Haber Detayı
21 Ocak 2021 - Perşembe 14:08
 
25 Ocak Tarihine Dikkat!..
Öte yandan Biden’ in Başkanlığının daha ilk dakikalarında küresel bir sapık olarak nitelendirilen Lady Gaga’nın sahne alarak ABD Milli marşını söylemesi dünyanın bundan sonra nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunun da sinyallerini verdi. ABD Milli marşını Lady Gaga okudu dedik. Çünkü bundan sonra da şeytani şarkılarla dünya dizayn etmeye devam edilecek. Ünlü isimlere yapılan parçalar hem çıkardıkları sesler, müstehçen içerik ve sözler ile başta gençlerin ve toplumun tamamının zihinleri ele geçiriliyor. Şimdi burada bu isimleri ve şarkıları yönelimin artmaması için sıralamayacağım. Dünyaca ünlü isimler ve söyledikleri parçalardaki mesajlar yenilir yutulur değil. Hepsi de ne hikmet ise 25 Ocak tarihini işaret ediyor. Bakalım ne olacak?.. Bizden söylemesi..
GÜNDEM Haberi
25 Ocak Tarihine Dikkat!..

Şimdi Dünyayı Ne Bekliyor?

Bekir Hazar, Takvim'de ki köşe yazısında "Alamo direnişi"  başlıklı doğru olduğuna benim de inandığım bir yazı kaleme almıştı.. ama yazdıklarının hiçbiri tutmadı.. Birtanesi bile!..

Çünkü Biden kanadı, bu oyunların hepsini bir bir bozmuşta olabilir!?. Kendileri uydurup dünya kamuoyuna lehlerine servis etmiş de olabilirler!?. 

 

Hazar, köşe yazısını gelecek zaman kullanarak yazmış ve okuyanların nutku adeta tutulmuştu. Şimdi aynı yazıyı biz de geçmiş zaman kullanarak yazalım.

 

Hadi o zaman başlayalım..

 

"AMERİKA'DAKİ bu gerginlik bitti mi? Küreselcilerin adayı Biden kesin olarak 20 Ocak'taki törenden sonra Başkanlık koltuğuna oturacak mı? Sorularına herkes evet diyordu. Ancak ABD'de istihbaratçıların ve eski askerlerin kurduğu Digital Q Ordusu sosyal medyadan inanılmaz iddialarda bulundu o dönemde. 20 Ocak'tan sonra bambaşka olayların yaşanacağını adeta dünyanın gözüne/gözüne sokuyor. Hillary Clinton ve Obama dâhil küreselcilerin önemli isimlerine ait belgeler ile herkesi şok edecek ve "Pizza Gate"a kadar taşınacak kasetlerin ortalığa saçılacağını da iddia ediyorlardı.

 

Peki ABD’de "Neler oluyor?" Demokratlar 19 Ocak'a kadar Trump'ın azledilmesi için kendilerini neden bu kadar yırttıyordu.

 

"Neler oluyor" diye Amerikalı bir dostumu aradım ve olayları ona sordum diyor Bekir Hazar.

 

"20 Ocak'taki başkanlık devir teslim töreni öncesinde hayalinizin alamayacağı inanılmaz kavgalar yaşandı. Trump ailesini korumak üzere Teksas Alamo'ya gönderdi. Niçin? Küreselcilere mesaj açıktı.

 

Alamo Kalesi savunması uğuruna sayısız filmin çekildiği, ABD tarihinin en önemli ve varoluş savaşıdır. Trump ve arkasındaki Pentagon "Savaş bitmedi" diyor.



Peki Pentagondan generaller "Anayasa ne diyorsa biz onu yaparız" dedi.
Bu Biden'ın başkanlığına destek değil mi?


- Şimdi hadi gelin bir tur atalım. 


Başkanlık devir teslim törenine kadar koltuk kimin idi? Trump'ın. 20 Ocak günü herkes kongrede toplandığında, devir teslim yapılmadan hala Başkan olan Trump sıkıyönetim ilan edip kendini "Başkomutan" atarsa ne olacaktı?


Anayasa "Başkomutana uy" diyor. Bir de bu açıdan bakın. Ulusalcı Pentagon Başkomutan Trump'ın emriyle kongreyi basıp Hillary Clinton, eski, başkanlar Obama ve Clinton dahil küreselci ne kadar toplanmış isim varsa hepsini tutuklasa idi neler olabileceğini düşünüyor musunuz?

Pentagon neden riskli bir işe girsin?


- Savaş büyük. Kongre baskınında Demokrat meclis başkanı Pelosi'nin bilgisayarına iki denizci asker el koydu.


O iki asker öldürüldü ama Pelosi'nin bilgisayarı Pentagon'un elinde. Daha da ötesi o bilgisayarda Pelosi'nin Çin'le girdiği örtülü ticari ilişkilerin kayıtları da var. O yüzden bas bas bağırıyor, askere zeytin dalı uzatan açıklamalar yapıyor. Üstelik kongre baskınında başka önemli isimlerin de bilgisayarlarına el kondu. Ve onlarda da dudak uçuklatacak belgeler var.

Nedir o belgeler?


- Ben size Pentagon ve Trump'ın elindeki başka belgelerden bahsedeyim isterseniz.
Seçimde oylar bilgisayar üzerinden Frankfurt ve Barcelona'ya gidiyor. Oradan Pakistan'daki bir başka servera ve sonrasında İsviçre üzerinden Kanada ve en son Amerika... Tıpkı kara para aklamada kullanılan "GEZGİN" modeli uygulanıyor.


Tespit edilemesin diye... Yurtdışındaki serverlara seçim değiştirici makinelerin bağlandığı bile tespit edildi. Hileyi yapan yurtdışı firmalarına Vatikan Bankası'ndan 200 milyon dolar yatırıldığına kadar hem de... O yüzden Vatikan'a operasyon çekildi.


Karanlığa gömüldü. Hatta Papa öldü diye haberler çıktı. Hayır, küreselcilerin adamı Papa ölmedi ama izole edildi. Vatikan da "Hasta" diyerek olayı ört bas etmeye çalıştı.

Nefes kesici film gibi öğle değil mi?...


- Bitmedi. Pakistan'da da tüm ülke karanlığa gömüldü. Büyük hissesi Çin'e ait General Electric yapıyor dağıtımı.


Ancak Pentagon içeri adam sokup şalteri indirdi. Cezası kesildi. Bir server da Frankfurt'taydı. Pentagon Berlin'e de operasyon çekti. Müthiş olaylar yaşandı Berlin'de. 5 Amerikalı da öldü.


Küreselcilere çalışan CIA Başkanı Gina Haspel de Küba'ya giderken paketlendi.
Pentagon'un kontrolünde bir askeri üste kontrol altına alındı ve itirafçı oldu. Ayrıca Berlin, İsviçre ve Kanada da elektriklerin kesilmesi anlamında operasyon geçirdi.


Teksas Valisi de açıklama yaptı. "Kapı kapı gezip sahte oy pusulası dağıtan Demokratların seçim kampanyasında çalışan önemli bir isim yakalandı" diye. Bu açıklamalar boşuna değil. Çin'den milyonlarca sahte oy pusulası geldiği belirlendi. Pusulaları basan firma dahi tespit edildi.

Kafam karıştı diyorsunuz öğle değil mi?..
 

- Daha çok karışabilir... Demokratlar o yüzden Trump'ı 19 Ocak'ta Başkanlıktan azletmek için kendini yırttı. 20 Ocak'a Başkomutan olarak girmesin diye...


- Simpsonlar adlı çizgi filmde geçmişte 6 Ocak'taki kongre baskını vardı. Ancak bir şey daha vardı. 20 Ocak'ta da kongre binası tepesinde oturan eli silahlı Simpson karakteri vardı ve her yer yanıyordu. İyi mi?" diyerek yazısını Hazar bitirmişti..

 

Bu senaryoların gerçeklik payı yok demiyorum ama hiç biri gerçekleşmedi.. hepsi havada kaldı.

 

Gerçek olan ne peki.. yazılanların anlatılanların konuşulan dedikoduların arkasında kimin olduğunu bil-me-me-miz.

Bizi parçalayıp bölüp yuttuklarını anlamamamız.. Evet gerçek mi? Gerçek bu!..

 

Şimdi yazıya biz devam edelim.

 

Dananın kuyruğu kopacak denen gün 20 Ocak Donald Trump ABD Başkanı olarak son kez destekçilerine seslendi. Demokrat Joe Biden’ın başkanlık yemin töreni öncesinde konuşan Trump, “Bir şekilde geri döneceğiz”dedi.

 

Ayrıca Trump konuşmasında dört yıllık icraatının başarılı olduğunun altını çizdi ve bunlardan örnekler verdi.

 

Biden’ın galibiyetini kutlamayı ve yemin törenine katılmayı reddeden Trump, sabah yerel saatle 8.00’de Beyaz Saray’dan helikopterle ayrıldı. Florida’ya gitmek üzere, eşi Melania Trump ile birlikte Andrews Hava Üssü’ne giden Trump, burada yaptığı konuşmasında destekçilerine seslenerek, “Bir şekilde geri döneceğiz” dedi.

 

Öte yandan Biden’ in Başkanlığının daha ilk dakikalarında küresel bir sapık olarak nitelendirilen Lady Gaga’nın sahne alarak ABD Milli marşını söylemesi dünyanın bundan sonra nasıl bir tehlike ile karşı karşıya olduğunun da sinyallerini verdi.

 

Değerli dostlar şunu aklımızdan hiç çıkarmamamız gerekiyor "Su uyar düşman uyumaz" ha.. bu arada su, "asker" demek. bunu da yıllarca öz türkçemizden uzaklaştırıldığımız için yanlış bildik başka yorumladık.

 

ABD'nin başına kim gelirse gelsin tek bir hedefleri var.. O'da İnsanlık tarihinin hafızazı "Müslüman"ların atan kalbi "KUDÜS"

 

Peki neden müslümanların dedim. Çünkü yüce Rabbimiz Kuran-ı Kerimd'e inanları dünya dönmeye başladığı andan itibaren Müslüman olarak nitelendiriyor. İnanmayanları ise "kendi uydurduğunuz dinde dahi sabit kalamadınız" diyerek Kuran ile bize yine naklediyor.

 

Oyun mu? Oyun ise!.. ABD'nin başına kim helirse gelsin KUDÜS'e gidecekleri yolların, araçlarının farklı ama; hedeflerinin aynı olacağıdır. 

 

Bu arada ABD Milli marşını Lady Gaga okudu dedik. Çünkü bundan sonra da şeytani şarkılarla dünya dizayn etmeye devam edilecek.

 

Ünlü isimlere yapılan parçalar hem çıkardıkları sesler, müstehçen içerik ve sözler ile başta gençlerin ve toplumun tamamının zihinleri ele geçiriliyor.   

 

Şimdi burada bu isimleri ve şarkıları yönelimin artmaması için sıralamayacağım. 

 

Dünyaca ünlü isimler ve söyledikleri parçalardaki mesajlar yenilir yutulur değil.

 

Hepsi de ne hikmet ise 25 Ocak tarihini işaret ediyor. Bakalım ne olacak?.. Bizden söylemesi..

Ne diyelim..

 

Hak şerleri hayreyler

Zannetme ki gayreyler
Ârif ânı seyreyler
Mevlâ görelim n’eyler
N’eylerse güzel eyler.

 

Selam ve Dua ile Allah’a emanet olun…

 

Not: Dünyanın Sonuna 5 Dalga videyu izlemenizi öneririm..

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://bncmedyahaber.com/yazar-simdi-dunyayi-ne-bekliyor-435.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: 25, Ocak, Tarihine, Dikkat!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı