Haber Detayı
04 Mayıs 2022 - Çarşamba 00:50
 
"Sessiz İstila" Kısa Filmi Emniyet Genel Müdürlüğünü Harekete Geçirdi! Sunucu Göz Altına Alındı
EMNİYET GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ""SESSİZ İSTİLA" adlı film ile ilgili harekete geçti. EGM yaptığı yazılı açıklamada videoda sığınmacılar ve düzensiz göçmenlerle ilgili bilgilerin çarpıtıldığı ve manipüle edildiğinin altı çizildi. Bu kapsamda videonun sunucusu H.K Sakarya'da, ayrıca Suriyeli sığınmacılar ve düzensiz göçmenler ile ilgili provokatif paylaşımlar da bulunan Militer doktrin@militerdoktrin1 isimli/rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen H.D. isimli şahıs ise İstanbul'da göz altına alındığı yapılan yazılı basın açıklaması ile kamuoyu duyruldu.
GÜNDEM Haberi

"Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca kanunların verdiği yetki çerçevesinde, suç ve suçlarla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri  yürütülmektedir.

Yürütülenlten sanal devriye faaliyetleri kapsamında YouTube isimli video paylaşım platformu üzerinde "SESSİZ İSTİLA"  başlıklı kısa filmin yayınlandığı görülmüştür. Bahse konu video içeriğinde sığınmacılar ve düzensiz göçmenler ile ilgili bilgileri manipüle edip gerçekleri çarpıtarak yayınlayan H.K. isimli şahıs Sakarya'da,

Ayrıca Suriyeli sığınmacılar ve düzensiz göçmenler ile ilgili provokatif paylaşımlar da bulunan Militer doktrin@militerdoktrin1 isimli/rumuzlu hesabın yöneticisi olduğu değerlendirilen H.D. isimli şahıs ise İstanbul'da yakalanarak adli işlemler başlatılmıştır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur." denildi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: "Sessiz, İstila", Kısa, Filmi, Emniyet, Genel, Müdürlüğünü, Harekete, Geçirdi!, Sunucu, Göz, Altına, Alındı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı