Haber Detayı
22 Aralık 2020 - Salı 13:45
 
Padişahlıkla Yönetiliyoruz da Haberimiz mi Yok?!
Sema Maraşlı Yazdı "Padişahlıkla Yönetiliyoruz da Haberimiz mi Yok?!
GÜNDEM Haberi
Padişahlıkla Yönetiliyoruz da Haberimiz mi Yok?!

Siyaset insan içindir, insan siyaset için değildir.

 

Ülkenin yönetim şekli demokrasi olduğu halde iktidar partisinin seçmenine baktığınız zaman partilerine yapılan haklı eleştirileri “FİTNE” olarak değerlendiriyorlar.

 

Başkan Erdoğan’ı Sultan Abdulhamid Han’a benzetiyorlar. Parti icraatlerine yapılan eleştirileri hatta parti üst yönetimin hatalarının dile getirilmesini bile Erdoğan aleyhinde bir “FİTNE” olarak kabul ediyorlar.

 

Erdoğan’ı Sultan Abdulhamid Han’a benzetiyorlar partiye ve Erdoğan’a gelen eleştirilere de karşı çıkarılan “FİTNECİ” diye yaftalıyorlar hatta eleştirileri susturmak için insanlara “FETÖ İFTİRASI” atıyorlar.

 

Sultan Abdulhamid Han, bir siyasi parti başkanı değildi, o bir PADİŞAH.

 

Padişah da eleştirilebilir hataları söylenebilir fakat Abdulhamid’e yapılanlar eleştiri değil, saltanata karşı bir hareketti.

Siyasi parti ve saltanat arasında fark şudur. Padişah zayıflatıldığında devlet zarar görür. İktidar partisi zayıflamışsa gider yenisi gelir.

İktidar partisi zayıflamışsa demek ki hataları çok olmuştur. O halde eleştirileri dikkate alıp adım atsalar, ülkedeki adaletsizlikleri düzeltseler kimsenin parti savunmasına gerek kalmaz. Parti zaten güçlü olur.

 

Kendilerini düzeltmek yerine eleştirenlere FETÖ İFTİRASI atmak tam da bir FETÖ ZİHNİYETİ taktiğidir.

Siyasi bir parti başkanını bir padişahla kıyaslamak öncelikle ısrarla demokrasi vurgusu yapan R.Tayyip Erdoğan’ı zerrece anlamamış olduklarını gösterir.

Başkan Erdoğan sürekli demokrasi vurgusu yaparken "Hedefimiz Avrupa ile yol almak" derken bakıyorum seçmenin çoğu liderini anlamıyor.

Onlar ümmet ve padişahlık hayali kuruyor. Avrupa ile ümmet olduk da haberimiz mi olmadı?

İktidar AB ile yaptığı anlaşmalara sıkı sıkı bağlıyken, Korana için bile kendi memleketinin doktorlarına güvenmeyip başında bir teröristin olduğu Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) üne İstanbul’da ofis açıp halkın sağlığını DSÖ ye bırakmışken seçmenin hâlâ partisinin Avrupa hayalini görmeyip, ısrarla padişahlık hayal görmesi çok ilginç. İncelenmesi gereken vakalar.

 

Siyasi partileri eleştirmek fitneyse bütün siyasi partileri eleştirmek de fitne olmalı.

Kendi başkanlarına yapılan küçük bir eleştiriyi kabul etmeyenler, başka partilerin siyasi başkanlarına ağza alınmayacak küfürler ediyor.

Partisinin hatasını görerek düzeltilmesi için çabalayan samimi Ak Partilileri dışında tutarak partisine yapılan eleştirileri Padişah’a yapılmış gibi kabul eden ve eleştiri yapanlara saldıran Ak Parti seçmenine hatırlatayım.

 

Sayın Erdoğan padişah değil. Siyasi bir partinin başkanıdır.

Siz de Padişah’ın tebaası değil, seçmensiniz. Haddinizi bilin.

Yarın birgün başka bir parti gelip, aynısı size yapmadan hatanızı anlayın.

 

 

 YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN BURAYI TIKLAYIN
http://bncmedyahaber.com/yazar-padisahlikla-yonetiliyoruz-da-haberimiz-mi-yok-390.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Padişahlıkla, Yönetiliyoruz, da, Haberimiz, mi, Yok?!,
Yorumlar
Haber Yazılımı