Haber Detayı
07 Şubat 2021 - Pazar 17:19
 
"İhbar Ediyorum Boşuna Aramayın..CHRİSTİAN DROSTEN ÖLDÜRÜLEBİLİR!"
5GVirus Platformu Sözcüsü - Araştırmacı - Yazar Muammer Karabulut bu kez çok iddialı konuştu. Konuştuğunu da köşesine taşıdı. Karabulut "İhbar Ediyorum Boşuna Aramayın..CHRİSTİAN DROSTEN ÖLDÜRÜLEBİLİR!" başlıklı işte o yazı..
GÜNDEM Haberi

COVİD-19’UN YERİ WUHAN HAYVAN PAZARINDA DEĞİL, dijital ortamda senaryosunu yazan Berlin Charite Viroloji Enstitüsü Başkanı Prof. Christian Drosten odasındadır!..

DSÖ 17 Ocak 2020 tarihinde Christian Drosten’in kabul ettiği protokolde ne var?

 

COVİD-19’un ile ilgili herşey var. Yani bu adam bu virüs Wuhan’da görmüş gibi bütün verileri kullanarak PCR tanı kitinin bütün kodlarını oluşturdu. Bütün dünya, Türkiye’de ise Edirne’den Ardahan’a kadar, o kodlar ile virüsü aradı!. DSÖ’ye bütün ülkeler, yalnızca PCR test kitinde buldukları pozitifi vaka diye bildirdi. Tabii ki pozitif vaka öldüyse COVİD-19 olarak yazıldı. Almanya’da bu sonuçlara neden olan yalancı senarist 30 Mayıs 2020 tarihinde Der Spiegel’e kapak oldu ve kahramana dönüştü.  Sonra da sahtekarlık yaptığı ortaya çıktı!. Kendisi Merkel’in danışmanı!. Hatta en son 23 Ocak 2021 tarihli Der Spiegel’e virüsü için, "Yeni varyantları olacak" dedi. Onu da eskisi gibi nereden gördün diye kimse sormadı!  

 

Şimdi bütün üyeleri ile yargılanacak olan DSÖ ekibi, aradan bir yıl geçmiş elle tutulmayan gözle görülemeyen yani izole edilemeyen 60-125 nm büyüklüğündeki virüsü arıyorlar. Üstelik Wuhan’da virüsün görüldüğü  ilk hasta ortada yok. Ama teşhisi koyan doktor, PCR bulan mucit öldü, Wuhan’daki hayvan pazarında da kanıt yok.

 

Gerçekleri arayan DSÖ, neden kabul ettiğini protokolü hazırlayan Profesöre  Drosten’e sormuyor?

Çünkü senaryoyu yazan adam Drosten. Bu konuyu bundan başka kimse bilme olasılığı yok!

-Drosten’e Sorduklarında ne çıkacak biliyor musunuz?

 

Nasıl gerçekte Harry Potter, Örümcek Adam ve Süpermen gibi hayali kahramanlar ne kadar var ise COVİD-19’da o kadar gerçek çıkar!..  

 

Christian Drosten COVİD-19’un, kız kardeşinin çocuğuna tecavüz eden Ergenekon’un gizli tanığı Osman YILDIRIM gibidir. Nasıl ki Osman YILDIRIM“olmayan evde olmayan bombaları” bulamamış ve şimdi tekrar itirafçı olmak istiyor ise Christian Drosten’de COVİD-19’u bulamayacaktır. O da ufak bir sorgu ile itirafçı olacaktır. Belki de öldürülecektir!..

 

İHBARIMIZ DOĞRU DEĞİLSE PLATFORMU KAPATALIM!

 

Evet COVİD-19 ile var edilen gerçeğin özü bu kadar. Bu bilgiyi teyitçilere, bilim adamlarına, siyasetçilere, istihbaratçılara ve devleti yönetmekle sorumlu olanlara söylüyorum. Bu bilgiler doğru olmadığını söyleyin. Platformu kapatalım. Ve herkesten özür dileyelim.

 

Geldiğim nokta bundan ibarettir.

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://bncmedyahaber.com/yazar-ihbar-ediyorum-bosuna-aramayinchristian-drosten-oldurulebilir-463.html

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: , "İhbar, Ediyorum, Boşuna, Aramayın..CHRİSTİAN, DROSTEN, ÖLDÜRÜLEBİLİR!",
Yorumlar
Haber Yazılımı