Haber Detayı
05 Aralık 2020 - Cumartesi 13:19
 
Ekonomik Saldırı ve Lale Devri Bürokratları -1-
Halis Özdemir yazdı.. "Ekonomik Saldırı ve Lale Devri Bürokratları -1-
GÜNDEM Haberi
Ekonomik Saldırı ve Lale Devri Bürokratları -1-

İngiltere yetkilisi; İngiltere'de son 300 yılın ekonomik daralmasını yaşabiliriz dedi! 
Bu açıklama dünyada ekonomide önemli daralma ve sıkıntılar olduğunun/olacağının habercisidir!

 

Sınavımız çetin!

 

"Lale devri" bürokrat ve yöneticilerinin aymazlıklarına rağmen ki bu konuya yazının ikinci bölümünde  genişçe temas edeceğim. Ekonomik saldırıya eyvallah mı diyeceğiz? 
İçinde bulunduğumuz şartları birlikte hatırlayalım.


Unutmayalım ki;


*Covid 19 salgını dolayısı ile belki tarihin en büyük salgını/saldırısına umulmadık  zamanda umulmadık bir şekilde yakalandık.
Bu bir sağlık depremidir.
Depremde eviniz yıkılabilir şimdi ise işimiz yıkılıyor. Sağlığımız, hayatımız tehlike altında.
Peki ne yapalım bize biçilen role razı mı olalım.

 

*Suriye'de tam yedi yıldır savaş halinde olduğumuzu ve topumuz tüfeğimiz ve 15 bin  mehmetciğimizin savaş halinde olduğunu,

 

*Suriye'de Irak'ta, ve bölgede

binlerce mehmetciğimiz ABD ve müttefiklerinin Rusya dahil desteklediği PKK  ile savaştığımızı,

*Libya'da binin üzerinde özel eğitimli  mehmetciğimizi ve tankımız sihalarımız ihalarımız ile dünyaya karşı savaş verdiğimizi,

*Akdenizi ne çabuk unuttuk gücü hak sebebi sayan sömürgeci dünya ile karşı karşıya geldiğimiz ve Fransa AB'ın şımarık çocuğu  Yunanistan'ın savaş gemileri ile karşı karşıya geldiğimizi,

*Kıbrıs da dahili hainlere rağmen mehmetcik  savaşa hazır eli tetikte beklediğini,

*Azarbaycanın başarısında Türkiye'nin ve sayın Cumhurbaşkanının kararlı duruşu ve sihalarımız, ihalarımız ve askeri tecrübemizi  paylaşımımızın ve dahası! desteğimizin etkisini dünya biliyor!

*Ülkemizin ve Müslümanların menfaati için, Katar'da Sudan'ın Sevakin adasında, Somali'de, Afrika'da ve Balkanların bir çok yerinde olduğumuzu dünya alem biliyor!

*Ülkemiz deprem kuşağında yıl geçmiyor ki önemli yıkıcı deprem veya sel felaketi yaşamayalım. Bunun devlet bütçesinde önemli harcama kalemi olduğunu aklımızdan çıkarmamalıyız. 

*Dünyada kaç ülkede Türkiye'de olduğu gibi başta COVİD 19 olmak üzere tedavi ve ilacın bedeva olduğu bedelinin devletçe karşılandığı kaç ülke var lütfen bakar mısınız! Ülkemizde yapılan yeni hastaneler sayesinde hastalarımız yatak sıkıntısı ile şimdiye kadar karşılaşmadıkları gibi hastanelerimizin dünyanın gelişmiş zengin ülkelerinin çok çok önünde olduğunu yurt dışında bulunan vatandaşlarımız ifade ediyorlar.


Bakmayın DHKPC ve PKK artığı bilmem ne tabipleri adına konuşanlara. Onlar devlet ve milletle  mücadeleyi her alana yaymak için bazı aymaz siyasetçileri de kullananlardır. İsimlerinin önüne arkasına sıraladıkları yaftalarına takılmayın. Malesef demokrasi gereği gibi yutturmaca ile şimdilik kendilerini kamufle ediyorlar.

 

*Covit 19 dışında birde bu yıl kuraklık yaşamaktayız Türkiye'nin bütün bölgelerine 
500 ün üzerinde yeni barajlar yapılmasaydı bu gün hem tarım alanları hemde içme ve kullanma suyu sıkıntısı çekmemiz mukadderdi.

 

*Ülkemizde dahili ve harici hainlerce terör eylemleri yapılıyor devlet amansız mücadele yapıyor! Can güvenliğimizi sağlıyor. İş ve çalışanlar açısından dünyadaki yaşanan kaosu gözardı etmeden Türkiye'nin bu konuda başarısını görmemezlikten gelebilir miyiz.

Bunların tamamı para demek, harcama demek! 


Sınavımız Çetin!

Yukarda ifade etmeye çalıştığım bütün faaliyetler bütçeye önemli yük getirmektedir. Ancak ülke olarak yapmak zorunda bırakıldığımız durumları gözardı edemeyiz.

Ekonomik sıkıntılar yok demeye getirdiğimi düşünmeyeceğinizi biliyorum. 

YAZININ DEVAMI İÇİN BURAYI TIKLAYIN!..
http://bncmedyahaber.com/yazar-ekonomik-saldiri-ve-lale-devri-burokratlari--1--364.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: Ekonomik, Saldırı, ve, Lale, Devri, Bürokratları, -1-,
Yorumlar
Haber Yazılımı