Haber Detayı
01 Mayıs 2021 - Cumartesi 17:39
 
En Anlamlı Bir Mayıs Emekci Bayramı Kutlaması
1 Mayıs İşçi Bayramında Develi Restoran’ın Florya tesislerinde önemli bir kutlama gerçekleştirildi. Florya Develi Tesislerinin bahçesinde toplanan Develi Restaurant çalışanları, hem 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlaması yaptılar, hem de geleceğe yönelik büyüme hedeflerinden söz ettiler. Develi işletmelerinin sahipleri, korona salgın döneminde, işletmelerin kapalı olmasını fırsata çevirdi. Ayrıntılar haberimizde...
GÜNDEM Haberi
En Anlamlı Bir Mayıs Emekci Bayramı Kutlaması

 

1 Mayıs İşçi Bayramında Develi Restoran’ın Florya tesislerinde önemli bir kutlama gerçekleştirildi. Florya Develi Tesislerinin bahçesinde toplanan Develi Restaurant çalışanları, hem 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlaması yaptılar, hem de geleceğe yönelik büyüme hedeflerinden söz ettiler. Develi işletmelerinin sahipleri, korona salgın döneminde, işletmelerin kapalı olmasını fırsata çevirdi.

 

Develi Florya tesisleri uzun zamandan beri restore edilmektedir. Tamirat ve yenileştirmenin son aşamasına ulaşılmış durumda. Develi Restoranları, korona yasakları bittikten sonra, büyük bir hamle yaparak yüzyıllık şöhretini, itibarını devam ettirmeye azimli olduğunu bir kez daha ispat etti. Yetkililerin bildirdiğine göre, Florya tesisleri, mimari olarak Türkiye’nin en iyi restoranı olacaktır. 1 Mayıs Emekçi Bayramı’nda konuşma yapan  İşletme Sahibi Nuri Develier: "Biz bu tesisleri altından yapsak da,  buna değer katan içinde çalışan insanlardır, bu işletmeye sizler ruh veriyorsunuz… 1 Mayıs emekçinin bayramıdır, bu işletmeye hep birlikte emek veriyoruz, hepimizin eseri… Ben patron çocuğu olsam da, patron kelimesini sevmedim. Babamdan [Arif Develier] şunu gördüm, o hiçbir zaman bir patron olmamış, bir baba olmuştur. Biz her zaman şu düşünceyi savunuyoruz: Çalışan, emek sarf eden, helalinden kazanan insanlar olarak… bütün gün beraberiz, gün içinde tartışsak da, yorulsak da hep beraberiz, 1 Mayıs emekçinin bayramı kutlu olsun… Birlikte omuz omuza yeni mekânımızı açacağız… Biran önce Allah nasip eder korona biter. “daha hevesle, yenilenerek, azimle işe başlarız.”

 

Sözlerine devam ederek;

 

"İnşallah yeni bir destan yazacağız. Arif Develi adına, ailem adına hepinize teşekkür ediyorum. …"

 

Bu konuşmayı müteakip bayram pastasının kesilmesine geçildi. Personelin çoğu, oruca niyetli olduğu için kesilen pastalar iftarda ikram edilecek. Tüm Develi Ailesi adına Kenan ile Yasin isimli teknik personel çalışanları pastayı kesti.

Bizce, işçinin- emekçinin bu mutlu gününün en anlamlı kutlaması Develi Restoran’ın Florya tesislerinde gerçekleştirildi. Patronla-işçinin kardeşçe beraber olduğu, çalışanların hakkının, alın teri kurumadan verildiği bu milli müessesede; 1 Mayıs bayramı, saygıya sevgiye dayalı bir işbirliği ruhu ile gerçekleştirildi.

 

HABERİN VİDEOSU

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: En, Anlamlı, Bir, Mayıs, Emekci, Bayramı, Kutlaması,
Yorumlar
Haber Yazılımı