Haber Detayı
29 Mayıs 2021 - Cumartesi 22:59
 
Aynısı Erdoğana mı Yapılmak İsteniyor?!
Halis Özdemir Yazdı.. "Erbakan'a Yapılanlar Erdoğan'a da mı Yapılmak İsteniyor!"
GÜNDEM Haberi
Aynısı Erdoğana mı Yapılmak İsteniyor?!

Erbakan'a Yapılanlar Erdoğan'a da mı  Yapılmak İsteniyor!

 

Neler Oluyor Allah aşkına! Yeter Artık!
Tarih tekerrür mü ediyor!
Ölü taklidi yapan suflörler! İş başında...

 

Rıza Zarrap olayı Dubai merkezli gelişmiş aynı şekilde Peker olayında da gene Dubai merkezli olması tesadüfi olabilir mi?!

İşin sürüklendiği nokta ve boyutu nedir?

İç siyasetteki iddialar bir yana! Uluslararası uyuşturucu trafiği ile ilgili iddiaları ABD’nin  İŞİNE YARACAK ŞEKİLDE sonuçlandırmayı başarabilecekler mi?

Bir takım insanlar kişisel hesaplaşma içinde mi yoksa ÜLKE üzerinden mi hesaplaşmaya kalkışıyorlar göreceğiz.

Başka bir açıdan değerlendirecek olursak!
Bu günlerde yaşadıklarımız ülkemizde maalesef yapısal sorunların da olduğunu bir kez daha acı bir şekilde tecrübe etmemize sebep olmuştur.

 

Gerçeklerin Gücü! ve Çamur at izi kalsın!
Nereye kadar?

 

Özellikle politik arenada sıkça rastladığımız algı operasyonlarının aşamadığı engel "Gerçeklerin Gücü"dür.

Ancak ne var ki gerçek anlaşılan kadar çoğu zaman "atı alan Üsküdar’ı geçmektedir". Bu durumu maalesef Merhum Erbakan'ın efsane başbakanlığı sırasında yaşadık. Bir takım tiyatral gösteriler "Laiklik elden gidiyor" feryatları tencere tava ve ışık söndürme eylemlerinin sonunda gerçek anlaşıldığında iş işten geçmiştir. Başta tencere tava çalanlar, ışık söndürenler olmak üzere emekli çalışan esnaf uğradıkları zararı bir daha asla telafi edememişlerdir.

Operasyon sonunda ülkenin milyarlarca doları bir gecede el değiştirmiş.  "Soygun hortumları tekrar bağlanmış" ülke soyulmaya devam edilmiştir. Ancak uzun zaman sonra merhum Erbakan anlaşılmış bizzat ona siyaset yasağı getirenler pişmanlıklarını ifade etmişlerdir. 

Basın alanında dönemin ünlü gazete ve tevizyoncuları birbirlerini ihbar etmişler.

O günün figüranları ve provakasyonların şekli ve aktörleri değişmiş olmasına karşın amacın değişmediği görülmektedir.

Erbakan'a nasıl KİRLİ TEZGAH KURULDUĞUNU ve her birinin ABD ELÇİLİĞİNDEN SEN ŞU KADAR DOLAR ALDIN YOK SEN ŞU KADAR DOLAR ALDIN açıklamalarını yapmışlar ama olan ülkeye olmuş ERBAKAN'IN KALKINMA ÜRETİM TARIM VE D8 GİBİ Yeni Bir Dünya Kuruluşunu başlatmış olduğu çalışmalar akamete uğratılmış ve kalkınma süreci maalesef neticeye ulaştırılamamıştır.

 

Ölü taklidi yapan unsurlar sahaya indi!

Bugünlerde Fetö iltisaklı olup allem gullemle işten sıyrılmış olduğu düşünülen birtakım istihbarat ve emniyet yetkili ve görevlilerinin arzı endam ettikleri görülmektedir.

