Haber Detayı
11 Temmuz 2021 - Pazar 02:09
 
"Erdoğan'ın Rakibi Erdoğan Olacak"
"Sayın Erdoğan'ı yenerse Sayın Erdoğan yenecek!.. Sayın Erdoğan'ın rakibi Sayın Erdoğan olacak!" diyen Gazeteci, Yazar, Tecrübeli Program Yapımcısı Halis Özdemir'in çok konuşulup çok okunacak "Erdoğan'ın Gerçek Rakipleri Kimler? SEÇİMLERDE ERDOĞAN'I YENME HAYALİ! (2)" başlıklı köşe yazısı
SİYASET Haberi

Erdoğan'ın Gerçek Rakipleri Kimler?

SEÇİMLERDE ERDOĞAN'I YENME HAYALİ! (2)

 

Millet muhalefete soracaktır Erdoğan gitsin de kim gelsin? Yandaş anketçilerin patlatmaya çalıştığı İmamoğlu mu? Yavaş mı? Güldürmeyin seçmeni! Partilerin Genel başkanları ülkeyi yönetmeye talip değiller mi yoksa?
 

Sayın genel başkanlar VARSA PROJELERİ ile ERMEYDANI OLAN SEÇİM MEYDANINA çıkmalı halkı ikna etmeliler.

Proje, ufuk, vizyon varsa göstersinler!

Ufukta seçmeni ikna edebileceklerine dair işaret yok.

Proje öneri vizyon yok yok! Bolca tenkit ve hamaset var. 

Yazmadan geçmeyeceğim yahu siz bu kafa ilemi ülkeyi yönetmeye talipsiniz! Katar ile "askeri tıp öğrencisi" Türkiye'de üniversitede sınırlı sayıda öğrenci eğitimi için anlaşma yapıldı diye "ÜNİVERSİTE SINAVINA GİRECEK GENÇLERİ KIŞKIRTMAK İÇİN muhalefet yapıyorsunuz! Kaldı ki pek çok ülke ile böyle anlaşmalarımız var.

 

Gelişmiş ülkeler YABANCI ÖĞRENCİ kabulünü sektör haline getirmiş ve bununla övünç duymaktalar. Ayrıca hani bizim üniversite öğrencilerimiz şu ERASMUS organizesi ile başka ülkelerde eğitim alabiliyorlar ya! Ayrıca ERASMUS konusunu daha önce yazdım gene yazacağım ne maksatla Erasmus tarafından kurulup geliştirildiğini. 

Katar ve diğer ülkelerle Türkiye'nin eğitim alanında yaptığı iş İFTİHAR DUYULACAK İŞTİR. Bunu başta Kılıçdaroğlu olmak üzere bunlara nasıl ve kim anlatır bilemem veya anlarlar mı  onu da bilemem bu mantıkla ülkeyi yarınlara taşımak öyle mi? ALLAH BU MİLLETİN YÜZÜNE BAKSIN da "vizyonsuzluktan çapsızlıktan" KORUSUN demek geliyor içimden.

Ülkemiz için kötü bir durum.

Sayın Erdoğan'a gelince; Vatandaşın hür iradesinin önündeki "İTTİFAK PRANGASI" engelini kaldırması ile vatandaşın İTTİFAKI SANDIKTA KENDİ HÜR İRADESİ İLE YAPMASININ ÖNÜNÜN AÇILMASI gerekmektedir. 

"İttifak prangası" olduğu sürece gizli aşikar PKK yandaşları da dahil görüşmeler "pazarlıklar" kaçınılmaz olarak sürecektir. Türkiye bunu haketmiyor! Türkiye'yi yönetecek "CUMHURBAŞKANLARI" pazarlıkların yükü ile ülkeyi yönetmeye mecbur bırakılmamalıdır.

"Sofrayı Kuran'a kaldırtırlar" diye halk deyimi vardır! Bu sistemi sizler getirdiniz sizler düzeltmelisiniz.


Erdoğan'ın gerçek rakiplerine gelince;


Yol ve çalışma arkadaşlarının pek çoğu Erdoğan'ın rakipleridir!

Nasıl mı?
Şöyle ki;

Parlementoya taşıdığı fakat ne yaptıkları ve özellikleri dolayısı ile  parlementoya taşındıkları vatandaş tarafından anlaşılamayan bazı vekiller, belediye başkanlığı imkanı verilen israf ile anılan seçmenle sıcak ilişki kuramayan vatandaşa  üstten bakan bazı başkanlar,

Bürokraside önemli görevlere getirilen görevini yapmayan tembel, vatandaşın hoşnut olmadığı bazı bürokratlar,

On parmağında on marifet olduğunu sanan birkaç görevi her nasıl bir beceri ile, organizasyonla yaptıkları anlaşılmaz olan eski siyasetçi yeni yönetim kurulları üyeleri vatandaşın tepkisini çekmekte ondan da öte nefretini biriktirmesine vesile olan bazı "yol ve çalışma" arkadaşları sayın Erdoğan'ın rakipleri oldukları gibi GAYRETLİ ÇALIŞKAN VEKİL BAŞKAN BÜROKRAT VE SİYASETÇİLERİ de GÖLGEDE BIRAKMAKTALAR!


Hülasa  "Sayın Erdoğan'ı yenerse  Sayın Erdoğan yenecek,

Sayın Erdoğan'ın rakibi Sayın Erdoğan olacak!" diye düşünenleri gözardı etmemeleri ve vatandaşın rahatsız olduğu konularda "kapısının önünü" temizlemesini " vatandaşın beklentilerinin görmezlikten gelinmemesi "oy vermede önemli kriter olarak" değerlendirilecek gibi görünmektedir. Ayrıca yapılan ve hedeflenen  proje ve hizmetlerin vatandaşlara yeterince anlatılamadığı görüşü de ayrıca dikkate alınmalıdır.
 

Sayın Erdoğan'ın yol ve çalışma arkadaşlarının bazıları "gölge etmesinler ihsan istemez." mi acaba?


Sahteliklerle değil gerçekliklerle "her şey güzel olsun" inşallah.


Kalın sağlıcakla
 

Vesselam

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://www.bncmedyahaber.com/yazar-erdogan-in-gercek-rakipleri-kimler-secimlerde-erdogan-I-yenme-hayali-1-613.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: "Erdoğan'ın, Rakibi, Erdoğan, Olacak",
Yorumlar
Haber Yazılımı