Haber Detayı
28 Temmuz 2024 - Pazar 18:25
 
Katil Netanyahu ABD Kongresinde Ayakta Alkışlandı! Şaşırdınız mı?
Gazeteci yazar, Halis Özdemir yazdı!... Katil Netanyahu ABD Kongresinde Ayakta Alkışlandı! Şaşırdınız mı? Bunlar Kan İçici Vampir! Yok Birbirinden Farkı!"
GÜNDEM Haberi
Katil Netanyahu ABD Kongresinde Ayakta Alkışlandı! Şaşırdınız mı?

Katil Netanyahu ABD Kongresinde Ayakta Alkışlandı! Şaşırdınız mı? Bunlar Kan İçici Vampir! Yok Birbirinden Farkı!

 

Neden şaşırdınız? Unutmamalıyız? Japonya/Hiroşima’da attığı atom bombasını, Irak’ta, Suriye’de, Yemen’de, Libya’da ABD’nin “DEMOKRASİ GETİRECEĞİZ” diye okulları, evleri, hastaneleri bombaladığını? Milyonlarca insanı katlettiklerini unutmamalıyız! Siz ABD temsilciler meclisinde oturan kan içicilerin katil Netanyahu’dan farkı olduğunu nasıl düşünebiliyorsunuz? Netanyahu’nun kan kusan silahlarını, parayı, hatta paralı asker desteğini işte ABD meclisi ve ABD devleti veriyor! Bunlar zalim Bunlar katil Bunlar insan falan da değil ayrıca!
 

Bunların tarihi katliam.
Bunların geçmişi kan ve sömürü.
Bunlar dünyayı sömüren, dünyanın kanını içen vampir!
Bunlar Siyonist, emperyalist, insanlığı kendilerinin hizmetçisi sanan sapıklar!

 

Şaşıranları anlamış değilim! Yahu bunlar değil mi milyonlarca yerliyi katledip mallarını mülklerini ellerinden alan! Bunlar değil mi? Siyahileri insan olarak görmeyen! Bunlar değil mi Afrika’da milyonlarca insanı alıp köle olarak kullanan! 1490’larda Hispanyola’nın Aravak halkına yapılan ilk İspanyol saldırılarından 1890’larda ABD ordusunun Wounded Knee’de Sioux yerlilerini katletmesine kadar geçen dört yüz yılda, Kuzey ve Güney Amerika’nın yerli halkları sonu gelmeyen bir şiddet fırtınasına katlandılar. Bu sürede Batı Yarımküre’nin yerli nüfusu neredeyse yüz milyon azaldı (bu rakam o yıllarda dünya nüfusuna oranı düşünüldüğünde bugün için akıl almaz oran çıkacaktır)! Tarihçi David E. Stannard; “Avrupalılar ve beyaz Amerikalıların Kuzey ve Güney Amerika’nın yerli halklarını yok etmesi dünya tarihinin en büyük soykırımıdır!” diyor! Bunların hangi tarihleri insanidir!? Bunlar insan olamaz! Bunlar bu katil sürülerinin çocukları!
 

Bunları ve zihniyetlerini bilmeden dünya emin bir yer olamaz!

 

Bunlardan ne Doğu Türkistan’da ne Arakan’da ve ne de başka bir yerde medet uman ya aklını yitirmiş veya hiç mi hiç tarih bilgisi ve şuuru olmayan kör kütük cahil olmalılar! Gerçi tarih bilmiyorsa bugünü de mi görmez insan? Suriye’yi, Yemen’i, Irak’ı, Libya’yı da mı görmez!
 

Bazıları Biden ile Trump, Trump ile Kamala Harris arasında tercih yapmaya kalkıyorlar, üçünün de zalimlikte birbirlerine üstünlükleri vardır, noksanlıkları yoktur! Bunlar Siyonist sapıklar Bunlar kendileri dışındakileri insan olarak görmüyorlar! Kendileri dışındakilerin kendilerine hizmet için var olduklarına inanıyorlar! Girdikleri yer, girdikleri ülke can çekişiyor! On binlerce km’den ülkelerin üzerlerine üşüşüyorlar! Onların zenginlik dedikleri Afrika’dan, Asya’dan, İslam coğrafyasından çaldıklarından başka bir şey değil!
 

ABD, SSCB, AB, Çin ve diğerleri gücü hak sebebi sayan, güçlüyüm o halde dilediğimi dilediğim insanlara, devletlere yaparım diyen, tarihleri soykırımla dolu zalimlerdir. Bunların birbirlerinden farkları yoktur! Bunlar ÜSTÜN IRK olduklarına inanan IRKÇILARDIR! İnanın Avrupa ülkelerinin soykırımcı olmayanı, insanlara hatta kendi kadınlarına köle muamelesi yapmayanı yoktur! Bunlar soykırımcı zalimlerdir.

 

Bu zalimler durdurulmadıkça yeryüzünde insanlığa rahat yüzü yoktur! Türkiye milli birlik ve beraberlik içinde kalkınmasını tamamlamalı, doların hegemonyasından kurtulmalı, savaş sanayinde caydırıcı ve belirleyici olmalı. Bu bir tercih ve tavsiye değildir. Bu zorunluluktur, bu mahkumiyettir! Aksi halde Allah korusun bu zalimler, katiller, bu sapıklar sürüsünün nihai hedefleri Türkiye ve aziz milletimizdir. İşin şakaya gelir, ihmale gelir tarafı yoktur!
 

Vesselam

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
Halis Özdemir / Gazeteci - Yazar - Program Yapımcısı Göçmen mi? İşgalci mi? (bncmedyahaber.com)

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Katil, Netanyahu, ABD, Kongresinde, Ayakta, Alkışlandı!, Şaşırdınız, mı?,
Yorumlar
Haber Yazılımı