Haber Detayı
10 Şubat 2021 - Çarşamba 12:02
 
İstanbul varsa Mekke var Kabe varsa İstanbul vardır!
Haliz Özdemir Yazdı.. İstanbul varsa Mekke var Kabe varsa İstanbul vardır!
GÜNDEM Haberi
İstanbul varsa Mekke var Kabe varsa İstanbul vardır!

İstanbul varsa Kabe vardır,
İstanbul varsa  Mescidi Aksa vardır!

 

Türkiye varsa Filistin var,
İstanbul varsa Kudüs var.
Türkiye varsa Mekke var,
Türkiye varsa mazlum milletler var,
Türkiye mazlumların umududur.


15 Temmuz hain kalkışması sırasında Filistin'den bir dostum beni aradı ve "Halis Bey üç gündür uyumuyor, evimize gitmiyor, Mescidi Aksa'da dua ediyor ve Türkiye'den gelecek hayırlı haberleri bekliyoruz! Türkiye varsa Filistin var,
İstanbul varsa Kudüs var. FİLİSTİN AYAKTA!

15 Temmuz'da Mescidi Aksa'da Türkiye için dökülen gözyaşları sel oldu." dedi.


Kabe imamı açıklamasında; "Kabe'de toplanan müminler sabahlara kadar gözyaşı döküp dua ettiler. Türkiye varsa KABE VAR, İstanbul varsa Mekke var, biz bunu biliyor ve onun için kollarımızı açtık Allah'a göz yaşları içinde dua ediyoruz. Kabe'de gözyaşları sel oldu ve sabahlara kadar dualar ettik Türkiye'nin kurtuluşu için." diyerek endişe ve desteklerini dile getirdi.


15 Temmuz sonrası Bosna'ya gitmiştim. Boşnak kardeşlerimizle sohbet ederken iş 15 Temmuz'a geldi, "Elimiz yüreğimizde dehşet içinde bayraklar elimizde dualar dilimizde Türkiye'den gelecek iyi haberi bekledik.
Sadece biz müslüman Boşnaklar değil, müslüman  Arnavutlar hristiyan Hırvatlar da elleri yüreklerinde beklediler, bekledik. Allah korusun Türkiye'nin başına bir şey gelirse bizi yok ederler." dedi bir Boşnak kardeşimiz. Bunun üzerine "Peki siz müslümanları anladım Hırvatlar neden endişe ettiler?" diye sordum. "Türkiye olmasa Bosna tekrar kan gölü olur, bizi de yok ederler diye düşünüyorlar da ondan." dediler.

 

İslam ve Türk coğrafyasında olduğu gibi Afrika ve Asya ülkelerinden de bu konuda gelen haberler aynı endişe ve umut içinde olduklarını gösteriyor.

 

Türkiye, Türkiye'den ibaret değildir.
Türkiye mazlum milletlerin umududur.
Bunu mazlum milletler bildiği gibi ZALİMLER de bilmekteler. Onun için Türkiye güçlü olsun istemiyorlar. Onun için Türkiye enerjisini birbirleri ile mücadele ile geçirsin istiyorlar.
Türkiye'de birlik ve beraberliğe hizmet edenler mazlumların umudunu da beslemektedirler.

 

Türkiye Türkiye'den çok büyüktür.
Onun için Türkiye güçlü olmaya; birlik ve beraberliğini korumaya; savunma sanayisinde düşmana korku dosta umut olmaya; tekolojide ve ekonomide ise kimseden geri kalmadığını göstermeye zorunludur.

 

Türkiye güçlü olursa; Doğu Türkistan'da Uygur halkına Çin tarafından uygulanan zulüm, işkence, tecavüz olmayacak, malları ve canları güvende olacaktır.
Türkiye güçlü olursa; Arakan'da, Filistin'de, Afrika'da, Asya'da ve Türk cumhuriyetlerinde Azerbaycan'da olduğu gibi emniyet içinde olacaklardır.

 

Başta ABD olmak üzere bir takım mihraklarla işbirliği yaparak veya çağrılarına uyarak, Sayın Cumhurbaşkanını ve onun şahsında Türkiye'yi yıpratmaya, zayıf düşürmeye kimsenin hakkı yoktur.

 

Türkiye'yi zayıf düşürmek ve milli birliğini bozmak ihanete eşdeğerdir.
Türkiye birlik ve beraberlik içinde emin adımlarla; KIZILELMA, TURAN YOKCULUĞUNU SÜRDÜRECEKTİR ve hedefine ulaşacaktır inşallah.

 

Vesselam

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://bncmedyahaber.com/yazar-istanbul-varsa-mekke-var-kabe-varsa-istanbul-vardir-464.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: İstanbul, varsa, Mekke, var, Kabe, varsa, İstanbul, vardır!,
Yorumlar
Haber Yazılımı