Haber Detayı
25 Kasım 2020 - Çarşamba 22:53
 
Kerem LGS'ye Hazırlanan Öğrencilerinin Duygularına Tercüman Oldu
Kerem LGS'ye Hazırlanan 8. Sınıf Öğrencilerinin Duygularına Tercüman Oldu. Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk'a Seslenerek; "Biz Okulda eğitim Almak İstiyoruz" dedi.
EĞİTİM Haberi
Kerem LGS'ye Hazırlanan Öğrencilerinin Duygularına Tercüman Oldu

17 Kasım 2020 Çarşamba günü yapılan  Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklanan tedbir ve öneriler sonrası okullardaki eğitimin de 31 Aralık 2020 tarihine kadar uzaktan devam etmesi kararı alındı. 

 

Ağustos ayında kurs etkinlikleri şeklinde okullarında lise giriş sınavına  (LGS) hazırlık yapmaya başlayan ve 13 Kasım tarihine kadarda online dışında okulda da eğitim gören 8.sınıflar 23 Kasım Pazartesi gününden itibaren tamamen online eğitime geçtiler. 

Özel İstanbul Medeniyet Ortaokulu 8.Sınıf öğrencisi Ömer Kerem bugünkü online derste matematik öğretmenine “Hocam sesimizi nasıl duyurabiliriz? Biz okula gelmek istiyoruz.” diye söyleyince , matematik hocası ona söz hakkı vererek hemen kısa bir video kaydetti.
 

KEREM BAKAN ZİYA SELÇUK'A BÖYLE SESLENDİ "Yetkililerin Sesimizi Duymasını İstiyoruz"

 


Videoda yetkililere seslenen Ömer Kerem ve arkadaşları MEB’ in bu hafta açıklayacağına dair önden bilgisini paylaştığı "LGS"ye hazırlanan 8. sınıfların lehine olan haberi de heyecanla bekliyor. 

 

Sürecin özellikle sınava hazırlanan öğrencilere yardımcı olacak şekilde devam edip etmeyeceği, yetkililerin Kerem'in isteğine cevap verip vermeyeceği ise veliler arasında da ayrı bir merak konusu oldu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kerem, LGS'ye, Hazırlanan, Öğrencilerinin, Duygularına, Tercüman, Oldu,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı