Haber Detayı
18 Ağustos 2024 - Pazar 09:19
 
“Açlar Yorgunlar Tam Öldürme Zamanı”
Gazeteci Yazar, Halis Özdemir Yazdı!.. “Açlar Yorgunlar Tam Öldürme Zamanı”
GÜNDEM Haberi
“Açlar Yorgunlar Tam Öldürme Zamanı”

“Açlar Yorgunlar Tam Öldürme Zamanı”

 

Hedef Türkiye’dir! Türkiye İçin Savaş Kaçınılmazdır!

İsrailli vekil; “Refah katliamı için Ramazan iyi bir fırsat”
 

Bu sözleri söyleyen insan olabilir mi?
Bunlara destek verenler insan olabilir mi?
Bunların dizayn ettiği dünya yaşanılabilir olabilir mi?

 

Gazze’de Filistin’de durum bu!
İslam coğrafyasında durum bu!

Mahmut Abbas TBMM’de konuştu. Türkiye’den dünyaya mesaj vermesi, Türkiye’nin Filistin davasına sahip çıkması çok önemlidir. Abbas’ın konuşmasında ABD ve dünyaya verdiği kararlı mesaj ile birlikte Gazze’ye gideceğini duyurması, konuşmasının içindeki birlik ve beraberlik yolunda önemli bir adım olarak görüldü. Bakalım Filistin’de birlik beraberlik sağlanabilecek mi? Zaman gösterecek. Hamas lideri ile birlikte gelselerdi çok daha güzel olabilirdi. Abbasın Yunanistan da Türkiye ve Çin de ise Doğu Türkistan aleyhine verdiği beyanatları unutmadık! Unutmayacağız! Ancak Türk milletinin davası Abbasın davası değildir! Türk milleti ve devleti mazlum Filistinli kardeşlerinin zulüm karşısında yanında olma davasıdır.

 

ABD ve müttefikerinin katliam, soykırım karşısında tutumları bu ise;

O zaman bu soruya cevap vermeliyiz;
Gazze’deki insanlık suçuna göz yuman, görmemezlikten gelen ve adı Müslüman olanlar Müslüman olabilir mi? Bırakın Müslümanlığı, insan olabilir mi?

Yazıklar olsun
Söyleyecek söz bulamıyoruz!

 

Bunlar bebek kanı içen, insan eti yiyen vampir! Sapık bunlar sapık!
Dünyayı bunlar yönetiyor!
Bunlar kravatlı, takım elbiseli katil sürüleri. Bunları destekleyenlerin, işbirlikçilerinin Tanrı inancı olabilir mi? Siyonist Yahudilerin sapkın inanışlarını, sapkın dini ritüellerini din diyerek kabul edenler insan olabilir mi?
Bunlar insanlık karşısına;
BM olarak,
NATO olarak,
İnsan Hakları Örgütü olarak,
Demokrasi Havarisi olarak,
İMF olarak,
Dünya Bankası olarak,
Hasılı her kılığa girerek çıkmaktalar.

 

ABD ve batılı ülkeler İsrail’i destekliyorlar. Bakmayın ateşkes falan dediklerine. Aslında ateşkes falan istemiyorlar. Onların ateşkes isteği kamuoyu baskısını azaltmak için yapıyor.

 

Adım adım arz-ı mevud yolunda ilerliyorlar! 
Hedef hiç kuşku yok Türkiye’dir aziz milletimizdir.

Türkiye Arz’ı mevud sınırları içindedir. Sadece Türkiye değil Mekke ve Medine de Arz-ı mevud sınırları içinde! 

Geçtiğimiz günlerde sapık bir Haham Mekke ve Medine’yi pisliklerden temizleyeceklerini söyledi. Burada bahsi geçen “pislikler” Müslümanlar! Alçak ahlaksız sapıklar kendileri dışındakileri pislik görüyorlar ve kendilerine hizmet için yaratıldıklarına inanıyorlar! Sapıklıkta sınır tanımıyorlar.

Artık bunu bilmeyen yok! 


Aslında sadece bunlar sapık değil! Irkçı batılılar, Hindular, Çinliler de sapkın inanç sahipleri ve zalimler! Hindistan’da pislik içinde yüzen sapıklar Müslümanlara dünyayı dar ediyorlar! Avrupalılara bakın tarihlerine bakın soykırımcı emperyalist sömürgeci ve ırkçılar!
Komünist Çin’e bakın neye inanıyor bu dinsiz köpek yiyen, yılan çiyan börtü böcek yiyen taifeye gelince onlar da kendilerinin dünyanın efendisi olduklarına inanan sapkınlar. Onun için Doğu Türkistan Müslümanlarına katliam yapıyor, tecavüz ediyor, köle olarak çalıştırıyor, mallarını ellerinden alıyor bununla da kalmıyor Müslümanların çocuklarını ellerinden alıp komünist Çinli olarak yetiştiriyorlar!


Morhinyo/Arakan Myanmar’ın (Burma) eyaletidir. Müslümanlarına bakın canlı canlı yakılıyorlar bunu yapan devlet başkanı Suu Kyi, Myanmar'da NOBEL BARIŞ ÖDÜLÜ veriliyor! Bu sapıklık değil de nedir Allah aşkına?
 

Durum dünyanın heryerinde böyle.
Bunlar gücü hak sebebi yayan zalimlerdir. 

 

NATO, BM ve organizelerin durumu zihniyeti bu!
Ne yapmalıyız? 

Hangi tedbirleri almalıyız? 
Bunu konuşan yok! 


Türkiye savaşa çekilmek isteniyor. Bakmayın İran falan dediklerine yaptıkları yanıltmak, şaşırtmak dikkatleri başka yöne çekmekten ibarettir.


Hatırlayınız NATO Türkiye ilişkilerine dair yazdığım bir makalede Orgeneral Cemal Madanoğlu’nun anılarını yazmış ve Cumhuriyet Gazetesi’nde 1990 yılında yayınlanan bu hatırata, dönemin cumhurbaşkanı Kenan Evren’in doğruladığını yazmıştım. Hatırattaki iddiaya göre; Türkiye’ye yapılacak herhangi bir saldırı karşısında Nato Türkiye’yi Amik Ovası’nda savunacaktır!


Amik Ovası Hatay ili içindedir. Hatay’dan sonra Türkiye varmış gibi. Asıl bunu iyi okumak lazım! 

Gerek hristiyanların gerek Yahudilerin inancına göre İsa mesih “kafirlerle yani müslümanlarla/ Amik ovasında savaşacak ve İsa mesih kafirleri yenecek” madem öyle o halde soru şu NATO Amik Ovası’nda Türkiye’yi savunacak mı? Türkiye’ye karşı savaşacak mı? 
Hiç kuşku yok ki Türkiye’ye karşı savaşacak! Ve bunu planlayanlar bu planlarını yeni yapmış değiller!

 

Türkiye savaşa girsin diye düşünenler bir defa değil binlerce defa tekrar düşünmelidir.
Türkiye savaşa onların planları ile değil kendi planları ile ve kendi istediği zaman kendi hazırlığını tamamladığı zaman savaşı düşünmelidir!
Türkiye için savaş kaçınılmazdır.
Allah yardımcımız olsun.

 

Vesselam

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
https://www.bncmedyahaber.com/yazar-garip-milletiz-kanka-merhaba-1075.html

Kaynak: Editör:
Etiketler: “Açlar, Yorgunlar, Tam, Öldürme, Zamanı”,
Yorumlar
Haber Yazılımı