Haber Detayı
19 Ağustos 2020 - Çarşamba 19:06
 
Dilipak'a Destek Yağıyor!..
AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Abrurrahman Dilipak'ın "FAHİŞE" ifadesinin çarpıtılması üzerine Abdurrahman Dilipak hakkında, başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanı suç duyurusunda bulundu. Suç duyurusu üzerine Lütfiye Selva Çam başta olmak üzere Ak Parti Teşkilatlarına tepki geldi. Dilipak'a ise destek mesajları yağdı. İşte o mesajlardan bazıları;
GÜNDEM Haberi
Dilipak'a Destek Yağıyor!..

 

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, Abrurrahman Dilipak'ın "FAHİŞE" ifadesinin çarpıtılması üzerine  Abdurrahman Dilipak hakkında, başta genel merkez olmak üzere 81 il kadın kolu başkanının suç duyurusunda bulunuldu. 
BNC MEDYA HABER olarak Türkiye'de ilkkez Abdurrahman Dilipak'a "FAHİŞE" tartışmalarıyla ilgili  bir röpörtaj yapmış bu röportajı da kamuoyunun takdirine sunmuştuk. Bunun üzerine Lütfiye Selva Çam olmak üzere Ak Parti Teşkilatlarına tepki geldi. Dilipak'a destek mesajları yağdı. 
İşte o mesajlardan bazıları;

"Selamün aleyküm K. Bey kardeşim.Bugün Tayyip Bey'in konuşması telefonuma düştü,ben pek haberleri seyretmem.konuşmaları dinledim.bir taraftan hafif övüyor,arkasından yükleniyor.Dilipak ağabey O fahşa kelimesini kime niçin söylediğini belirttiyor.Ey benim Tayyip Bey Kardeşim 18.yıllık iktidarın döneminde sizi bütün gücüyle hemde hiç bir hatanızı görmeden bütün gücüyle destekleyen Gazetelerin  belki en az  40.yıla varan dava arkadaşlığınızın hiçmi hatırı yoktu,Hani Yola çıktığınız arkadaşları yolda bulduğuyla değişme buna derler.Tayyip bey kardeşim, Onlar kötü gün dostu, onlar sizi satmazlar, Onlar sizi yarı yolda bırakmazlar,Eğer Dilipak ağabeyin sizden menfaatleri olsaydı bu yazıyı kaleme almazdı,size güzelleme yazılar dizer, sizin gözdeniz olurdu,ama dost acı söyler, düşman güler geçer,kâbilinden hareket etmiştir.Benim yazar kardeşlerim! tenkitlerinizi  desteğinizi Allah ve Resulünün ölçülerine uygun olarak yapın, Allah'ım ve Resulünü farkında olmadan darıltırız. Çünkü bu hataların hepsini kendim yaptım.1995.Tayyip Bey'le O.yıl hacca gittim,Belediye başkanı idi,Gökçek de vardı,Ben çalışıyordum Komiserdim,düşünebiliyormusun,şeytan taşlamaya otobüsle gidiyoruz Yolda arkadaşlara hep Tayyip Bey'i övüyorum,Ora yerimi arkadaş?Allah insan bu şekilde sevilmez dedi!En büyük zararı kendisinden gördüm.Yani Kula kul gibi değer ver dozajı aşma.Ben bunları hep kendime söylüyorum.Allahım hepimizin kusurlarını af etsin
Vallahi bu hataları Tayyip Bey'in bir İslâm Mücahidi diye yaptım.Gazi. Antep de çalışırken kar ve yağmur yağdımı Allah'ım bu yağmurları İstanbul'a da yağdır Tayyip kardeşim sıkıntı çekmesin diye Dua ederdik.Belediye Başkanı iken.Tayyip Bey'i atakta yutan bu dualardı.Kenan Bey Kardeşim çektiğim sıkıntılarını zamanınızı çalmamak için anlatmıyorum.Alemlerin Rabbine Rabbime emanet ediyorum Selâmlar."

