Haber Detayı
30 Ocak 2021 - Cumartesi 16:28
 
Koronavirüs'ün patentini alan enstitüyü ve arkasındaki ismi ilk kez Bülent Deniz açıklamıştı!
Tam 1 yıl önce Koronavirüs salgınının henüz tam anlamıyla dünyayı tehdit etmeye başlamadığı o günlerde, Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz, hazırlayıp sunduğu.. Derin Gerçekler Programında koronavirüsün patentini alan enstitüyü ve arkasındaki ismi açıklamıştı. Checking sisteminin Türkiye ayağı ise bu konuyu halen tam manasıyla açıklayamamanın telaşında! İşte bir yıl önceki o canlı yayının band kaydı.
GÜNDEM Haberi
Koronavirüs'ün patentini alan enstitüyü ve arkasındaki ismi ilk kez Bülent Deniz açıklamıştı!

 

Pandemi henüz ilan edilmemişti. Türkiye'de daha vak'a bile yoktu. DSÖ, ne pcr'ı ve ne de Aşı'yı gündemine bile almamıştı henüz. Hastane önlerinde test kuyruğu başlamamıştı. Korona-Wuhan ilişkisi üzerinden insanlar ne olduğunu anlamaya çalışıyorlardı. Ocak 2020'de tam bir yıl önce sadece Türkiye'de değil, dünya tvlerinde ilk kez bu ifadelerle tarihe not düşüldü. Dilipak dahi canlı yayın esnasında şaşkınlığını saklayamayıp: ''şaka yapmıyorsun'' değil mi? diye tepki vermişti. Dünya'da henüz pandeminin ilan edilmediği ve Türkiye'de herhangi bir koronavirüs vakasının görülmediği 27 Ocak 2020'de Habervakti Genel Koordinatörü Bülent Deniz, Derin Gerçekler'de 'koronavirüs'ün patenetini alan enstitüyü ve arkasındaki ismi açıklamış ve ortaya bir iddia atmıştı. O iddia halen çürütülemedi! Aksine, yaşanan gelişmelerde görüldü ki; Gates'in chip, aşı ve neurolink projelerinide finanse eden isim olduğu yaptığı bağışlarla halen gündemdeki yerini korumaya devam ediyor.

 

KORONAVİRÜSÜN PATENTİNİ ALAN ENSTİTÜNÜN ARKASINDAN BAKIN KİM ÇIKTI!

Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyayı etkisi altına alan 'Koronavirüs'ün yıllar önce The Pirbright Institute tarafından patentinin alındığını belirten Bülent Deniz, ''Bill&Melinda Gates Vakfı, hayvan ve insan sağlığını destekleyen Pirbright Hayvancılık Antikor Geliştirmesi Merkezi'nin arkasındaki finansal güç çıktı. Aynı zamanda 'Koronavirüs'ün patentini alan enstitü, bu...'' ifadelerini kullanmıştı.

Patentin alındığı firmada yer alan detaylar:

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Koronavirüs'ün, patentini, alan, enstitüyü, ve, arkasındaki, ismi, ilk, kez, Bülent, Deniz, açıklamıştı!,
Yorumlar
Haber Yazılımı