Haber Detayı
16 Temmuz 2020 - Perşembe 15:21
 
Abdurrahman Dilipak, Muharrem İnce'yi Namaza Davet Etti!.
Statüsü, Müzeden Camiye çevirilen Ayasofya'da, ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak. Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak, "davet gelirse namaza giderim" diyen, Muharrem İnce'yi namaza davet etti, "Birlikte Namaz Kılalım," dedi.
GÜNDEM Haberi
Abdurrahman Dilipak, Muharrem İnce'yi Namaza Davet Etti!.

Geçtiğimi günlderde, Danıştay 10. Daire Başkanlığı tarafından cami olmasına karar verilen ve ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzaladığı Kararname ile ibadete açılan Ayasofya'da ilk namaz 24 Temmuz Cuma Günü kılınacak. Ayasofya'da kılınacak olan Cuma namazına "Davet gelirse giderim" diyen Muharrem İnce'ye Abddurrahman Dilipak'tan Davet geldi: Birlikte Namaz Kılalım," dedi.

 

"Kimden davet bekliyor anlamadım" diyen Dilipak, "Aklımızı ve kalbimizi yıkayıp bu davete birlikte gidelim" sözleri ile  CHP'li Muharrem İnce'yi birlikte namaz kılmaya çağırdı.  

Gazeteci-Yazar Abdurrahman Dilipak Twitter hesabından paylaştığı gönderide;
 
"Muharrem İnce 'Davet gelirse Ayasofyaya namaza giderim' demiş. Kimden davet bekliyor anlamadım. Cami Allah'ın evidir ve müezzin Allah adına, herkesi Allah'ın evine onunla buluşmaya davet eder." ifadesini kullandı. 

Bu Davete Birlikte Gidelim

Dilipak, sözlerinin devamında İnce'yi birlikte namaz kılmaya davet ederek, "Abdest alın gelin, elimizi, yüzümüzü, aklımızı ve kalbimizi yıkayıp bu davete birlikte gidelim" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Abdurrahman, Dilipak,, Muharrem, İnce'yi, Namaza, Davet, Etti!.,
Yorumlar
Haber Yazılımı