Kardeşim Ömründe Hiç Görmediği Bir Kızın İftirasıyla 11 Yıl 6 Ay Cezaya Çarptırıldı."

HABERİN VİDEOSU

Hepsi ve Daha Fazlası İçin...

PROGRAMIN TAMAMINI BURADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ!..

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İFTİRA, ve, Cinsel, İstismar, Konuları, Muhammet, Binici, ile, Söz, Meydanı, Programında, Masaya, Yatırıldı!.., İşte, Şok, Olacağınız, Detaylar!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı