Haber Detayı
02 Eylül 2020 - Çarşamba 19:16
 
Evcil Hayvanlar Salgın Döneminde Etrafa Tehlike Saçıyor! İşte Önlemi!..
Birçok insan hayvanları kendi çocuğu gibi seviyor. ve 24 saat evlerde birlikte hayat geçiriyorlar peki bu hayvanlar korona testi oluyor mu? Virüs taşıyorlar mı? Zamanında veteriner gözetiminden geçiyor mu? Koca bir bilinmezlik içereisinde tehlike çanları çalıyor. Muhammet Binici Prof. Dr Abdullah Çoban’a sordu. İşte Ayrıntılar;
SAĞLIK Haberi
 Evcil Hayvanlar Salgın Döneminde Etrafa Tehlike Saçıyor!  İşte Önlemi!..

Birçok insan hayvanları kendi çocuğu gibi seviyor. ve 24 saat evlerde birlikte hayat geçiriyorlar peki bu hayvanlar korona testi oluyor mu? Virüs taşıyorlar mı? Zamanında veteriner gözetiminden geçiyor mu? Koca bir bilinmezlik içereisinde tehlike çanları çalıyor.

Muhammet Binici Prof. Dr Abdullah Çoban’a sordu.

İşte Ayrıntılar;

 

Prof. Dr Abdullah Çoban: Hayvanlarda da koronavirüs olduğu kedilerde köpeklerde evcil hayvanlarda olduğu basında açıklandı zaten. Ben kendi tesbit ve gözlemlerimi söyleyeyim.

Bizim Sivas Gemerek’e yakın en büyük hayvan pazarları Şarkışla hayvan pazarıdır. 1 yıldır, yani Koronavirüs çıkmadan önceki bir yılı söylüyorum. 1 Yıldır hayvanlar pazara gidip geliyor en az 3-5 tanesi aşırı öksürük. Hayvan uzun sürmeden ölüyor. Bunun üzerine veteriner arkadaşlar grip aşıları ile ilgili ilaçların hepsini denemişler. Hiçbir sonuç alamamışlar. En son ölüme terk edilmiş dana üzerinde koronavirüs için yapmış olduğum malzemeden deri altından 5 milim enjekte edin dedim. Bu tedavinin üzerine aynı belirtileri gösteren ölüme terk edilen danalar ayağa kalktı. Danalar şu an yaşıyorlar. Çevrede bu olayı duyan herkes geldi. Çözümümü hepsine verdim. Hepsi de olumlu sonuç aldı.

HABERİN VİDEOSU

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , Evcil, Hayvanlar, Salgın, Döneminde, Etrafa, Tehlike, Saçıyor!, , İşte, Önlemi!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı