Haber Detayı
04 Mart 2021 - Perşembe 16:49
 
New York'ta İhanetin Adı "Türkiye'nin Sessizleri"
New York'ta "Türkiye'nin Sessizleri" adlı bir grup kiraladıkları led reklam panosuna "STOP ERDOĞAN" Erdoğan'ı durdurun yazdırdı.
GÜNDEM Haberi
New York'ta İhanetin Adı

Amerika Birleşik Devletleri'nin en kalabalık şehri ve dünyanın en kalabalık metropolitan alanlarından New York metropolitan bölgesinin merkezinde bir vatanseverin mobil kamerasının kadrajına Erdoğan ve Türkiye düşmanlığı böyle yansıdı.

 

 

Dünyanın en büyük doğal limanlarından birinin üstüne kurulan New York’ta otobüsten inen bir vatansever LED reklam panosunda “Erdoğan Stop” yazısını görünce şaşkınlığını böyle dile getirdi.

 

“Otobüsten indim. Burası 42. Cadde ve 8. AVM nin köşesi bu kadar önemli bir yerde Türkiye’deki sessizlerin yapmış olduğu bir ilan “STOP ERDOĞAN” böyle bir şeyi ilk defa görüyorum. New York’ta Bu ilanın parasını veren Türkiye’nin sessizleri. “STOP ERDOGAN” diye reklamını koymuşlar ve diyorlar ki; “Erdoğan’ı durdurun. Çok önemli. New York tarihinde ben böyle bir şeye ilk defa rastlıyorum. Burada bu ilanı vermek kim bilir kaç paradır? Ama milyonlarca insan kafasını kaldırdığında ilk gördüğü şey bu “STOP ERDOĞAN”

 

HABERİN VİDEOSU

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: New, York'ta, İhanetin, Adı, "Türkiye'nin, Sessizleri",
Haber Videosu

Web Tv'de Görüntüle

Bu videoyu yorumlamak ve paylaşmak için ayrıca tıklayın.

Yorumlar
Haber Yazılımı