"Sayın Dilipak, ne dedi de  ? AK Parti Merkez  Kadın Kolları Başkanı  Lütfiye Selva Çam'ın talimatiyla 81 il Kadın Kolları,c.baş savcılarına  suç duyurunda bulunmuşlar.Kim haklıdır,kim haksızdır? Anlamak isteyenler.Abdurrahman Dilipak'ın ,Gazetelerde internet haber sitelerinde  yayınlanan ,"AKP'nin Papatyaları" adlı yazıyı anlayarak okuduktan sonra konuşsunlar.
    Ben 40 yılı aşkındır sayın Dilipak'ı tanıyor ve takip ediyorum.Hep Hakk'ın safında yer alan bir mümindir.Lütfiye hanımın, adını ilk kez duydum.Dilipak akp'lileri eleştirirken Ls. Çam,
akp'lilere sahip çıkmasına anlam veremedim. Çam,akp'li ise AK Parti'nin yakasını bıraksın.Yok AK Parti'liyse niye alınıyor ve akp'lilere sahip çıkıyor ? AK Parti içinde bir tek akp'li kalana kadar AK Parti'liler Sayın Dilipak ile birlikte haraket etmesini beklerim.Çünkü bütün ümrümü AK Parti iktidarı için çalıştım,akp iktidarı için değil.
 -AK Parti iktidara gelirse
-Adalet gelir,
-Zenginlik gelir
-Rüşvet kalkar,
-Adam kayırma kalkar,
-İş ehline verir.
-Zengin ve güçlü olana değil,haklı ve ehil olana görev verilecek.
-Zalimlere değil mazlumlara sahip çıkarlar.
AK Parti Sadece Türkiye'nin partisi değil,bütün Müslüman dünyanın partisidir.Eğer AK Parti Müslüman yazar ve fikir insanlarına mahkeme yolunu gösterirse,başımızı iki elimizin arasına alıp derin derin düşünmemiz lazım nerede yanlış yaptık diye kendimlzi sorgulamamız lazım.
     Tüm AK Parti'lilere ve akp'lilere,Dilipak'a açtığınız davayı geri çekin.Diyorum.Ben Dilipak için endişeli değilim.Yıllarca emek verdiğim,AK Parti'nin göreceği zararın telafisi  zor olur.Olan Reis'e güvenenlere olur.AKP'lilerin umurunda olmaz .Yeni limana doğru dömen kırarlar.Allah ( c.c.) muhafaza.Tarih örnekleri ile doludur.Bi yanlış yapsan ; vereceğiniz zarardan pişmanlık duysanız bile artık para etmez.Reis'e dua edenler , Reis'in iktidarı zararına sebep olanlara bedua ederler."

 

"ABDURRAHMAN DİLİPAK YALNIZ DEĞİLDİR..!
HADDİNİZİ BİLİN..!

Kim Bir müslümana haksızlık ederse, tüm müslümanlara haksızlık yapmış sayılır.
Dilipak Türkiye'de kimden gelirse gelsin, kime yapılırsa yapılsın ,bütün yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmiştir.Örnek gazeteci,yazar ve dava adamı. Bu millete ne zaman bir haksızlık yapılmışsa,kimin yaptığına bakmaksızın, Dilipak'ı karşıdında bulmuşuzdur. Bir gün gelir iktidara geliriz tüm haksızlıkları , adaletsizlikleri bu diyardan def  ederiz diyorduk .Öyle bir gün geldi ; kardeşlerimiz iktidarda,bizden biri olan Dilipak , mahkeme kapılarındadır. Yargıç da. AK Parti kadın komisyonu başkanı gibi düşünürse belki bu yaştatan sonra Dilipak,hapse girer.Veya evini satar .

Suçu ne ? Fahişelere sahip çıkanları eleştirmiş.Hey hat ne günlere kaldık.28 şubat'ta,salonlarda kızlarımızın ağzını kapatarak salonda çıkaranlar, bizden değildirler diye teseli buluyorduk.Şimdi hayatım boyunca destek verdiğim,üyesi oldığum ; partinin kadın komisyonları TV 'ye çıkmış bu müslüman milletin gözünün içine baka baka  Dilipak'ı mahkemeye verdim. diyor.Nereden nereye savrulduk.Kabul etmiyoruz.Davalarınızı geri çekin ; birileri bizi bir birimizle kavgaya tutuşturmak istiyor. AK Parti'nin içindeli AKP'liler buna alet oluyorlar. Bu ümmete ve bu iktidara zarar veriyorlar.

AK Parti'nin içindeki akp'liler kimdir ? diye sorarsanız,derim ki:,Kim hizmet için değil, menfaat için oradaysa onlardır.
Sayın Dilipak,ceza alır , hapse girerse en çok AK Parti'ye oy verenler üzülür.AK Parti iktidarına karşı olanlar sevinir."

 

"ÖKÜZ ALTINDA BUZAĞI ARAMAK"
Bir zamanlar bir memlekette lakabı ördek olan bir adam varmış.Bu adam arkadaşları ile bir çay bahçesinde otururken,o arkadaş gurubundan biri ,arkadaşlarına ,"Hele şu bulut'a bakın, kapkara bir bulut,o bulut'un içindeki yağmur yağsa her taraf  göl olur." der.Lakabı ördek olan,kişi  bulut'u dikkat çeken arkadaşına saldırır."Sen ne demek istiyorsun? Bu buluttaki ,yağmur yağsa,her taraf göl olur ,gölde ördekler yüzer.Beni kast ediyorsun."der.

 

Bugün kim ne diyor ? Kimler üstüne alınıyor,
Dilipak "fahişeler" derken kimleri kastettiği? Türkiye o yazıyı konuşuyor..Gazeteci-yazar ,

Abdurrahman Dilipak'ın 27 Temmuz Pazartesi günü yayımlanan yazısında İstanbul Sözleşmesini destekleyenler'e fahişe' dediği iddia edildi. Ve sosyal medyada linç girişimi başlatıldı. Dilipak, yaptığı açıklamada söylediklerinin çarpıtıldığını vurguladı. Uzun yıllardır tartışma konusu olan ve Türkiye, gündeminden düşmeyen İstanbul Sözleşmesini eleştiren isimlerin başında gelen Abdurrahman Dilipak ,kaleme aldığı ''AKP’nin papatyaları'' başlıklı makalesinde geçen 'fahişe' ifadesi üzerinden sosyal medyada linç edilmeye çalışıldı. 

 

DİLİPAK'IN AÇIKLAMASI ÇARPITILDI
Dilipak'ın daha önce kaleme aldığı yazısında, ''AK Parti içindeki ,AKP’liler, FETÖ’nün zihniyet ikizi gibi davranıyorlar. Hem uluslararası fonlarla destekleniyorlar, hem de kamu fonlarını kullanıyorlar. Malum “Yeşil Sermaye” de bunlara sponsor olabiliyor. Koç kadar, Sabancı kadar, Eczacıbaşı kadar bizim “Yeşil sermaye” davasına sadakat gösterip, bu fahişelere ve onların türevlerine karşı seslerini yükseltebilecekler mi? Konfeksiyoncu, gıda zinciri, finans kuruluşu, ses ver .Türkiye! Ne bekliyorsunuz!'' ifadelerini kullanarak fuhşiyat'ı destekleyenler'e karşı sessiz kalındığı vurgusunda bulunmuştu. Bu açıklamasını ele alan linç çetesi, Dilipak'ın İstanbul Sözleşmesini destekleyenler'e 'fahişe' dediği algısı oluşturmaya çalıştı.

Dilipak'ı  tanıyanlar,hiç böyle yüzeysel düşünmezler.Birileri ısrarla Dilipak'ı  gözden düşürmeye,bizim cenahı bir birine kırdırmaya  çalışıyor.

Bizim cenahta bugüne kadar çok az fikir ve düşünce insanı yetişti.Çünkü  birileri sürekli engeliyordu.Mahkemeler,karakollar,

sürgünler bize yol olmuştu.Molla said-i Kürdi'nin bütün ömrü mahkemelerde,

karakollarda,cezaevlerinde ve sürgünde geçti. Necip Fazıl Kısakürek'e Karakollar,

mahkemeler ve cezaevleri mesken olmuştu.....gibi.Şimdi sıra  bizim cenahın yaşayan bir kaç fikir ve düşünce insanından biri olan ,Abdurrahman Dilipak'ta,AK Parti seçmeninin fikir dünyasının oluşmasında

 büyük katkısı olan bir dişünce ve fikir insanıdır. Dilipak'ı ,Önce AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, şimdi de, AK Parti 

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam, da 81 ilin AK Parti kadın komisyonları tarafından Dilipak'a dava açacaklarını duyurdular. 

    Halk tabiriyle, AK Parti ,kendi kalesine gol atmaya hazırlanıyor.Bu gol atışı hiç akıl işi değil ,40-50 yılda zor yetişen bir fikir ve düşünce insanını ,KASTIN, dışında bir anlam yükleyerek haraket etmenin çok akıllıca bir eylem olmadığını düşünüyorum.Kendi tarafının, fikir insanlarının eleştiri ve uyarılarını başkasının istediği gibi anlam yüklemek bize değil karşımızda duranların işine yarar.

AK Parti karşıtları, adeta ,öküz altında buzağı ararcasına  ,Dilipak'ın anlatmak istediğinin tam tersi , başka anlam yükleyerek ortalığı karıştırmak  istiyorlar.

   Yapılacak akıllıca, iş bu mahkeme sevdasından vazgeçmektir."

Başka bir mesajda ise;

"İstanbul Sözleşmesi, LGBT+ ve 2682 numaralı kanun hakkında değerlendirmelerinde, milli kültürümüz ve değerlerimizi savunan ve milletimizin hissiyâtına tercüman olan, ABDURRAHMAN DİLİPAK'ı tebrik ediyoruz.
  Milletimizin ve Ülkemizin düşmanı dış mihrakların içimizdeki temsilcileri gibi davranan ve onların, oyun ve tuzaklarına alet olan, AİLE kurumumuzu tahribe çalışan,
KADEM ve yöneticilerini ve destekçilerini kınıyoruz. 
   Kendilerine yönelik olmayan (uygunsuz bir söz) için, partilerinin dâva ve yol arkadaşı olan DİLİPAK'ı Mahkemeye vererek, Duruş, anlayış ve düşüncelerindeki sakatlığı teşhir eden Ak parti KADIN KOLLARINI ayıplıyoruz. Millet önünde daha fazla rezil olup, milleti partilerinden daha fazla soğutmadan bu saçma ve haksız davadan VAZGEÇMELERİNİ tavsiye ediyoruz."

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dilipak'a, Destek, Yağıyor!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı