Haber Detayı
01 Ağustos 2020 - Cumartesi 09:03
 
Dilipak'ın "Fahişe" Açıklaması Kim? Ya Da Kimleri Rahatsız Etti? BNC Medya Habere Kim Ya Da Kimler Saldırdı?
bncmedyahaber.com ilkeli, doğru, dürüst, hızlı ve güvenilir haber yapmak, sizinle birlikte söz söylemek için "15 Temmuz'da yayın hayatına başladı. Hızlı, Cesur, Güvenilir, Doğru Haber Yapmak için Yola Çıkan "BNC HABER" iki gündür Gündemi Meşgul Eden "Fahişe" Söylemi İle Alakalı Abdurrahman Dilipaka Ulaştı ve Kamuoyun Meşgul Eden Soruları Sordu!..
- Haberi
Dilipak'ın

 

BNC MEDYA HABER "fahişe" söylemi ile alakalı gündemi 2 taraflı kamuoyuna taşadı.

Önce "fahişe" söylemi ile Abdrrahman Dilipak'ı hedef tahtasına koyan haberler sosyal medya paylaşımlarına yer verdi. Ardından da Sayın Dilipak'ın "Fahişe" açıklamasını haber  röpörtaj olarak gündemin dikkatine sundu.

Bunun üzerine hem sosyal medyada, hem yazılı görsel basında konu tekrar gündem oldu.

Bu durum kim ya da kimleri rahatsız etti bilmiyoruz.

01.08.2020 Cumartesi gece saat 1 itibari ile bncmedyahaber.com haber portalımızdan Sayın Dilipak'ın "fahişe" açıklaması ve sonraki haberlerin silindiğini ve PHP sürümümüzün değiştirilerek sitemizin yayın yapamaz hale getirildiğini gördük.

Bunun üzerine yedeklerimizden geri dönerek Dilipak'ın "fahişe" söylemi ile alaklı ve sonrasındaki haberleri sisteme tekrar yükledik.

Konuyu Kamuoyuna saygılarımızla duyururuz. 

 

Birilerini Rahatsız eden habere linki ve haber görselini tıklayarak ulaşabilirsiniz!..

http://www.bncmedyahaber.com/haber-abdurrahman-dilipak-tan-fahise-aciklamasi-5587.html

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Dilipak'ın, "Fahişe", Açıklaması, Kim?, Ya, Da, Kimleri, Rahatsız, Etti?, BNC, Medya, Habere, Kim, Ya, Da, Kimler, Saldırdı?,
Yorumlar
Haber Yazılımı