Haber Detayı
24 Kasım 2021 - Çarşamba 12:19
 
Kuva-yi Milliye Hareketi -2- Kimse Ateşle Oynamasın!..
Halis Özdemir Türkiye üzerine oynanan oyunlara dikkat çekti. "Kuva-yi Milliye Hareketi -2- Kimse Ateşle Oynamasın!.."
EKONOMİ Haberi
Kuva-yi Milliye Hareketi -2- Kimse Ateşle Oynamasın!..

Kuva-yi Milliye Hareketi -2-

 

Kimse Ateşle Oynamasın!
Türkiye var olma mücadelesi veriyor.


Türkiye'nin Libya'da ne işi var Türkiye'nin Suriye'de ne işi var Türkiye'nin Akdeniz'de ne işi var diyenler bilmeli ki Türkiye oralarda olmazsa TÜRKİYE ANADOLUDA DA OLMAZ!


Ne işimiz var diyenler taraf oldukları siyasetçilerin ağzına bakarak söylüyorsa onu bilemem ama "Türkiye'nin oralarda ne işi var"  diyenler olanı biteni bildikleri halde diyorlarsa buna "hainlik"ten başka ne denir!?


Türkiye'nin NATO, müttefiklik falan sözleri onlara gövenildiği anlamına gelmez! Türkiye yukarda saydığım yani Türkiye'nin her yanında bütün dünya egemenleri ile karşı karşıyadır.


Şimdi gelelim bazı "çok bilmişler"in hiç görmek istemediği İran ŞANGHAY birliğine katılmasına ve sonrası gelişmelere.


Geçtiğimiz günlerde ÇİN SÖZCÜSÜ TÜRKİYE'Yİ SURİYE'DE İŞGALCİ ilan etti. Buna karşın Türkiye sert bir cevap verdi ve "sizden alacağımız bir ders yok" dedi. Yani siz önce işgal ettiğiniz Doğu Türkistan'a ve orada  yaşattıklarınıza bakın demeye getirdi.


Peki durup dururken Çin neden Türkiye'ye karşı böyle bir çıkış yaptı. Hem İran'a desteğini hemde Türkiye'ye aba altından güya sopa gösterdi. Aslında Çin Türk milletini vedevletini çok iyi tanır bu tanışıklığı genlerine işlemiştir. Ancak pozda vermek lazım değilmi ama! İran Türkiye ile ilişkiler açısından ve bölge barışı için  bölgede yayılmacı politikadan vaz geçmeli.


Gene Türkiye'de pek üzerinde durulmayan ama çok önemli bir konuda İran Çin anlaşmalarıdır.
ABD'nin başını çektiği ve dayattığı İran'a ve Pakistan'a yaptırım ve ambargo Pakistan gibi İran'ı da Çin'in kucağına itmiş. Her iki ülke de Afrika ülkelerinde olduğu gibi Çin'den kredi almışlar Çin'e liman ve kritik alanları vermişler Çin Pakistan'a olduğu gibi İran Türkiye sınırına da asker yığmış oldukları haberleri gelmektedir.


"TÜRKİYE KUŞATILMIŞTIR BUNA ŞİMDİ ÇİN DE İRAN ANLAŞMASI İLE ALENEN KATILMIŞTIR."
 

Oysa Türkiye ABD ve müttefiklerinin İran'a ambargo kararlarına karşı tek başına direnmiş ve meşhur HALK BANKASI yargılanması ile karşı karşıya kalmıştı.


Aslında İran;  Irak Suriye Yemen'de olduğu gibi bölgede  Rusya ile hareket ederek bunu zımmen yapıyordu.


Onun için Türkiye Rusya İran birlikte anlaşmalar yaptı. Anlaşmalar yapıldı ama kimse uymuyor diyebilirsiniz! Kimsenin uymadığı anlaşmayı ihlal ettikleri doğrudur. Ya anlaşmalar olmasaydı Türkiye ne söyleyecekti? Türkiye şimdi haklı olarak hem Rusya'ya hem de ABD'ye sözlerinizi tutun anlaşmalara uyun yoksa biz gerekli tedbirleri alacağız diyor! Bu haklılık Türkiye için BM'de son derece önemlidir. Ayrıca Rusya Türkiye'nin öncülüğünde kurulan "Türk Devletleri Teşkilatı'ından son derece rahatsızdır.
Başka bir husus ise; Pahalılık meselesidir. Elbette pahalılık ve halkın geçim sıkıntısı önemlidir ancak muhalefet yapıyorum sanan bazılarının patetes soğan pazar ağzı, ayrıca bazılarının da mutatları olduğu gibi hiçbir şey yokmuş gibi şahsi heves ve hırslarının peşinde koştuğu yanıltmasın! Türkiye'yi bir kaşık suda boğmak istiyorlar.


Bu aziz milleti bu coğrafyadan göndermek isteyenlerin silahları değişse de amaçları asla değişmemiştir. Konvansiyonel, biyolojik, psikolojik, gıda, ilaç, EKONOMİ ( DÖVİZ) silah olarak kullanılmaktadır.
Bilmeli ve ona göre vaziyet almalıyız.

 

Asla başaramayacaklar!
 

Başaramayacaklar ama gafil davranılması olanı biteni kısır siyasi çekişmenin bir parçası görülmesi BEDELİNİ BİZE AĞIR ÖDETİR.
 

Hep söylüyorum, Türkiye herhangi bir ülke değildir. Türkiye egemen sömürgeci "GİZLİ DÜNYA DEVLETİ"nin yeniden kurmak dizayn etmek isteyenler için YEGANE ENGELDİR.
Türkiye karşıtlığını Avrupa ülkeleri ABD İsrail Mısır Yunanistan ile sınırlı tutmak aldatıcı olur. Karşıtlıkta Çin ve Rusya da geri kalmamaktadır.

 

Yeryüzündeki mücadele HAK BATIL mücadelesidir! Ve karşımızda bulunanlar GİZLİ DÜNYA DEVLETİNİN egemenliğini temsil edenlerdir, buna Çin ve Rusya dahildir.
 

Dünya yeniden dizayn ediliyor ve Türkiye engel görülüyor!
 

Türkiye'yi Afrika'da Asya'da Mezepotamya (Ortadoğu) ve Türk dünyasında görmeye dayanamıyorlar!
 

TÜRKİYE AFRİKADAN ASYADAN AKDENİZDEN SURİYE VE KIBRISTAN ÇEKİLENE KADAR MÜCADELE SÜRECEKTİR.
 

Türkiye'den sessiz olmasını olana bitene karışmamasını istiyorlar. Yani Türkiye'nin tarihi sorumluluğunu kuşanmasını istemiyorlar!
 

Türkiye'yi zor bir süreç bekliyor!
 

Haydin hep birlikte  Ülkemize yapılan EKONOMİK (DOLAR) saldırısını diğer provakasyonlar da olduğu gibi geri püskürtmekte kararlı olduğumuzu gösterelim.
 

Türkiye'yi durdurmalarına izin vermeyelim.
 

Başka Türkiye yok.
 

Ayrıca bazılarının muhalefet yapıyormuş pozları ile sinsice yaptıkları  sokağa çıkmak gibi provakasyonları yapanları millet idrak ediyor! Kimse sineğin kanadından yağ çıkarmaya kalkmamalı ateşle oynamamalı
Birlik beraberlik, dirlik ve düzen sağlanması çok önem arz ediyor.

 

(Devam edecek)

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
https://bncmedyahaber.com/yazar-kuva-yi-milliye-hareketi--1--kimse-atesle-oynamasin-713.html

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kuva-yi, Milliye, Hareketi, -2-, Kimse, Ateşle, Oynamasın!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı