Haber Detayı
13 Kasım 2021 - Cumartesi 08:37
 
Ne O? Hz. Ömer (R.A) Asker Arkadaşınız mı?
İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Şehit yakınına ettiği sinkaflı küfür henüz gündemden düşmeden İyi Parti den yeni bir skandal daha!.. Ömer'in Yolu" sloganını afişte kullanarak İslam'ın değerlerin, basitleştirmeleri Müslümanlar arasında Ne o? Hz Ömer (R.A) asker arkadaşınız mı ifadelerini de beraberinde getirdi.
SİYASET Haberi
Ne O? Hz. Ömer (R.A) Asker Arkadaşınız mı?

İyi Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'ın Şehit yakınına ettiği sinkaflı küfür henüz gündemden düşmeden İyi Parti den yeni bir skandal daha!.. Ömer'in Yolu" sloganını afişte kullanarak İslam'i değerlerin basitleştirmeleri vatandaşlar arasında Ne o? Hz Ömer (R.A) asker arkadaşınız mı ifadelerini de beraberinde getirdi.


Ayrıca afişte; Adnan Menderes, Süleyman Demirel, Turgut Özal, Alparslan Türkeş, Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu, Bülent Ecevit'in resimleri ise afişte kullanıldı. Afişte liderlerin resimlerini gören vatandaşlar "Bu liderler Türkiye'nin sağcısı, solcusu, muhafazakarı, milliyetçisi ile tüm değerlerini yansıtmakta.. Önce sinkaflı küfürlerle şehit yakınını hedef alan sonrasında İslam'i değerleri yaptığı afişle hiçe sayan bu parti mi Türkiye'nin değerlerine sahip çıkacak" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ne, O?, Hz., Ömer, (R.A), Asker, Arkadaşınız, mı?, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı