Yazı Detayı
16 Haziran 2021 - Çarşamba 03:03
 
Kelebekler Bir Gün!. Umutlar ve Dualar Sonsuza Kadar Yaşar!..
Haydar Çetin / Turizm Hotel Manager
 
 

 

Kelebekler Bir Gün Yaşar!. Umutlar ve Dualar Sonsuza Kadar!..


Zekai AYDIN Turan Prince Hotel Gm Minnet ve Teşekkür Mesajı

 

Bizim can ve kan bağı değerlerimiz var, bizi bizden alıp götüren. Bizim sevdiklerimiz var, maddiyattan öte maneviyatımızı tamamlayan. Bizim yaşam için nedenlerimiz var, ailelerimizin ömrüne ömür katan.

 

Hastalığım süresince başta ailemin ve sizlerin manevi duygu yüklü dualarınızı, doktorların tıp mucizesi, nasılda iyileşip kendine geliyor sözleriyle hissettim. Şükran ve minnet duygularımı tarif etmek için, kelimelerin kifayetsiz kaldığı cümleleri yan yana getirmek çok zor.

 

Tıbbın ve maneviyatın birlikteliğiyle, Manavgat Akdeniz Hastanesi, Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi ve MedicalPark hastanesi dahil yoğun bakımlarında şifa aradık. 

 

Hastalığım süresinde tıp doktorlarımıza, hemşirelerimize, hasta bakıcılarımıza ve hastane yönetim kadrosuna minnettarım. Teşekkür ederim. Allah bizlere tıbbın eksikliğini göstermesin. Şifa bekleyen hastalara acil şifalar dilerim.

 

Turizm camiasının her biri diğerinden değerli, acentacı, otelci, sektör temsilcileri ve mesai arkadaşlarıma, yaşantımın renkleriyle gökkuşağı olmuş dostlarıma minnettarım. Teşekkür ederim.

 

Maddi ve manevi dualarıyla ailece bizlere sahip çıkan, çalışmaktan daima onur ve gurur duyduğum Turan Prince Hotel yönetim kurulu başkanı ve ailesine minnettarım. Teşekkür ederim.

 

Manevi desteğiniz ve dualarınız sayesinde, şimdi çok daha iyiyim. Önümüzdeki günlerde yine hep beraber kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşaallah.” Selam ve saygılarımla

 

Sevgili Zekai AYDIN kardeşimiz. Selam ve sevgilerimizle RABBİMİZE şükürler olsun.

 

Şifa tıp ise biz doktorlara inandık. Şifa dua ise ellerimiz ve kalbimizle beraberdik. Şifa ümit ve umut ise maneviyatımız ve inancımızla hep zikrettik. Şifa ahde vefa ise, biz sevenleri ve sevdikleriyle tek yürektik. Şifa telepati ise, biz enerjimizi birleştirdik. Şifa sabırsa, biz sabrederek bekledik. Şifa inancın içindeyse, biz senin yaşadıklarını daima hissettik.

 

Şifa olarak ettiğimiz duaların kabul olmasına sevindik. Bizim üzülmemizi istemeyen, sevenlerine kucak açtıran, duadan başka elinden biçare, bizlerin yüzünü güldüren rabbimize şükürler olsun.

 

Mücadelenin 3. aylık sürecinde, inancın zaferiyle yoğun bakımdan odaya çıktın. Yatılan günlerin yaralarını sarmaya ve hatta yürümeye başladın.

 

Her ne kadar da enfeksiyon riskine karşı korunmada olsan da, nihayetinde evinize çıkacak olmanın heyecanıyla bizleri gülümsettin.

 

Şükürler olsun bu mutlu haberlere ki, en kısa zamanda görüşmek dileğiyle sağlık ve sıhhat seninle daim olsun.

 

Gökkuşağı dostlarından selam ve sevgilerle…

 
Etiketler: Kelebekler, Bir, Gün!., Umutlar, ve, Dualar, Sonsuza, Kadar, Yaşar!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı