Haber Detayı
30 Mayıs 2021 - Pazar 09:31
 
DİLİPAK’IN “TAKSİM CAMİSİ” TWİTİ OLAY OLDU!.
DİLİPAK’IN “TAKSİM CAMİSİ” TWİTİ OLAY OLDU BİRİLERİ HÜRRİYETİ BIRAKIP DİLİPAK’A SALDIRDI YALAN HABER TWiTTERİ SALLADI
GÜNDEM Haberi
DİLİPAK’IN “TAKSİM CAMİSİ” TWİTİ OLAY OLDU!.

DİLİPAK’IN “TAKSİM CAMİSİ” TWİTİ OLAY OLDU 

BİRİLERİ HÜRRİYETİ BIRAKIP DİLİPAK’A SALDIRDI

 

YALAN HABER TWiTTERİ SALLADI

 

Önce Hürriyet’te, daha sonra diğer diğer mediada yayınlanan haber sosyal mediada gündem olunca, Dilipak bu haberlere ilişkin Twitter’deki haberlerin üstüne, “Bu da ne”, ”Nereden çıktı şimdi bu” gibi, haberi sorgulayan ifadelerle bu Twitleri RT edince bazı kişiler Dilipak’ı hedef aldı. Taksim Camii Banisi Ziya Altan Elmas’da Dilipak’tan Twitini tekzip etmesi çağrısı yaptı. Dilipak ise “Haberi yazanı ve yayınlayanın tekzip edilmesi gerektiğini söyledi. Bunun adresinin de bu çarpıtma haberi yayınlayan Hürriyet gazetesi ve haberi yazan gazeteci olduğunu, bu tweet üzerinden bu skandala imza atan Hürriyeti ve o muhabiri unutup kendini hedef seçen twitter kullanıcılarının da iyi niyetli olmadığını, zaten kendisinin de bu yanlışa dikkat çektiğini” söyledi. Haber Hürriyet ve Akşam dışında başka media organlarında da yayınlanmıştı.

 

DİLİPAK, DİYANET İŞLERİ BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

 

Dilipak Twitter’de haberi paylaştıktan sonra Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ı arayarak, “haberi tekzib edilmesi, konunun yanlış anlamalara ve istismara sebeb olabileceğini” söyledi. Erbaş da, Diyanet olarak habere ilişkin açıklama yapacaklarını söyledi.

 

Dilipak’a yönelik iftira nitelikli bir takım trollerin suçlamalarına karşısında hukuk yoluna başvuracağını söyledi. “bunların maksadı bir yanlışı önlemek değil, bunu fırsat bilerek itibar cellatlığı yapmak. Öyle olsa önce haberin kaynağını eleştirirlerdi. Maksatları üzüm yemek değil, bağcıyı dövmek. Birilerine sadakat gösterisi yapıyorlar. Şecaat arzediyorlar. O haberlerden rahatsızlık duyduklarına dair bir beyanda bulunmuyorlar.”

 

DİLİPAK TV’DE TAKSİM CAMİİNİ ANLATTI

 

Dilipak, daha sonra haberin doğru olmadığına dair bilgileri de hesabından yayınladı ve daha sonra Ege Tv’de Filistin sorunu ve Mescid-i Aksayı değerlendirirken, ayrıca Taksim Camii konusuna da değindi ve son gelişmelerle ilgili açıklamalarda bulundu. Dilipak’ın Ege Tv Gündem Özel Programındaki röportajını izlemek isteyenler Ege TV Youtube https://youtu.be/o6DpPJPyxNA linkinden ve sosyal medya hesaplarından izleyebilirler.

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: DİLİPAK’IN, “TAKSİM, CAMİSİ”, TWİTİ, OLAY, OLDU!.,
Yorumlar
Haber Yazılımı