Haber Detayı
30 Haziran 2024 - Pazar 01:40
 
"Ben Mağdurum" Diyen Binici, Aile ve Toplum Sorunlarına Böyle Dikkat Çekti!..
“Ben Mağdurum" Diyen Binici, Aile ve Toplum Sorunlarına Dikkat Çekti Yazar Muhammet Binici, "Ben Kimim Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi" adlı kitabının tanıtım programında, toplumumuzun önemli meselelerine dikkat çekti.
BENİM AİLEM Haberi



“Ben Mağdurum" Diyen Binici, Aile ve Toplum Sorunlarına Dikkat Çekti
 

Yazar Muhammet Binici, "Ben Kimim Silik Yüzlerin ve Kanadı Kırık Kuşların Hikâyesi" adlı kitabının tanıtım programında, toplumumuzun önemli meselelerine dikkat çekti.
 

"Binici veciz örnekler verdi. Aslında hepimiz işin içindeyiz. Bize diyorlar ki, 'Niye bu işi yapıyorsun? Neden bu kadar hoş duruyorsun?' Ben de diyorum ki, 'Çünkü ben de mağdurum.' Türkiye'de 30 milyonun üzerinde mağdur var. Bu kadar mağdur varken ben de mağdurum," ifadelerini kullanan Binici, toplumsal önyargılara ve yanlış anlaşılmalara dikkat çekti.
 

Binici, konuşmasında ayrıca şu önemli noktayı vurguladı: "Gerçeği istiyorsanız, 'Komşusu açken tok yatan bizden değildir' diyen Hz. Peygamberi’in hiçbir zaman geçerliliğini yitirmeyecek bu kıymetli hadisi şerifini hatırlatarak 'Komşusu mağdurken komşusunun mağduriyetine üzülmeyen, kaygılanmayan bizden değildir' şeklinde atıfta bulunarak, Hz. Peygamber'in, alemlere rahmet olarak gönderilen Rabbimizin alemlere rahmet olarak gönderdiği habibi, edibi nur Muhammed Mustafa (sav) varisi, bir mirasçısı olarak ben de mağdurum." İfadelerini kullandı.
 

Bu anlamlı sözleriyle Binici, toplumda yaşanan mağduriyetlere ve bunların arkasındaki derin sebeplere ışık tutarken, insani değerlerin önemine dikkat çekti. Binici, aile ve toplum yapısının güçlendirilmesinin, Türkiye'nin geleceği için kritik bir öneme sahip olduğunu belirtti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: "Ben, Mağdurum", Diyen, Binici,, Aile, ve, Toplum, Sorunlarına, Böyle, Dikkat, Çekti!..,
Yorumlar
Haber Yazılımı