Haber Detayı
10 Ekim 2020 - Cumartesi 09:14
 
İnanamayacaksınız!.. Madde Kullanımı ve İnsanı Getirdiği Son Nokta!..
Her Pazartesi TV5 Ekranlarında Saat 22'de Yayınlanan Muhammet Binici ile Söz Meydanına Konuk Olan Fatih Budak'ın Anlattıkları Uyuşturucunun Dehşet Verici Boyutunu Bir Kez Daha Gözler Önüne Serdi. Bağımlılık Danışmanı Fatih Budak Uyuşturucu kullanımından bağımlılık danışmanlığına giden meşakkatli o yolu anlattı. Anlattıkları ise kan dondurdu. Ayrıntılar Haberimizde
YAŞAM Haberi
İnanamayacaksınız!.. Madde Kullanımı ve İnsanı Getirdiği Son Nokta!..

Bağımlılık Danışmanı Fatih Budak Uyuşturucu kullanımından bağımlılık danışmanlığına giden meşakkatli o yolu anlattı. Anlattıkları ise kan dondurdu.

Fatih Budak: "Kimyasal madee kullanımı başlayınca aslında sorunlarda birlikte başlamıştı. Tabi bu süreç içerisinde ailemde ölümler de gördüm. İşte babamın ölümünü yaşadım abim öldü. Annem öldü. Annem ile olan unutamadığım bir hikayem var. O zaten ap ayrı. Gençler hani bunu iradesi ile kullanıyor şımarıklığından kullanıyor. Zevk için kullanıyor. Hayır!.. Aslında bunun bir hastalık boyutu var. Şimdi vereceğim örnek bu durumu çok net bir şekilde ifade ediyor. 

Rahmetli annem ölmek üzere benim. Kız kardeşim beni arıyor. Abi diyor annemiz ölecek. Bende ona diyorum ki; Kullandığım maddenin tesiri ile.. kardeşim diyorum para var mı?!.. Bu iş irade işi değil!.. Beynin artık mantıklı muhakeme eden bölümü devreden çıkıyor. Hastalık devreye giriyor. Bu yüzden bunun üzerine bastıra bastıra söylüyorum. Bir örnek vereceğim. Bu durumu ortaya çıkaracak zaten şimdi. Ablam yine bana "annemiz ölüyor" diyor!.. Bende yine kardeşim para var mı? Üç defa bu konuşma aramızda döndükten sonra, ablam para var dedi. Ben ondan sonra aaa annem ölüyor dedim!.. Gittim parayı aldım ve gidip uyuşturucu kullandım öyle gelebildim ve annemin son anına ölümüne yetişebildim. Ki annemin de ölmesine saniyeler kala yetiştim. Beni görünce gözlerini açtı. Ellerini bana uzattı işte. Oğlum dedi... Bu maddeyi kullandığımı biliyordu. Ki artık ifşa olmuştum. Gizlilik oyunu bitmişti artık!.. İnkârda yoktu artık!.. Oğlum bu maddeyi kullanmaya devam edersen hakkım sana haram olsun dedi.  ama bu illeti bırakabilirsen ak sütüm gibi helal hakkım sana helal olsun dedi. İnşaAllah bu gün helalliği annem den bu vesile ile aldık Elhamdülillah.

HABERİN VİDEOSU

 

Fatih Budak'ın verdiği diğer örnek ise yine dehşet vericiydi.

"Madde Annemin Böbreğinde Olsa!. Gidip Çıkarırım!" 

Bir bağımlı şöyle demişti; "Madde annemin böbreğinde olsa o da benim gibi kimyasal kullanan bir çocuktu. Gidip alırım demişti!."

 

HABERİN VİDEOSU

 

VİDEONUN TAMAMI

Kaynak: Editör:
Etiketler: İnanamayacaksınız!.., Madde, Kullanımı, ve, İnsanı, Getirdiği, Son, Nokta!..,
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı