Haber Detayı
08 Eylül 2021 - Çarşamba 11:37
 
Coşkun Sağlık Bakanlığına iki Soru sordu!.. ve
Muharrem Coşkun Akit Tv'de hazırlayıp sunduğu Ana Haber'de Sağlık Bakanlığı'na iki önemli soru sordu. Şimdi Gözler Sağlık Bakanlığı'ndan gelecek cevapta.. İşte Ayrıntılar
GÜNDEM Haberi
Coşkun Sağlık Bakanlığına iki Soru sordu!.. ve

HABERİN VİDEOSU

 

Muharrem Coşkun:

 

"Yani ne oluyor ki? Aşı “Covid”e engel değilse!..Aşı Yaptıranlarda virüs taşıyabiliyorsa ki.. bu Öyle zaten..

O zaman neden aşı olanlarda da PCR istenmiyor? Neden sadece aşı yaptırmayanlardan isteniyor?

 

Bir soru daha..

 

Neden ekranlar ve gazetelerde sadece aşıyı savunanlara söz veriyor da bilimsel olarak aşı konusunda endişeleri dile getiren bilim insanları susturuluyor ve haklarında soruşturma açılıyor Veya haklarında ihraç kararlı çıkarılmaya çalışılıyor.

 

Bakın bunları gidermemiz gerekiyor. Yoksa dayatma ile.. İlla olacaksınız! Tamam, bu bir yöntem olabilir ama İnsanları bilim insanları özgürce aşıyı eleştiren, aşı konusu soru soranlarla aşıyı savunan insanlarda açık açık tartışmalılar. Çünkü; hakikaten çok soru işareti oluşmaya başladı dolayısıyla mesele aşı karşıtlığı veya aşı yandaşlığı değil bunun net olarak iknaya dönüşecek şekilde kanıtlara dayalı bir şekilde ortaya konması lazım.

 

Uygulamada Adil olması lazım bakın tekrar ediyorum. Aşısızlardan istiyorsun ama virüs taşıyan aşılılardan istemiyorsun. Bunun adaletle bunun hassasiyetle bir alakası var mı?

 

Burada bir çarpıklık söz konusu değil mi?"

Kaynak: Editör:
Etiketler: Coşkun, Sağlık, Bakanlığına, iki, Soru, sordu!.., ve, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı