Haber Detayı
01 Mayıs 2021 - Cumartesi 11:22
 
Soykırımmış Hadi Oradan Sizi Gidi Sefil Soykırımcılar! -II-
Halis Özdemir Yazdı.. Soykırımmış Hadi Oradan Sizi Gidi Sefil Soykırımcılar! -II-
- Haberi
Soykırımmış Hadi Oradan Sizi Gidi Sefil Soykırımcılar! -II-

SOYKIRIMMIŞ!  HADİ ORDAN SİZİ GİDİ SEFİL SOYKIRIMCILAR SİZİ! -II-

 

1963-1973 yılları arasında ABD'nin dahil olduğu İkinci Çinhindi veya VİETNAM savaşı olarak da bilinen Doğu bloku ülkeler Çin Sovyetler Birliği Kuzey Vietnam ile  ABD'nin desteklediği Güney  Vietnam savaşında ABD 60 bin civarında kayıp vermiş ve Antiamerikancılık dünyada yükselmeye geçmiş olmasına rağmen mezapotamya ve İslam coğrafyasında ABD'nin etkinliği ile bu günlere gelinmiştir.

 

1963-1973 yılları arasında ABD'nin dahil olduğu İkinci Çinhindi veya VİETNAM savaşı olarak da bilinen Doğu bloku ülkeler Çin Sovyetler Birliği Kuzey Vietnam ile  ABD'nin desteklediği Güney  Vietnam savaşında ABD 60 bin civarında kayıp vermiş ve Antiamerikancılık dünyada yükselmeye geçmiş olmasına rağmen mezapotamya ve İslam coğrafyasında ABD'nin etkinliği ile bu günlere gelinmiştir.

Afganistan'da 1980 sonrası CIA marifeti ile neler yaptığınızın, ülkeyi birbirine kırdırdığınızın unutulmadığını,


Irak'ta Saddam Hüseyin'i kışkırtıp destekleyerek 1980-1988 İran-Irak savaşında  her iki ülkenin de bütün kaynaklarının savaşta harcatılarak ekonomik sosyal sonuçlar aldıkları gibi bu savaş sonucunda yaklaşık bir milyona yakın İran ve Iraklının ölmüş olduğunu,
 

Lübnan'da Eylül 1983 iç savaşı sırasında  binlerce kişinin katledildiğini,


Türkiye'de 1980'de "bizim çocuklar" dediğiniz işbirlikçilerinizin ülke yönetimine el koyması sonucu parlementonun, siyasi partilerin derneklerin kapatılması YUNANİSTANIN NATOYA "BİZİM ÇOCUKLAR" dedikleriniz tarafından alınmasına olur vermesi ile  gerçekleştirildiğini ve bütün bunları başarabilen CIA AJANLARININ marifeti ile ülke gençliğini birbirine düşman yapılması ve birbirlerini katletmeleri müdahale sonrası ise nerede ise bir dönemin gençliğinin büyük bir kısmını hapishanelere doldurarak hayatlarını çalmalarını onlarca genci darağacına götürülmesindeki rolünüzü unutmadığımızı unutmacağımızı aklınızdan çıkarmayın!

15 Temmuz'da işbirlikçiniz desteklediğiniz organize ettiğiniz fetö hainleri tarafından ülke ne acılar yaşadı unuttuğumuzu mu sanıyorsunuz!


Irak'ı destekleyip 1991 yılında Kuveyt’in işgali sonucunda Irak'a bir buçuk ayda 85 bin ton bomba atılması sonrası savaşta 113 bin sivil Iraklının hayatını kaybettiğini, ABD işgali sonrasında beslenme yetersizliğinden Irak vatandaşları Arap, Kürt ve Türkmen bir milyon civarında çocuğun hayatını kaybetmesinden sorumlu olduğunuzu,


Bosna savaşı sırasında NATO destekli operasyonlar ile BM ve bütün dünyanın gözleri önünde 250 bin Müslüman Boşnak'ın hayatını kaybettiğini,
 

Sudan’da 1998'de ABD tarafından silah fabrikası denilerek sadece aspirin üreten fabrikanın bombalandığını,
 

Irak'ta Suriye'de okul ve hastaneleri bombalayıp binlerce sivili katledip sonra da araştırıldığı yalanıyla dünyayı kandırdığınızı,
 

"11 Eylül 2001 tarihinde Dünya Ticaret Merkezi, Pentagon ve Beyaz Saray’ı hedef alan saldırılardan sonra ABD tarafından Afganistan’ın işgalini,  2001 yılında El Kaide’nin saldırısına karşılık olarak Amerika, bu işgal sırasında Afganistan’da 150 bin sivilin ölmesine" neden olduğunu,

Filistin'de Müslüman Filistin halkına zulmeden  İŞGALCİ İSRAİLİ hem desteklediklerini hem de şımarttıklarını aynı zamanda göstermelik uyarı kınama yayınlamayı da ihmal etmediğinizi,  göstermelik bir takım kararlarla dünyanın gözünü boyadığınızı unutmacağımızı biliniz! Sizi çok iyi tanıyoruz!
1915'te devletimize karşı topyekûn ÇANAKKALE'DE başta İngilizler olmak üzere Osmanı ile savaştığınız ve Aziz milletimizin kanı pahasına yedi düvele meydan okuduğu ve onları yendiği savaş sırasında DOĞU CEPHESİNDEKİ ASKERLERİNİ ÇANAKKALEYE CEPHEYE TAŞIMASINI FIRSAT BİLEN RUSLAR ERMENİLERİ KIŞKIRTIP ülkemizin DOĞU CEPHESİNDE ERMENİ TAŞNAK ÇETELERİNCE BÖLGEDE AKIL ALMAZ KATLİAMLAR YAPTIĞI ÇOK AÇIK TARİHİ GERÇEKKEN OSMANLI YÖNETİMİNİN GENE KENDİ TOPRAĞI OLAN Suriye'ye ERMENİ VATANDAŞLARIN CAN GÜVENLİKLERİNİ  SAĞLAMAK İÇİN TEHCİRİNİ SOYKIRIM OLARAK GÖRMEK! ve tanımak öyle mi! HADİ ORADAN!
TÜRK MİLLETİNİN TARİHİNDE SOYKIRIM OLMAMIŞTIR OLMAYACAKTIR.


Siz SOYKIRIMCI EMPERYALİSTLERSİNİZ!

Sizin Çin'e karşı yürüttüğünüz mücadeye mazlum Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin
uğradığı zulmü  alet etmek istediğinizi sizin insan hakları diye bir derdinizin olmadığını, hele müslümanlar için insan hakları derdinizin olmadığını da biliyoruz!

Ama şunu kasinlikle biliniz ki;

Türkiye şanlı geçmişi ve tarihi ile iftihar etmekte şimdiye kadar olduğu gibi zalimlerle mücadelesini sürdürecektir.

Türk milleti ABD ve müttefiklerini aynı şekilde SOYKIRIMCI ÇİN'İ de çok iyi tanımakta ve mazlumların yanında olacak ve kanının son damlasına kadar mücadelesini sürdürecektir.

Türkiye 21.yy'da dünyada barış ve zulmün son bulduğu asır olmasını sağlamak için Müslüman Türk ve İslam dünyası ile birliğini başlatmalı, sağlamalıdır. Ne mutlu bu birliğe destek olanlara!

 

Vesselam

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://www.bncmedyahaber.com/yazar-soykirimmis-hadi-oradan-sizi-gidi-sefil-soykirimcilar--I--553.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Soykırımmış, Hadi, Oradan, Sizi, Gidi, Sefil, Soykırımcılar!, -II-,
Yorumlar
Haber Yazılımı