Haber Detayı
06 Temmuz 2020 - Pazartesi 02:18
 
“İstanbul Sözleşmesi Suikasttir”
BNCmedyahaber.com yazarlarından İlhan Ergincan “İstanbul Sözleşemesi” hakkında gündemi derinden etkileyen bir yazı kaleme aldı. Ergincan, “İstanbul Sözleşmesi” nin kadına şiddeti önlemek için yürürlüğe konulmuş bir sözleşme olmadığının; aksine Türk aile yapısını çökertmek için konulmuş bir “dinamit” olduğu belirtti.
- Haberi
“İstanbul Sözleşmesi Suikasttir”

Sözleşme 20 Dakika’da Meclisten Geçti!?..

 

Süresiz Nafaka Mağdurları Platformu Kurucu Başkanı İlhan Ergincan, “İstanbul Sözleşmesi”nin TBMM’den 20 dakikada geçtiğine dikkat çekti. Sözleşmenin; "kadına şiddeti önleminin kılıfı altında çıkarıldığını ama asıl maksadın cinsiyeti ortadan kaldıran ve geleceği cinsiyetsizlik üzerine inşa etmeye çalışılan” bir sözleşme olduğunu ifade etti. "Bu haliyle sözleşme Türk aile yapısına, ahlakına ve maneviyatına tamamen aykırı olmakla birlikte sapkınlığı da meşrulaştırır" dedi.

 

Tutulmayan Sözlerle Tükenen Umutlar, Biten Aileler!..

 

İlhan Ergincan yazısında; "İstanbul Sözleşmesi" hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve  Ak Parti Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'un sözlerini hatırlattı:

Ak Parti Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "İstanbul sözleşmesinden çıkılmasını, imzalanan anlaşmanın bir hata olduğunu" gündeme getirdi. Cumhurbaşkanımız, ise İstanbul Sözleşmesi için "Çalışıp, gözden geçirin. Halk istiyorsa kaldırın" talimatı verdi.

Hükümet tarafından anayasadan çıkarılması gündem getirilen “İstanbul Sözleşmesi” için henüz bir adım atılmadı. Sözleşmeden mağdur olan aileler ise; "tutulmayan sözlerlerden dolayı umutların tükenme noktasına geldini" söylüyor.

 

Kuran’a Savaş Açan Sözleşme

 

“İstanbul Sözleşmesi” nin dinimize, ahlakımıza aykırı olduğunu hatta Kuran’a savaş açtığını belirten  İlhan Ergincan yazısına şu sekilde devam etti:  "İstanbul Sözleşmesi nas değildir halk istemiyorsa kaldırın demek" yanlış bir tespittir. İstanbul Sözleşmesi nas'a (Kuran'a) savaş açan bir sözleşmedir. İstanbul sözleşmesi; aileyi yok etmeyi, nüfusu azaltmayı hedefleyen eşcinselligi normalleştiren bir projedir.

 

  "Kamuoyu, halk yıllardır aileyi ve toplumu ifsad eden istanbul sözleşmesi’nin iptalini bekliyor.Yürürlüğe girdiği 2011 yılından bu yana; kadına şiddeti engellemek bir yana, aileyi ifsad etmek ve LGBTİ sapkınlığını yaymak için kullanılan Haçlı menşeli İstanbul Sözleşmesi toplumda infiale yol açmaktadır. 

 

Sözlerinizde samimi iseniz; anlaşmayı imzalayarak hata ettik, halk istemiyorsa kaldırın söylemi yerine İstanbul sözleşmesini kaldırdık deyin.

 

LGBT’yi meşru hale getiren istanbul sözleşmesi feshedilmesi yeterli değildir.
 

LGBT faliyetleri durdurulsun.
 

LGBT’ye destek veren derneklere soruşturma başlatılsın.
 

Süresiz Nafaka ve çocuk haczine getirileceği söylenen düzenleme bir an evvel gelsin.
 

Nafaka Tazyik hapsi kaldırılsın ve verilen sözler tutulsun.
 

Nesil kaybolduktan sonra yaptık, yapacağız sözlerinin bir önemi yoktur." 

 

Yazının Tamamı İçin Tıklayınız!.. 

http://www.bncmedyahaber.com/yazar-istanbul-sozlesmesi-tutulmayan-sozlerle-tukenen-umutlar-biten-aileler-65.html

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: “İstanbul, Sözleşmesi, Suikasttir”,
Yorumlar
Haber Yazılımı