 

Ülkede kim kimdir? Yapılan iş kimin işine yarar? sorgulanmadıkça buna benzer operasyonlara ülke her defasında açık hale gelir.

Yönetenlerin yönetme şekli ise atılacak "ÇAMUR" ların yakıştırılamayacağı şekilde olmalı birtakım dedikodular karşısında vatandaş zihninde "Cuk oturmamalı" bilakis vatandaş ASLA kesinlikle OLMAZ diyebilmelidir. Vatandaşlar asla " kılavuzu/yol arkadaşı KARGA olanın burnu çamurdan çıkmaz." hükümünü kuramamalıdır.

Yönetenler HUKUKU ÇOK HIZLI çalıştırmalı GERÇEKLER ORTAYA ÇIKARILMALI ihmali olanlar ya da yasal ve ahlaki sınırları aşanlar varsa ayrıca da  yalan, iftira yapanlar derhal yargı önüne çıkarılmalıdır. Ülkenin geleceği ÇAMUR AT İZİ KALSIN politikalarına alet edilmemeli unutmamalıdır ki  KONJONKTÜREL süreç çok çabuk geçer ancak bu süreçte rolü ve katkısı olanlar; alet olanlar bu süreçten medet umanların notunu aziz milletimizin vereceğini hiç akıllarından çıkarmamalılar.


Aziz milletimiz Ülkenin birliğine dirliğine karşı yapılan saldırılara karşı müteyakkız ve dikkatli olmak zorundadır. Bunu anlamaz ve ona göre tavır geliştirmezse bedelini Allah korusun ağır öder! Kimse salt particilik ve taraftarlık saiki ile tavrını  belirlemek kolaycılığına girmemelidir. "Dahili ve harici düşmanların" hangi nam altında arzı endam edeceğini bilemezsiniz. Bunun tarihte örneği çoktur. 
Aziz milletimiz Türkiye'ye her yönden yapılan saldırının farkında olarak tavır geliştirmelidir.

 

Ekonomik Askeri Psikolojik saldırılar yoğunlaşmış ABD Başkanı Biden’ın "Erdoğan'ı dostlarımızın yardımı ile indireceğiz" politikası Biden'ın "yerli ve yabancı dostları" tarafından hayata geçirilmiş görünüyor.

Saldırılarda kullanılan argümanları iddiaları soruşturulmalı ve hukuki olarak da gereği acil olarak yapmalı TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESMEK İSTEYENLERİN çalışmaları boşa çıkarılmalıdır. Türkiye'nin hukuk devleti olduğunu göstermelidir.

Türkiye algı operasyonlarına feda edilmemelidir.

Gerçeklerin anlaşılması zamana bırakılmamalı ucu kime ve nereye uzanıyorsa GERÇEKLER BÜTÜN ÇIPLAKLIĞI İLE ortaya konulmalıdır.

Meselenin ne Soylu ve ne de Peker olmadığı anlaşıldığında umarım geç olmaz!

Bedel millete ödetilmemelidir.

Vatandaşlarımız kimler kimlerle birlikte hareket ediyor onu da ibretle izleyecek vakti geldiğinde sandıkta dersini verecektir.

Aziz milletimiz merhum Erbakan'a kurulan tezgah ve operasyonların sayın Erdoğan'a karşı da yapılmasına müsaade etmeyecek "CUMHURBAŞKANLARINI" kurda kuşa yem etmeyecek ve kimin ne zaman cumhurbaşkanı olacağına kapalı kapılar arkasında verilen kararları geçersiz kılarak ona da milletimiz bizzat kendisi karar verecektir.

Böyle biline

Vesselam...

 

YAZARIN TÜM YAZILARI İÇİN
http://www.bncmedyahaber.com/yazar-erbakan-a-yapilanlar-erdogan-a-da-mi-yapilmak-isteniyor-576.html

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Aynısı, Erdoğana, mı, Yapılmak, İsteniyor?!,
Yorumlar
Haber Yazılımı